Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz mgTerminator #12829 üzenetére

    Nem magyarázom semmivel, nem is az én feladatom. De pl ha az APN-t megváltoztatod (pl yettelnél online helyett net-re), máris jobban merül a telefonod. A tartozkoási hely (az ott adott térerő) is nagyon befolyásolja a merülést. Az irodámban kevésbé merül, mint itthon (vagy fordítva?!) Egy hülye fb app frissítés, egy messenger beragadás, stb máris merül. (én pl ezeket nem használom).

    Mivel váltogathatod a vez.nélküli és vezetékes töltést és nem ugrálhat a töltöttség jelző, ezért el nem tudom képzelni, hogy bármit befolyásolna melyik módon töltöd. Az nettó marhaság.

    Számos felhasználó meg nem tapasztal gyorsabb merülést.

    Ha megkérdezed, hogy te nálad is gyorsabban merül, akkor figyelve máris a többség azt veszi észre, hogy de, az övé is jobban merül. :)

    Bazsi81: igen használok, de mivel külön az órától csak nyáron szokott lenni a telefon, ezért az esim nálam nem aktiv a bt miatt. Egyébként yetteles vagyok, ott nincs multisim, tehát jó fosul működik ez a hívásátirányítással, pl az óra csak akkor csörög esimmel, ha a fő telefonom nincs a hálózaton..

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák