Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Azt hol lehet kikapcsolni hogy ne hosszan kelljen nyomni egy gombot hogy történjen valami?
Végig néztem a beállításokat de nem jöttem rá"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
gyugyo79
addikt
válasz Triathlete #4793 üzenetére
Nála a teszten 1-es bondigon van ha jól látom. Vagy rosszul látom és nem végig ?
Mert ez csak az én tapasztalatom ami lehet nem valós de nekem érzésre jelentősen javulnak a ló ezen tulajdonságai is a szintekkel.Akinek kiábrándító ha a játékról mint programról van szó az a továbbiakat hanyagolja.
Amúgy nekem van egy megint csak elméletem, hogy farkas - farkas sem egyformán van leprogramozva és reagál rájuk egyformán a ló.
Értem ez alatt az eventek alatt ránk támadók másak mint a "sima" útszéliek.
Vagy a kollektoros cuccokhoz berakott Grizlire vagy Pumára is ezt rá tudom húzni.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz Kiskokó #4800 üzenetére
Na, a hatvani lókupec!
Jól tűri a golyót ha kedves vagy vele. Valami német prémiumhoz tudnám hasonlítani. Nehézkes kicsit a mozgása, viszont gyorsan lehet haladni vele ha belendült. A lövéseket és az állatokat négyes szinten viszonylag jól tűri, bár van nála jobb is. Ha az ultimate-es ló volt eddig ahhoz képest sokkal jobb lesz szerintem, és a fordítottja is igaz, hogy ha nem volt jobb akkor tapasztalat híján nem fogod tudni máshoz hasonlítani, így szerintem elégedett leszel vele. Én meguntam, ki akartam próbálni valami mást és nálam most a fehér arab az abszolút nyerő, és nem is igazán érdekel más. Ez olyan mint egy S2000 vagy 4C[ Szerkesztve ]
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Triathlete
senior tag
válasz gyugyo79 #4804 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy elhangzik az, hogy bond4-es, de igazad van 5:55-nél azt mondja, "ha most elfut a puskalövésre akkor valószínűleg bond4-es szinten sem ez lesz a "legjobb" vérmérsékletű ló". -Bár ha erre akar valaki rágyúrni arra ott vannak a háborús lovak (war horse).
Igen. nekem is az a tapasztalatom, hogy ahogy növekszik a "kötődés" szintje úgy a ló is egyre magabiztosabb lesz.Eventeket nem ismerem így nem tudom összehasonlítani, csak amit free roamban tapasztalok, de ott is van amelyik medve elszalad, van amelyik nekem támad. Van olyan falka aki egyből támad ha leszállok, van aki meghagyja a kezdeményezést!
Egyébként már múltkor írtam, hogy a handling fogalom itt azt takarja, hogy a ló, hogyan képes fordulni, mászni, ereszkedni. Legalábbis egy reddites kommentelő írta, és egyet kell vele értsek mivel az elite besorolású játszi könnyedséggel megy fel olyan helyeken, ahol a standarddal igencsak manőverezni kellett. Aki kollektorozott tudja, hogy a sivatagban van egy sziklatömb aminek a tetjén van egy láda. Nekem az ultimate-essel nem volt sima, Criolloval se, az arab meg mindegy hogy hol megy fel. Talán érdekes lehet lóválasztásnál!
-
-
szTotyy
őstag
válasz Triathlete #4806 üzenetére
Én most a fekete arabra gyűjtök. 42 aranyba kerül, pár még hiányzik hozzá. Az indokok közé tartozik az is, amit te írtál róla, kíváncsi vagyok arra ez elit handlingra. Jó lenne a fehér arab is, csak a feketének több a staminája és az élete egy picit. Nekem meg a stamina elég fontos. Már lélekben a méretével is megbarátkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen, ultrán van, szóval sejtettem, hogy a laptop lesz a "bűnös". Egy Strawberry, Valentine és társai nyilván nem művelnek ehhez hasnló fps droppot. High-on megnézem majd, mennyit ront az összképen, mediumig nem húznám le.
Fényes nappal St Denisben semmi gáz, 54-60 fps, kint a szabadban pedig egyenesen perfekt 58-65 fps. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Kiskokó
veterán
válasz Triathlete #4805 üzenetére
KKK - azaz Köszi KK
Nekem szoszo az ingyen ló is bejött, azon kívül hogy néha retardált nem volt baj. Gyorsaságra is jó volt szerintem.
Én a fekete arabot akarom majd ha már nagyon nincs mire költeni az aranyatNeked is Gyugyo - vettem biztosítást ja. (ez azért kell hogy az L menüben is fel lehessen éleszteni és ne csak a Stableben?, mert biztosítás nélkül is fel tudom éleszteni revivelel )
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
gyugyo79
addikt
válasz Kiskokó #4810 üzenetére
Van amikor már nincs élesztés és L -be is le tudod megint kérni (2 perc bünti addig kapunk egy gebét ha nagyon kell és ez az onlinera vonatkozik ha más később olvassa) csak akkor fizetni kell amikor vissza kéred. Értelem szerűen ha nincs nálad az a tízen pár dollár akkor nem kapod vissza amíg azt össze nem gyűjtöd, de ha van akkor olyan mintha lenne biztosításod. Nem tudom pontosan mennyi amit fizetni kell de olyan 10 alkalom után fordul át, hogy a biztosítás már megéri.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz gyugyo79 #4812 üzenetére
Ha meg lesz, akkor erre kötök én is ló cascót. Eddig szerintem a kezdés óta nem patkoltak el a lovaim összesen tízszer, de hamegtalálommegveszem az igazit, kelleni fog majd.Online: lehet valakinek új infó és azt hiszem itt még nem szerepelt: Titok kolléga hívta fel rá a figyelmem, ha az istállóban más lovon is rajta hagyok egy nyerget (nem csak az aktívon), akkor az aktív ló elhalálozásakor nem egy alultáplált gebét kapunk cserelónak, hanem a felnyergelt saját lovunkat!
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz szTotyy #4813 üzenetére
Az jó mert nekem az ajándékot leszámítva minden van saját nyereg is ennek ellenére gebét kaptam legutóbb így is. Lehet, hogy nézi a sorrendet és nálam az van felül? Vagy bezavarta, hogy mindnek V a neve ....
Más ma kaptam a RDO200$ kuponokat (4db -ot) a OP -hez. Más is kapott aki előre jár benne vagy mindenki kapott ?
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz szTotyy #4808 üzenetére
Annyival nem több, hogy megérje szerintem, legalábbis én ezzel magyarázom magamnak, pedig 81 aranyam van. Színe max ami miatt jó lehetne PVP-ben, bár az meg minimális ebben a játékban.
Nekem a fehér arab azzal a nacogdoches nyereggel gyakorlatilag fektetett nyolcas stamina. És nem került aranyba.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz Triathlete #4817 üzenetére
Nincs egy olyan érzésed, hogy jobban koszolódik ? De most ezt úgy értsd, hogy nekem a sztoriba fehér volt és ott is azt éreztem meg utána online a feketével is ez volt az érzésem. Tehát nem azért mert fehér hanem az arab ló -ra mintha jobban meglenne csinálva vagy nem tudom. A többin is látom ha nem tiszta de nem annyira, vagy nem zavar annyira.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Triathlete #4805 üzenetére
Az S2000-et még értem, de 4C? Ég és föld a kettő.
A moonshine-os ló akkor kb. egálban van akkor az arabbal? Mondjuk most a lvl20as fejvadász lóval tolom. Vak ez is, mint a többi, de legalább jól néz ki.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
gyugyo79
addikt
Szubjektív véleményem, hogy nem. Nekem használtra az arab tetszett eddig a legjobban de olyan kicsit, hogy én is a BH-sat használom mert az tetszik és azt se állítanám, hogy mindenkinek az a legjobb.
A statok nyergestől mindenestől nem érnek nekem annyit azzal párhuzamba amit éreztem amikor használtam őket, hogy valósan ne kinézet alapján válasszak Mármint a nagy role lovak vagy az arab stb közt az ajándék lovat azt ne vegyük ide). Tehát egy másik tetszene akkor azt használnám mert ez egész közt nincs nekem akkora különbség még a bizonyos statisztikában amúgy nagyon messze lévő 2 közt sem....
[ Szerkesztve ]
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, szerintetek „szabad” venni offline kódot 2-3000 Ft-ért?
Azt írják, hogy egy gépre való, csak offline, hardver csere esetén elveszted... stb... de ha működik a dolog, akkor ennyit megérne.- activation flies when changing PC components.
- changing your password and any account information is strictly prohibited.
- allowed to play only in offline mode.
- any attempt to distribute activation data is prohibited.
- one activation-1PC.
- prior to activation code for DG_EpicActivator make sure you´ll play it on this PC.
- transfer activation to another PC is not possible.
- we do not issue codes to activate the game on your account, you get the opportunity to play with our account in offline mode.
- we do not make refunds if your PC does not meet the minimum requirements of the game.
- After activation DG_UplayActivator key refund for the purchase is not possible.Tiszta Windows, rendes ház!
-
Triathlete
senior tag
Akartam valami "hazait" is mondani, a Juli meg elcsépelt -bár nagyon kéne, ahogy a 4C is, nem érdekel ki mit mond. Ha másnak nem akkor dísznek
Nem tudom, nem ismerem a moonshine-os lovat, de nekem az arab nagyon tetszik. A fehér meg 850$-ért ingyé' van
-
Ybron
senior tag
Szoktak lenni itt is akciók? Ásót és detektort megvenném, de ha várható hogy olcsóbb lesz(hátha karácsonykor) akkor nem venném meg addig.
-
gyugyo79
addikt
Volt is már PC -n is. Bármi lehet. Ha van időd és úgy érzed használnád is minimum az ásót vedd meg szerintem mert elég gyorsan vissza hozza az árát de csak ha játszol annyit, hogy kihasználnád. Ha használod a webes térképet még gyorsabban. De ez igaz a fém detektorra is de látod az árát és így talán jobban fel tudod mérni, hogy megéri e várni vagy inkább befektetsz.
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz scabi78 #4822 üzenetére
Nem mintha a warezt akarnám reklámozni, de ennyi erőből miért nem töltöd le a "virágbolti" verziót?
Elég gyakran vannak akciók, meg aztán ha valami, akkor ez a játék megéri a teljes árát is. Ha jobban körbenézel, biztos találsz jó áron valami kevésbé rizikós teljes verziót is.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Kaptam 650 dolcsit a játékban,de ez miért járt?
Nem írt ki semmi indokot,csak hogy kaptam 3x200 dolcsit meg 1x50 dolcsit. -
Plata
félisten
Ahogy felmentem és felszedtem a lóvét,elindultam volna a szeszfőzdébe a tábor előtt ez fogadott.
Egy csapat bölény a tábor előtt.
[kép]
Le kaptam a két legjobbat,hazavittem és újra elindultam,erre megint volt egy csapat,de ezek most feküdtek. [kép]Elmentem a szeszfőzdébe eladni a cuccot.
Eladáshoz üres kocsit kaptam.
A kocsi bugos volt,az áru ugyanis nem tört,sokan támadtak meg és mentem rá sziklára is de semmi nem ártott az árunak.
[kép]Ez a hely tényleg tuti.Haza jöttem és ez fogadott.
[kép]
Bölény csorda.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
OP miatt egyszer azért össze akarok minden kollekciót szedni.
Van az online térképen a ? helyek nem nagyon vannak ott. Illetve ha jól értem minden gyűjthető a listában, ami szerepel a neve mellet szám abban a ciklusban van jelenleg. Ezek általában ott is vannak.
Viszont azt néztétek hogy ott lehet is állítani a ciklust? De nem is ez a lényeg hanem az hogy, van aminek már 8-9 ciklusa van.... durva
(ugye ha befrissíted az oldalt a megfelelőbe dobja)[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nem adtam fel a hajós terveim,de a játék nem enged gőzhajó közelébe.
Ha kiérek a folyóról a nyílt vízre elsüllyed a kenu vagy csónak.
Amíg a folyón megyek lefelé nincs gond,kiérek a nyílt vízre elsüllyed.
[kép]
Arra viszont rájöttem,ha kilövöm a csónakból a tulajt nem kapok körözést,de ha benne van és kidobom akkor bountyt kapok. -
Ybron
senior tag
Hogy tudom újra kinyitni Moonshiners-t? Mikor kaptam a levelet nem foglalkoztam vele, most meg hiába olvasom el újra, nem jelez semmit.
-
Kiskokó
veterán
válasz Triathlete #4839 üzenetére
Talány Gyugyó írta így, nem is tudom nekem is, hogy esett le elsőre hogy arra gondol aztán siettem és rövidítettem én is
Outlow Pass
Nem vágom a Bounty Huntert, abban alig fejlődtem még csak lvl4 vagyok.
Nem tudom valahogy nem jönnek be azok a küldik. De ha meglesz minden kollekció egyszer legalább akkor annak is nekiállok, azért egyszer azokat is megakarom csinálni legalább. Majd szólok neked hogy segíts| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Ahhhhhh ... ezerszer megfogadtam már, hogy nem írok munka közben akkor amikor sietős dolgom van
Ilyenkor mindig ez van. (nem ám csak fonetikusan írtam )Szóval igen 40 aranyé megvettem az Outlaw Ass -t
Ilyen övcsat kellene a játékban.
(Mondom keresek Outlaw Ass-re valami jó p..ás képet de csak ezt dobta) XD[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #4846 üzenetére
Egyébként voltam én veled 10 percig egy sessionban szerintem,de tegnapi nap nekem elment a hülyüléssel.
Este kb 8-tól olyan 1 óráig elvoltam azzal hogy próbáltam gőzösre feljutni,majd később mikor fel fedeztem a börtön szigetet,oda próbáltam be jutni.
Amikor feljutottam nagy gőzösre és rájöttem hogy nem lehet irányítani,sem semmit kezdeni vele,akkor meg annyit csináltam hogy élveztem az utazást,ment vagy 5 kilóméteres sebességgel.
De szép volt az út,szerintem legalább 1 de lehet másfél óráig is utaztam rajta,figyeltem a madarakat,fene sem gondolta hogy ennyi féle és fajta madarat lehet látni.
Kint a nyílt vízen eszement sok madár volt.Valami ritka háromcsillagos madarat lőttem is,de pechemre nem a hajóra esett hanem pár méterrel mellé.
Ma majd visszamegyek arra a fura hajóra amit a térkép is jelez.
Majd csinálok róla képet,elég érdekes hajó.Olyan mint egy nagy hotel lenne a vízen vagy kaszinó.
Nem értem hogy a börtön szigetre miért nem enged el a játék amikor az is része,rajta van a térképen is.Csak kíváncsi lettem rá miután a játék rendre ki tolt velem ha a közelbe mentem.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz gyimger #4848 üzenetére
Küldj 40 aranynak megfelelő összeget és megoldom!
(már csak azt kell tisztázni az RDR-ben hány unciás egy aranyrúd, 14000huf/g áron)
Lásd milyen vagyok 1 arany is elégValamikor jöhetnél te is Discordra, vagy 3 éve nem hallottam a hangod
PLATA
Neked ez az Outlaw van meg ugye ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest