Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    válasz Maximus43 #1655 üzenetére

    Amerikaba leginkabb azert nem tud betorni, mert nem hagyjak neki. Nem ugy van, h en most eldontom, h piacra lepek, aztan szevasztok. A Revolutnak is eloszor az Optimal Paymentstol (Paysafecard, Skrill, Neteller) kellett megszabadulni (rajtuk keresztul kaptak a Mastercardot az elejen). Ugyanis egy indulo fintech csak ugy nem fog bankkartyat kapni a ket nagytol.

    Ket eve eleg aktivan hasznalom, es sztem kulonb egy banktol. Pozitiv es negativ ertelemben egyarant. Egyreszt lehet szinte teljesen ingyenes (nem tudom, van-e vmi akcio aktualisan az elso kartya dijara), ennek banknal azert vannak komoly feltetelei. Szinten komoly extra, h egy ideje ingyen toltheto hitelkartyarol, csodalom, h erre nem ugrottak ra tobben. Igazabol a cegnek csak a vasarlasbol van penze, aki nem vasarol, azon penzt bukik. Emiatt nekem az elejetol voltak ketsegeim a modell fenntarthatosagaval kapcsolatban, es ezek a mai napig megvannak, bar pozitiv, h mar van vmifele nyereseg a cegben. Ahogy nezegettem, a fo beveteluk megis a premium/metal lett, tehat csak a kartyajutalekbol nem lehet megelni.

    Ami miatt megse bank, az epp az ufsz. hianya. Allitolag ha nagyon sok penzt raksz fel, akkor kapsz konnyen elerheto ugyintezot, de egyebkent annyira kevesen vannak, h nagyon korulmenyes barmit elintezni. Emiatt marad ez hasznos ugyeskedes, de nem elso szamu szamla.

    Ha januartol lesz vegre bohockodasmentes forintfeltoltes, az valszeg azert komoly lokest ad neki itthon.

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák