Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz NagyonTitok #3906 üzenetére

    Ha tudod, hogy hogyan működik egy BattlePass rendszer (pl. Fortnite), akkor képben vagy.

    A lényeg, hogy minden RDO játékosnak elérhető az ingyenes Wheeler, Rawson & Co. Club. Ez egy 70 szintből álló katalógus, amiben bizonyos szintek elérése után különböző jutalmakat lehet kioldani. Ezeket automatikus járnak, nem kell őket külön megvenni. Ezek a jutalmak lehetnek új ruhadarabok, pénz, emote-ok, térképek, még elég sokminden. Nem véletlenszerűen adja, hanem fixen vannak szintekhez kötve. Minden 1000 XP után lépünk szintet. Ez valós játékbeli XP tehát aránylag gyorsan lehet benne fejlődni.
    Az Outlaw Pass ennek a "prémium" fizetős változata, ami az előzőnél 35 aranyba kerület. Itt, szemben az ingyenes Club-al nem minden 3-4-ik szint után jár jutalom, hanem minden szint után legalább egy, de van, hogy több is. A Outlaw Pass bár 35 arányban kerül, de ha megcsináljuk mind a 70 szintet (70 000 XP) akkor a rengeteg extrával együtt lényegében ingyen kijön (összesen 650$ és 35 aranyat kapunk az Outlaw Pass 70 szintje alatt).

    Ha türelmesek vagytok akkor meglehet úgy is csinálni, hogy előbb az ingyenes Club-ot megcsináljátok 70-es szintre, majd ezután megvéve az Outlaw Pass-t vissza is kapjuk egyből a 35 aranyat.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák