Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Medvelászló #5692 üzenetére

    pontosan... a jó vidkariról meg annyit, hogy egy elsőszériás 3870OC (2slot, stb) nekem tökéletesen elég volt alá 1280ban, bár följebb már lehet kevés lett volna, az meg árban már annyira nem vészes:) x800gtoval se volt csúnya (static lightning, minden más max), de full dinamikkal kezd el igazán élni.

    Anubiss: mire vagy kíváncsi? OL1.33, OL 2.0, OL 2.2őt végigvittem legnehezebben, mászkáltam, nézelődtem sokat, szóval kérdezz, szerintem fogok tudni válaszolni.

    röviden: új fegyverek, sokkal jobb kiegyensúlyozottság, nagyobb de kiegyensúlyozottabb kihívás (kivéve OL2.0 CNPP, azt szerintem ők se gondolták komolyan:DDD), szebb, jobb, hangulatossabb. a napfelkelte Cordonban pedig talán az egyik legszebb és legfílingebb jelenet az utóbbi két év összes játéka közül (versenyben még: Sacred2 gyűjtői, Crysis megfagyott dzsungel, SupCom: FA missziók, Dirt hegymászós pályái a vadállatokkal, GTR07 "zöld pokol"). avagy 30adszorra is megállsz nézni az aranyszínben pompázó zónát, a fényárnyékok játékát, meg úgy általában csak gyönyörködni. kiegyensúlyozott, sokrétű, a zóna él, a ClearSky meg elbújhat... gyakorlatilag az OL2.2 az egyik legjobb valaha kiadott fpsé tette a Stalker:SoCt. és játszottam sokkal. illetve Quake2tőtől kezdve szinte mindegyik említésre méltóval...

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák