Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz Kornel #1703 üzenetére

    Utolsó mondattal el is mondtad a lényeget. Senki nem mondta, hogy a Xiaomi nem kapható itthon, Kapható. De a Mix 2 hivatalosan nem. Ennyi.

    Innentől akár melyik zugGSM-ből megveheted, de a világon senki nem fogja garantálni neked, hogy azzal a ROM-al jön, amit mondanak, és az az official Global Stable ROM lesz.
    Aztán ezen az sem fog változtatni, hogy a Xiaomi elhozta(még nem) vagy nem hozta el EU-ba. Itthon HIVATALOSAN akkor sincs. Majd ha az MM-be lesz, akkor szólj.

    A global ROM azért tartalmaz több nyelvet, mert a Xiaomi konkrétan fogta és ellopta. Ennyi a sztori. Nem véletlen, hogy sokáig az EU ROM is parkolón volt, meg hogy vagyula sem adta ki a magyar nyelvet még az EU csapatnak sem.
    A Global ROM eredendően azért készült, mert a Xiaomi látta, hogy sokan veszik külpiacról is a készülékeket, és nekik kelhetett Google, kínai karakterek viszont nem. Ha nem csalnak emlékeim, előbb volt Global ROM, minthogy kiléptek Kínából..

    Az előző kommentedre reagálva:
    Köszönöm kérdésed, a Mix2 a 4. Xiaomi készülékem, és már 8 éve is MIUI-t használtam. Nyilván a levegőbe okoskodok mint egy Random FB csoport Vér Istvánja.. :U

    Ettől persze nyugodtan bárki megveheti, nem fog semmi gondja lenni vele, de engedtessék már meg, hogy egy naív kérdezőnek meg legyen említve szőr mentén, hogy nem biztos, hogy úgy lesz "out of box", ahogy szeretné.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák