Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    válasz tomazin #3590 üzenetére

    Azt azért tegyük hozzá, hogy rengetegen életvitel szerűen utaznak egyik országból a másikba, nem csak nyaralaskor, hanem munka miatt is pl. Gondolom rengetegen vannak, akik bőven túllépik a havi ingyenes limiteket, amiért már fizetni kell.
    Másod sorban pedig vannak fizetős csomagok is, ezt is használhatják pár százezren, vagy milliónyian.
    Harmadrészt nekik már az is jövedelmező, ha te az ő szolgáltatásukon keresztül fizetsz, rajtuk keresztül áramlik a pénz, de még az is, ha csak náluk tárolod.
    Hidd el, ki van ez tálalva, a bankok ugye ilyen téren azért is drágábbak, mert egyrészt pofátlanok (a finetech cégek megjelenéséig legfeljebb egyik pofátlan bank versenyzett a másik pofátlan bankkal az ügyfél kegyeiért), másrészt az infrastruktúrát (ATM, bankfiókok) fenn kell tartaniuk. Egy finetech cég messze nem foglalkoztat annyi embert mint egy bank, akinek pl minden nagyobb városban van legalább 1 fiókja.
    Ezek miatt tudnak olcsóbbak lenni, és ha ez nem lenne jövedelmező, nem maradnának életben a piacon és nem szaporodnának gomba módra.
    Persze a lufi kipukkan, mert nem lesz igény ennyi finetech szolgáltatóra, de akinek van erős ügyfélbázisa, és megfelelő szolgáltatása, az simán talpon fog maradni.

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák