Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Solymi81 #22194 üzenetére

    De megoldható pont így ahogy mondod. A problémám csak az, hogy a limitet drasztikusan módosították, az eredeti limit 20%-ára csökkentették. A bizalmam rendült meg a szolgáltatásban és a prémiumra is nem azért nem szeretnék előfizetni, mert havi 1500-ba kerül hanem azért mert ennyi erővel a prémium feltételeket is bármikor módosíthatják ennyire drasztikus módon, akár a kifizetéseket is. És fogják is ha hihetünk a korábbi linkeknek, hogy a 2020-as évben erősen a profit termelésére koncentrálnak. Egyszerűen ilyen módosítások után rizikósnak tartom azt, hogy nagyobb pénzösszeget tároljak náluk, mert az eddigiek ismeretében ha olyan módosításokat eszközölnek amik hasonlóan fejszével történő csapkodást jelentenek egy ésszerű csökkentés/növelés helyett, akkor egyszerűbb ha olyan pénzintézetet választok ami már bejáratott és jelenleg is profittal üzemel, nem az idei évben akar hozni olyan intézkedéseket amivel jelentős profitra tehetnek szert ez után.

    Igen, abban én vagoyk a hibás, hogy mikor azt terveztem, hogy a megtakarításaimat ide mozgatom mert ők messze legjobb árfolyamon váltanak Eurót, utána nézzek annyak, hogy mennyire nyereségesek. Itt hibáztam, mert nem gondoltam volna, hogy egy gyakorlatilag netbank módon üzemelő cégnek ekkora költségei vannak és a váltásokból meg a jelenlegi termékeikből nem jön össze annyi, hogy legalább egálba kijöjjenek. Ez az én saram, de ezt már korábban is elismertem.

    De azért légyszi ne kövezzetek már meg, mert én nem csak ebayezni terveztem a Revoluttal, hanem komoly alternatívát láttam benne már 1 évi használat után (azaz megszerettem)... Most amikor meghúzzák a nadrágszíjat megrendült bennük a bizalmam, erről van szó és nem másról.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák