Új hozzászólás Aktív témák

  • xFreex

    aktív tag

    válasz Dhampir #20513 üzenetére

    Sajnos a barlang üres. Nincs veles detektor se képződmény. Ugyan abba a hibába estem. Odacaplattam de semmi. Pedig még 2 antiradot is kellet használnom. Egyet oda, egyet vissza. :(((

    A fegyver állapotától függ. ami még 70%-os az elviszem javíttatni és eladom a kereskedőnek. Valamennyi hasznom még marad rajt (20-150 RU). A többit meg szépen visszaadom a gazdájának, hogy amikor eltűnik a hullája akkor vigye magával. :D

    A fegyverről jut eszembe, hogy az alföldön a kereskedő megveszi a rosszab állapotúakat is javítás nélkül, csak a pontos állapothatárt nem tudom már.

    Egy fontos info. Aki a rejtekhelyeken fegyvert talál az másnak nem feltétlenül lesz ugyan az a csúzli. A móderek megoldották, hogy minden játék előlről kezdésekor más fegyver legyen az adott rejtekhelyen.
    Pl a faluban ahol kezdünk a bal oldali ház padlásán már találtam PM-et HPSA-t PB-t és Beretta-t is. Vagy szintén abban a faluban a bal oldali tégla épület mögött van egy gáztűzhely ami mellett találtam már Vintorrez-t, Groza-t, Val-t, Ak 74 U-t és SPAS-t is. Először azt hittem, hogy nehézségi szint függő, de többszöri kisérlet után be kellett látnom, hogy csak simán változó. Csak annyi biztos, hogy egykezes fegyver helyett egykezes lesz, és kétkezes helyett kéztkezes. Minden területre az első belépéskor generál valamit, amit aztán a mentés tárol.

    [ Szerkesztve ]

    - This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

Új hozzászólás Aktív témák