Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Akula

    félisten

    válasz hici #3730 üzenetére

    SVU2-A. De akkor már a Lynx-el jobban jársz, majdnem 2x sebzés (100 vs 60), és jobban nagyít a szkópja. Extraként ellenség-barát elismerő (a játékban "hőkamera" néven fut, olyan mint a sima távcső, bejelöl mindenkit és színekkel mutatja mennyire haver) is van rajta. Előbbin csak hangtompító lehet, de ilyen távból totál felesleges, úgy se tudják merről jön a lövés. Főleg hogy a majd 2x akkora sebzéssel nagyobb az esélyed hogy nem kell 2. lövés, így észrevenni se tudja merről lőtték.

    Ez egyedüli hátránya az SVD fajtáknak hogy Freedom haverság (vagy semleges) kell a lőszer vásárláshoz Yanovban, viszont a piros szkóp annyira egyértelműen a Dutyhoz húzza az embert hogy ez nem jön össze. Így meg mindig Zatonba kell visszarohangálni. Persze 1-1 küldetés erejéig ez nem zavaró, csak ha állandó fegyverként használod.

    Nemrég kezdtem újra, Lynxxel toltam egy ideig, de visszaváltottam AC96-ra. Nekem az a favorit, olcsó skuló, duplalövéses opció (2 golyó (majdnem) ugyanoda repül), és van hozzá gránátvető. Controller / chimera 2 gránáttól fexik, gondolom a pseudogiantnak is elég 5-6 (még nem teszteltem), és csak 0.08 kg 1 ilyen, sokat lehet cipelni belőle. Ennyi erővel persze lehetne Storm is, az még 1 kilóval könnyebb is, meg némileg pontosabb (legalábbis elméletileg, mert annak meg potyog a golyója mint a Vintar féléknek, így messzire nem igazán jó, márpedig én inkább lőtávolon kívülről irtok, mert alap stalker ruhát használok 0 páncéllal). Viszont a Storm nagyon hamar elkopik, az AC96 meg nem (a sima AK mégkevésbé, de annak se dupla lövése, se gránátvetője nincs), ami hoszabb meneteknél igencsak számít.

Új hozzászólás Aktív témák