Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
-
gyugyo79
addikt
válasz negyven2 #4649 üzenetére
Köszi.
A sapka volt csak meg, hogy az Arthur-é. Mondjuk én kb 1 téli meg 1 nyári szettjébe játszottam végig és a nyáriban ezen még egy barna kapát volt rajta tuti ha ez volt alatta egyáltalán bár, hogy kék ing volt az tuti + ami nekem megmaradt jobban bár lehet volt nélküle is nem emlékszem még most se, hogy írtad..
De pld John Marston-n ez a téli szett az egyáltalán nem volt meg. A The Clelland az rémlett valakin de az se mondanám meg, hogy kin és nem e csak hasonló volt ...[ Szerkesztve ]
-
-
gyugyo79
addikt
Tart már ott valaki aki több Moonshiner eladást is csinált, hogy megvan a "Protection - Greatly reduce the risk of attacks" is .
Attól kérdezném, hogy neki is ugyan annyi támadása van utána is mint előtte?
Nem mintha sok vizet zavarna elintézni azt az 1-2 támadót csak érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Triathlete #4653 üzenetére
Három betű.
-
negyven2
veterán
válasz gyugyo79 #4654 üzenetére
Bár még nem vagyok ott, de kb. 6 (ha az ismerősöknek csináltakat is beleszámolom akkor vagy 15) leadást csináltam eddig, és egynél volt konkrét támadás és egynél én voltam a hibás (nem raktam el a fegyvert). De én az vagyok akinek eddig még nem támadták be a táborát se sose.
Bár valószínűleg ez is úgy fog működni mint ami a patch notes-ban volt javítás alatt. Vagyis javították a hálózati részt, hogy ne dobjon ki a lobby, erre az elmúlt 3 napban több network error-t kaptam mint előtte lévő 6 hónapban.
Javították, hogy a ló egy fogyatékos vakegér legyen, erre kb. minden második fának nekimegy...
És GTA-ban is azt írták, hogy most már nem hívogatnak téged olyan sokszor... nos LJT kb. 5 percenként csörög, hogy csináljak már valamit...Úgyhogy ha meglesz ez, akkor gondolom folyamatosan fognak támadni...
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gyugyo79
addikt
válasz negyven2 #4657 üzenetére
Nekem mindnél fixen van egy "út zár" 8-10 támadóval meg ez után az út hosszának függvényében 2-3-4 támadó hullám lovasokkal.
Az első az sima mert rbr - el kilövöm mind még a lőtávolukon kívülről.
De a lovasokhoz le kell szállni ha nem akarom, hogy szétlőjék az árút.Bár amilyen bugos lehet hanyagolom is mivel a 20 szint megvan erölttetni nem kell.
Ha majd javítanak rajta jó lesz amúgy. -
mrgregoryan
tag
Kissé feltűnt, így megfogalmazódott a kérdés bennem:
Miért bántjátok ennyien enyire Plata-t??
-
-
szTotyy
őstag
Még elég kis szintű (6-os) vagyok a moonshine bizniszben. Most még nem sok haszon van egy-egy eladáson. A későbbiekben mennyi lesz a max. profit egy szállítmányon?
[ Szerkesztve ]
-
-
gyugyo79
addikt
válasz szTotyy #4663 üzenetére
Olyan 200 $ szerintem átlagnak minimum vehető lesz majd amikor minden jól működik - ízesítő anyag ami össze szedhető (Flavoring) is változó lehet azért nehezen beárazható és olyan 48 perc az elkészülés ami szintén a max. De ha csinálod a külditek mellé azok különböző bónuszokat adnak tehát pld nekem volt a Moonshine Still 10$ is az 50$ (max) helyett stb.
Az a baj, hogy ha behülyül és ki kell lépni a seassonból akkor 0-z minden bónuszt főzést stb-t és ilyenkor bukhatod a 50$ -t meg a betolt alapanyagot is akár.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz szTotyy #4663 üzenetére
Gondolom úgy lesz mint tradernél nem?
Alap kocsival asszem 50 dolcsit fizet.
Maxos kocsival 500-at.
De moonshine ára függ attól is milyen fajta és mennyi törik útközben.
Tegnap csak úgy mászkáltam a hegyekben egy kicsit és felszedtem egy szekérre való gazt.
Hátha jó lesz valamire.
Tegnap összefutottam mászkálás közben egy eladó csapattal.
Az úton ahol mentem várták őket rossz arcok,belém is kötöttek de ők is oda értek és jó kis balhé lett.
Lerendeztük a bunkókat és mentünk tovább.Ők vitték a páleszt én meg folytattam az utam.
Normálisak voltak,látták nem bántom őket ők sem lőttek rám,igazából jól jártak mert rám fókuszáltak a támadók nem rájuk.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
-
mrgregoryan
tag
válasz Triathlete #4667 üzenetére
ÚÚÚÚÚ baszki az igen.
ezt nem is láttam.. de POFÁN kellene az ilyen embereket baszni.. öreg beképzelt fasz -
törölt tag
válasz Triathlete #4667 üzenetére
Valójában én tök komolyan elgondolkoztam rajta hogy lehet hogy autista vagy aspergeres. Gta topicban ugyan ez megy. A sok értelmetlen hsz, és offolás + vélemény tényként való közlése, és valótlanságok ismételgetése. Moderátorok/topikgazdák nem foglalkoznak vele.
De nem forszirozom, januártól majd én is nemitom.
[ Szerkesztve ]
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz gyugyo79 #4660 üzenetére
Az útzárnál nem támadnak meg fixen? Én ha meglátom, akkor már lendületből kaszálom a csapatot a nagy sniperrel távolról, kényelmesen.
#4668: Mondjuk ha az én aurába ilyen közel benyomulna egy számomra vadidegen, akkor lehet betenném az egyik ültetett fa mellé a cuki öltönyében. De valószínűleg ezért sem vagyok politikus.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Triathlete
senior tag
válasz #81556480 #4669 üzenetére
WoW topikban is többször kérték már arra amire én. Lepattan róla a kritika és csak a figyelemért való kurválkodás jellemzi a viselkedését, az eszköztár pedig kimerül a nemtudás fitogtatásában. Biztosan nem a rossz szándék vezérli, de ez senkit sem ment fel a normális viselkedés alól.
(#4668) mrgregoryan: 38 az még nem öreg
[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
mrgregoryan
tag
Na.. elég lesz a személyeskedésből...
-
gyugyo79
addikt
Dehogy nem támadnak meg. Ráadásul itt nem is lőnek olyan jól minő meglepő ezért simán megy 1-2 üveg is a levesbe. Ezért lövöm ki őket még távolról én is.
+ lehet ha nem egyedül csinálnám és a csapat társak leszednék a lovas támadókat akkor mivel nem kell leszállni a bakról (ha úgy hívják a kocsin amin ülünk) haladnék végig 1-2 hullámmal kevesebb támadó lenne. De igazából szerencsére az idő nem feszített így belefér az, hogy úgy hajtsuk a kocsit, hogy ne törjön az üveg meg, hogy leszálljak támadáskor, hogy csak engem lőjenek.
Csak most, hogy így negyven2 írta, hogy ő volt olyan szállításon is amin nem volt támadás furcsa. De nem csak tőle olvastam és én azt hittem, hogy majd a Protection megszerzése után lesz nekem is olyan. De nálam az semmin se változtatott ezért gondoltam rákérdezek.Az lehet, hogy PC -n más mint Konzolon vagy csak simán random és én szerencsétlen vagyok míg van aki meg szerencsésebb ebben. Mondjuk szerencsére nem egy lényeges dolog.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mrgregoryan #4674 üzenetére
Te itt valami főnök vagy?
-
mrgregoryan
tag
válasz #81556480 #4676 üzenetére
Csak egy Red dead szerető ember, aki nem érti/kiváncsi, miért kell ide hozni ezt az elnyújtott gyűlöletet amit mint mondtátok, más fórumokon már leboxoltatok párszor..
de ott a Privát funkció is..
Vagy kérd el a számát, és beszéljétek meg telefonon.. esetleg egy kávé mellett.. Ki tudja, lehet életreszóló barátság " gömbölyödik" ki belőle 9 hónap után -
negyven2
veterán
Négy opció fordulhat elő.
- Egyből támadnak ha meglátnak
- Szólnak, hogy menj tovább
- Megállítanak, hogy átvizsgálják a kocsit, de nem találnak semmit
- Megállítanak átvizsgálásra, és találnak valamit ezért lőnekIlletve ha elő van véve a fegyvered akkor ha nem teszed el gyorsan akkor megtámadnak
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
Tegnap ahogy császkáltam a folyón láttam gőzöst,arra gondolta hogy azzal vajon lehet valamit kezdeni?
Ha kilövöm róla az embereket lehet vele valamit csinálni?
Vagy akkor is halad tovább?
Egyáltalán fel lehet rá jutni?
Nagyon szépen mutatott éjszaka kivilágítva.
Csónakot már használtam meg halászhajót. -
Plata
félisten
válasz mrgregoryan #4684 üzenetére
A hajón voltak emberek.
Volt egy kósza ötletem hogy kilövöm őket és be úszom.
De szerintem akkor sem állt volna meg.
Végülis vonatot is lehet rabolni.[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
Hasznal valaki reshade-t, hogy vmivel komepnzalja azt a fortelmet amit a TAA okoz? ha igen, mely shareket milyen ertekekkel?
Make things work
-
Fitzgerald
veterán
Na jó, most kicsit sok volt nekem is. Peccs előtt egyszer sem crashelt a játék 40 órán keresztül, azóta meg folyamatosan ERR_GFX_STATE hibával fagy szarrá a hajós Trelawny küldetésnél. Természetesen semmilyen megoldás nem működött eddig, amit a neten találtam. Remélem javítják gyorsan.
-
szTotyy
őstag
Köszi a moonshine-os adatokat. Ha jól értem a bootlegger küldik után a Moosnshine Still csökkentett értéke folyamatosan kúszik vissza az eredeti árára.
Plata: már nem emlékszem ki, de online valaki említette, hogy el lehet lopni a gőzhajókat is. Bár még nem teszteltük.
-
addikt
válasz Fitzgerald #4688 üzenetére
Ha dx12-öt használsz tedd át vulkanra vagy fordítva.
-
Ybron
senior tag
Trader-nél hogy érdemes vinni az állatokat Crisp-hez? Megnyúzva, vagy egybe? Vagy van valami módja hogy jobban nőjön a metrials? Csak azért mert a múltkor bevittem vagy 5 lenyúzott állat bőrét, igaz 1-2 csillagost, meg volt közötte 2 perfect is, de olyan mint ha be se vittem volna.
-
-
Plata
félisten
Szerintem a legjobb a bölény.
Szekérre fel pakolok 5 bölényt az rendesen feltölti,ha perfect bölényeket lövök akkor gyorsan tele és utána malmozhatok a tűznél.Szarvas is jó,de az őzből már sokkal több kell.
gondolom van valami táblázat valahol.
Amit lehet azt egészben viszem be,amit nem lehet azt meg nyúzva.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Igen, most olvasom hogy nem árt szekér. Minap lőttem egy bölényt, igaz csak 2* volt.
Köszi! -
Plata
félisten
Szekér szerintem nagyon jó.
Először is tudsz róla vadászni.
Ha le tudod tenni a táborod Great Plains-re Blackwater mellé az nagyon jó.
Térképen a Great Plains felirat P és L betűi környékén spawnolnak gyakran bölény csordák.
Nem tudom bug-e vagy sem,de néha a szekértől nem futnak el és közel engednek.
Így simán kilőhető 5 bivaly,megesik az is hogy csak 100 méternyit mennek el és újra megállnak.
Ha van szekered vigyázz hogy mindig a szekér végén rakd fel a testeket.
Szekér oldala ugyanis elkezd széttörni ha oldalt pakolod fel az árut,még akkor is törik ha a karaktered az oldala felett dobja be a tetemet.
Ha valami idióta szarvas megtámad az is le tudja amortizálni a szekeret.
Én úgy szoktam csinálni hogy közel megyek a csordához megnézem hol van 3 csillagos azt lövöm ki legelőször és utána kétcsillagosokat vagy ha van még hármas akkor azt.
Ha mázlid van 2-3 3 csillagost is sikerül egyszerre.
RBR puskával könnyű 3 csillagos bivalyt lőni.
Az egyik képesség kártya nekem ha jól emlékszem távcsöves puskára ad sebzés bónuszt,[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Fitzgerald #4697 üzenetére
Mondjuk nekem megjelenés óta a vulkan stabilabb volt, csak a képi hibák miatt mentem volna dx12-re, csak ez meg kifagy több helyen is (és mindig ugyanott, ugyanakkor). Ezt nem tudom, hogy játék vagy driver hiba.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Create. #4699 üzenetére
Érdekes, nekem is ugyanaz a VGA-m van mint neked, de én meg pont a Vulkan-al szívtam. DX12 az utolsó peccsig problémamentes volt. Minimum és átlag framerate-et még azért mérek, mert ezekben a DX12 határozottan jobb volt nálam. Artifactok engem annyira nem zavarnak, de ha javítják akár driveresen akár a játékban ezt a hibát, akkor vissza is állítom, amennyiben számottevően elmarad a DX12-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest