Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz bexinho23 #6676 üzenetére

    Négy olyan Achievement, Trophy van ami a történet a játék egy adott pontjáig lehet megszerezni, ha ezeket kihagyod akkor újra kell kezdeni az egész játékot.

    Ezek a Lending a Hand, Friends with Benefits, Give to the Poor, és a Errand Boy.

    Bár technikailag nem de az de ide sorolható még a Gold Rush Achievement/Trophy is, mivel a játék azon része amikor egy adott küldetés menüből újra meg akarsz csinálni, az sajnos nagyon rosszul van kivitelezve. Konkrétan rosszabb fegyverekkel és stattokal rendelkezel ilyenkor mint a játék legelső küldetésében. Ugyhogy ha ki szeretnéd "ezrezni", Platinázni a játékot és már egyszer végigvitted (és a fenti 4+1 Achievement/Trophy közül hiányzik még valami) , akkor érdemes újrakezdeni és leírás szerint végigmenni rajta.

    Amúgy az általad kérdezett Achievement/Trophy-t igazából nem tudod "nem megszerezni". Annyi lehet, hogy van, hogy nem jelzi konkrétan a térkép, hogy hova kell menni. Amúgy 7 ilyen hely van (neked 4 db. kell), de itt a leírás hozzá: Breaking and Entering

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák