Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz PAtr0n #3821 üzenetére

    ez nem igaz.

    SoC:menni kell a kivánságteljesítőhöz, ez Stancia1en van emlékeim szerint az első emeleten. felmész a létrán, odamész a monolithoz, és annak függvényében, hogy mit csináltál, jön a hamis vége:
    - terrible reputation: orosz verziónál humanity is corrupt, it needs to be controlled/ európai verziónál humanity is corrupt, it needs to be destroyed (vagy fordítva?)
    - nagyon jó reputation: i want the zone to disappear (és hősünk szeme elől tényleg eltűnik... mert megvakul)
    - ha minden faction főnökét kinyírta az ember (emlékeim szerint elég volt a duty és a freedomé): i want to rule the world
    - több, mint 100k pénz: gazdag akarok lenni (hősünk belefullad a leholló pénzbe, valójában a leomló szemétbe)
    - ezek egyike sem: i want to live forever

    ez utolsót gyakorlatilag nem igazán lehet teljesíteni, csak ha az ember szó szerint végigrohan a játékon (100k gyerekjáték OL2.0 kivételével), a reputation meg egy idő után beáll a két szélsőérték egyikére (meg néha bugzik köztük).

    az igazi végekből kettő volt, ehhez ugye tovább kellett menni az ajtón és meg kellett semmisíteni a hologrammot. vagy beállt az ember a monolithoz (magyarul ő is a közös tudat részévé vált), vagy kinyirt mindenkit a közös tudatból (ehhez ugye az északi udvart is ki kellett psuztítani).

    illetve AKzás helyett OL alatt kinyirta Kanyhalost, meg a többi rémséget az északi udvarban (ezek száma váltakozott, OL2.0ában volt 300zombi, 50chimera, ugyanennyi bloodsucker meg 30 törpe... végülis visszamentem PKMel és 800lőszerrel meg vagy 20 gránáttal, annyi elég volt a terület kitisztítására:DDD), aztán ment vissza.

    Dimitryj: hát akkor megpróbálom mégegyszer, most mod nélkül...

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák