Új hozzászólás Aktív témák

  • Borostás

    tag

    Felraktam a Stalkerhez az O.L. ULTIMATE-t, egyszerüen hihetetlen mik vannak benne. Az haggyán hogy csak 1 nehézségi fokozat van amibe lehet játszani, meg hogy itt már rendesen meg van csinálva az eladás, rendes áron adok veszek, de az hogy 200 méterről leszed egy lefűrészelt csövü sotival az alap bandita az már kicsit necces nekem.

    Ott tartok ahol Strelok búvóhelyén meg kell szerezni a Pen Drivet és ugyebár fel kell menni azon a csövön abba a kis szobába. Amint felértem érzem hogy remeg a képernyő... már sejtettem hogy itt valami gáz lesz. Amint felkaptam a cuccost azonnal "BUMM" (blowout) Na mondom remek... kifele még nehezebb lesz (hozzáteszem úgy 20-25 ször haltam meg mire nagynehezen átrágtam magam a banditákon) nagy robbanás után látom hogy "mission failed mole is dead" (a hülye nem ment fedezékbe) Itt már kicsit feszültebb voltam a szokásosnál. Van egy dugi Suit a cső mögött felkaptam, tudván hogy ott teljes biztonságba vagyok mer ki mászna fel oda. Éppen méregetem melyik a jobb ruha az ami rajtam van, vagy a másik. Erre hallom azt a szokásos hang, de mivel régen játszottam vele nem esett le először hogy mi az és honnan jön. Mire eszembe jutott hogy ez a controller hangja már ott ált fél méterre tőlem (még mindig abba a kis szobába voltam). Azt hogy hogy jutott be a szobába ilyen gyorsan azt nem tudom. Köpni-nyelni nem tudtam ijedtembe. Annyi időm volt hogy előkapjak egy fegyvert ami pont a kés volt amivel aztán esélyem nem volt ellene. Kb 4 mp alatt szétszedett annyi időm se volt hogy visszatámadjak... Ezután csak akkor álok meg ha van mellettem pár ember.

    Nappal harcosként, éjjel szeretőként, ha kell piásként, de mindig katonaként, Semper Fidelis // Battlefield Bad Company 2 nick : Peero

Új hozzászólás Aktív témák