Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz pingwin92 #28005 üzenetére

    Ehhez annyit füznék, hogy te láttál 1 videot, és vszinü egy rossz szoftos SGS-t, persze, ha alapokon gondolkodunk, akkor igazad van teljesen, mert egy Iphone simább és kezelhetöbb alapon, mint az SGS. Na de ugye ezért 100ezerrel kell többet fizetned.

    Igen ám, csakhogy ha kicsit értesz is a telóhoz meg a PC-hez, vagy tudsz olvasni, akkor 30 perc ráfordítással lecseréled az SGS-en a ROM-ot, és a földbe tiporja az Iphone-t, ráadásul még testreszabhatóbb is, szal plusz 1 pont. Szal fél óra ráfordítás, 100 ropi spórolás, és jobb telefon, eddig az SGS a nyerő.

    Aztán majd kijön az Iphone 5ötök, amire szintén veritek majd, azért is levesznek titeket fan-okat 250ezerrel..... mi meg majd kapunk egy 2.4es Androidot, és megint lealázzuk az iphone-t. Szal összességében 1 óra ráfordítással 350ezret spórolunk...

    Uppsz... lehet ez az alma tényleg nem is olyan faszántos??

    Persze lehet nem igy lesz, de sosem lehet tudni. :D

    És mivel te is az SGS topikban nézelődsz és vagy, ezért titkon szereted te ezt a telefont, csak nem akarod bevallani, mert ha ekkora apple-ös lennél, már rég az iphone-oddal szaladgálnál, nem ezt a fórumot bogarásznád:).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák