Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- XPEnology
- [Re:] Soha nem volt még ennyi ultragazdag milliárdos a Forbes szerint
- Microsoft Excel topic
- Milyen program, ami...?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- ASUS routerek
- Aliexpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Hozzászólok Aktív témák
-
Shade45
aktív tag
Ez a teszt győzött meg abban, hogy semmi szükségem nincs erre az eszközre!
Korábban sokat gondolkoztam rajta, hogy be kellene szerezni egyet (vagy esetleg az első szériát), de a Talkband B2-met nem cserélném le rá!
Hiába a hosszú üzemidő, pulzusmérés, számomra többet ér, hogy a hívófél nevét kijelezze a karomon (bár lehet, hogy ez csak egy szoftveres hiányosság), és ha úgy van fel is tudjam venni a hívást, anélkül, hogy elő kellene kotornom a telefont a zsebemből.
-
Shade45
aktív tag
A Talkband-nél is futva jelenik meg a hívófél, szerintem ez a Mi Band-nél is megoldható lenne.
Talkband kategóriáját tekintve eléggé ellentmondásos leírások találhatóak. Hol okos-karperec, -karkötőként, hol okos-óraként hivatkoznak rá. Most néztem a hivatalos oldalt, és ott sem írják le egyértelműen, hogy ezt a Huawei minek is szánta. Funkcióit tekintve, én inkább a karperec felé hajlanék; más gyártók óráival összehasonlítva nem képvisel egy súlycsoportot!
-
Shade45
aktív tag
válasz
jorgoszka #112 üzenetére
Pl.: autóban, vagy akár csak az utcán sétálva, amikor mind a két kezed tele van szatyrokkal, de mondhatnám akár azt is, hogy csak simán ülve is egyszerűbb felvenni így a telefont.
Mire egy 5,2"-os telefont előkotorsz ülve a szűk nadrágzsebedből, már hangpostára is kapcsolt...
Hozzászólok Aktív témák
ma Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.
- [Re:] [PinguPingvin:] Noctua NH-C12P
- [Re:] [BBC32:] JBL BOOMBOX
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] OnePlus 9 - a kevesebb néha több(be kerül)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Pioneer VSX-932 ( Dolby Atmos, 7.2 Spotify, 4 K60Hz)
- Új Lenovo Slim 1-14AST-05 Multimédiás Ultrabook -60% 14” AMD A4-9120e 4Gb DDR4 64GB eMMC HD LED MATT
- Új Lenovo V145-15AST 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -25% AMD A4-9125 8GB 256GB SSD HD LED MATT
- Baseus Power Bank 65W laptop notebook powerbank 30000mAh ÚJ
- Huawei P30 Pro 8/256 DualSim Black/Független/
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest