Új hozzászólás Aktív témák

  • vmarci21

    tag

    válasz vnorbi #8919 üzenetére

    Amennyire tudom, semmilyen megkötése nincs a 3DS-nek, azon kívül hogy valamilyen módon azonosítania kell a tranzakció indítóját, mint a bankkártya tulajdonosát, de ha vannak is bizonyos megkötések, azok elég tág határt adnak a lehetőségek terén:
    A Transferwise pl rá is kérdez, hogy mobilra érkező push értesítésben hagyod jóvá a tranzakciót (ahogy például a Revolutos kártyás fizetésnél is van) , vagy egy beírandó kódot kérsz SMS-ben vagy hanghívásban.
    Olvastam biotermikus azonosításról is ezzel kapcsolatban, sajnos azt nem tudom, hogy csak egy példa volt, amit lehet alkalmazni, vagy valamelyik külföldi banknál tényleg megcsinálta-e.

    Valószínűleg az SMS-ben küldött kód, illetve az "innovatívabb" helyeken a push értesítés a standard, általánosan megvalósított megoldás. Persze a biotermikus azonosítás sem tűnik rossz gondolatnak (amiről még mindig nem tudom, hogy meg lett-e valahol valósítva), mivel ha fizetsz valamiért a laptopodon, és van rajta ujjlenyomat olvasó, anélkül tudod magad hitelesíteni, hogy a telefonod után kéne nyúlni.
    Úgy hogy számomra nem úgy tűnik, hogy valahonnan meg lehetne állapítani azt, hogy milyen 3DS volt, illetve ha nem kellett kódot megadni, akkor vont-e 3DS, csak a bank elfogadja, vagy nem volt egyáltalán 3DS. Szeptember 14-től EU-n belül tiszta lesz a helyzet, mert minden 3DS 2-es lesz.

    >> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Új hozzászólás Aktív témák