Hirdetés
- [Re:] [PBalázs:] Azért vagyok blokkolva, mert csak egy IP címet használhatok
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Hozzászólok Aktív témák
-
jackal79
aktív tag
Sziasztok! Ebay-en van pár ezer Ft-ért, valaki rendelt már onnan? Minden funkciója működhet, eredeti lehet?
TCX, GPX formátumban ki lehet exportálni a mentéseket vagy csak az eredeti software-ben lehet monitorozni?
Köszi! -
Dello79
tag
Sziasztok,
3 karkötő között variálok..de nem tudok dönteni.. tudnátok segíteni melyik megbízható ? ( üzemidő nem érdekel mindegyik kibír kb. 1 hetet )
Típusok:
-LENOVO HW01
-XIAOMI MI BAND 2
-ZEBLAZE ZEBAND PLUSAmire elsősorban kellene:
- futáshoz pulzus mérésre
- futáshoz, sétáláshoz pontos távolság mérés
- alap notification tehát ha a telefonom csörög ez csak rezeg már elég
- kényelmes a viselése nem esik le a kézről ( vízálló funkció sem érdekel se az alvás )Csináltam egy összehasonlítást is , de így se sikerül dönteni
-
kicsizee
aktív tag
én féléve használom a band 2-őt. azelőtt volt a másik két miband is. kényelmesnek nagyon kényelmes, észre se lehet venni. nekem csak miband 1, miband 1s, miband2, cubot v1 és cubot v2 összehasonlítási alapom van. ilyen kategóriában nagyon pontos pulzust nem mér, megközelítőleg pontosat (miband2őt mértem futópad pulzusmérőjével, egész jó egyezést adtak). de ha másik kettő küzül döntenél, esetleg egy tapasztalatnyi leírást dobhatnál nekem
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T
-
kicsizee
aktív tag
megérkezett a MiBand2 "szinte" tökéletes másolata
W2
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T
-
3LVW
csendes tag
Helló, csak szólok, hogy Gearbesten most 22 dodó a newsletterből kattintva.
-
bmwk1200s
őstag
Sziasztok!
Párom pár napja elkezdte használni a karkötőt és egy olyan kérdésünk lenne, hogy:
- hogyan számolja az elégetett kalóriát a kütyü? Ma több mint 19ezer lépéssel (13Km) is csak 355 kalórát mutat. Reális lenne, hogy ennyi melóval ma csak 355 kalórát égetett volna el
Esetleg vmit rosszul állítottunk be? Vagy ez nem is erőssége a karkötőnek?
Semmit sem írok alá!
-
kakuk.tamas
őstag
Sziasztok,
Gondolkodom újra egy Band 2-n. A kérdésem az lenne, hogy valamelyik tracker progival (pl Runtastic) együtt tud már működni?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg/Nagykanizsa ~ Apple iPhone 12 Blue ~ Apple Watch S5 LTE ~ Apple iPad Air 2020 ~ HP S15-FQ2005NH ~ Xbox Series X ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kicsizee
aktív tag
új frissítés érhető el (2.4.1)
-
kicsizee
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #360 üzenetére
asszem a google fitness app tudja átvenni a lépéseket a mibandtől
-
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Bocsi de nincs most időm visszaolvasni az összes hsz-t. Kíváncsi lennék, hogy van itt olyan aki iPhone-nal használja a kütyüt? Gond nélkül együttműködik az iOS-szel? Tudom, hogy elvileg nem lehet vele gond, de kíváncsi lennék hogy a gyakorlat mit mutat.
iPhone XR
-
Richie86
senior tag
Csak annyi, hogy könnyen "felismerik-e" egymást, könnyű-e párosítani, ilyen alap. Jelenleg Huawei Talband 2-t használok, ezzel sincs gondom, csak hogy 2 naponta töltenem kell. AZért gondolkodom a Miband 2-n, mert azt olvastam hogy akár 2 hetet is elvan egy töltéssel.
iPhone XR
-
Richie86
senior tag
Szuper, akkor megváltás lesz
A pulzusmérés használható funkció rajta vagy inkább csak "úgy van"? Ugye tud rezgéssel ébreszteni? (ez az a funkció ami nekem nélkülözhetetlen, én kelek minden reggel a leghamarabb, és nem árt ha nem kel fel az egész család)
És még egy kérdés: úgy láttam az Eustock-nál most 8900. Ez a legjobb ajánlat vagy érdemes még máshol is szétnézni?
iPhone XR
-
Flashy
veterán
válasz
Richie86 #367 üzenetére
a pulzusmérés működik, amennyire optikai mérő csuklón jó lehet, annyira jó. sportembernek nem elég, aki nem sportol, annak meg minek. néha megméretem vele, aztán tudomásul veszem a számot, amit kiír
az ébresztő nem rossz, tud rezgéssel, de mondjuk a kijelzőn kívül más interakciót eleve nem tud
a gyári progi 10 percenként újra ébreszt ha nem hiszi el, hogy felébredtél, szerintem egy hátránya, hogy sima érintésre abbahagyja, szóval ha álmodban odanyúlsz, akkor elkésel.
akcióban 6-7ezerért lehet találni időnként. ami olcsóbb, azzal vigyázni kell, vannak hozzá hasonló más gyártmányúak is, természetesen egyáltalán nem kompatibilis, csak majdnem úgy néz ki.
-
zolax
tag
válasz
Richie86 #367 üzenetére
A pulzusmérés egész korrekt rajta.
Az ébresztő funkciót épp most frissítették egy firmware-rel. Ha felteszed a MiFit appot, akkor magától meg fogja frissíteni a karkötőt. Az új verzióban már nem tudod kinyomni véletlenül az ébresztést, hanem legalább 3 mp-ig rajta kell tartanod az ujjad, és csak akkor kapcsolja ki. A régivel én is megszívtam úgy hogy véletlenül hozzáértem utána meg már nem keltett, de ezt most javították.
Én már csak a névvel ellátott hívás értesítést várom -
alma18
tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy a kijelző színe kék vagy fehér? Nekem most érkezett meg ali-ról és a színe inkább fehér a kijelzésnek. Több fotót láttam róla, hogy van kék is vagy lehet, hogy az csak csalóka a képeken? Egy kicsit halványnak tűnik a fényereje is, esetleg ezt is lehet változtatni? Elég tutibiztos helyről és eladótól rendeltem, úgyhogy csak abban bízok, hogy még én bénázok az elején
Köszönöm! -
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
Na ezért nem értem, mert nekem is 20 centinél vmivel nagyobb (no pun intended) és ott a 3. lyuk van (itt se
), akár az is használható lenne, de kényelmesebb a 2.
Az első lyuk már 21.5 cm környékén van az eredeti szíjon, az nekem már laza.
Van egy utángyártottam is, azon viszont az első kényelmes, az van 21 cm közelében.
-
dokee78
félisten
Valaki meg tudja mondani miért ébreszt még a csuklón történő kinyomás után is 4-5 alkalommal?
Ki is kapcsoltam pedig.
Mi Fit és Mi Band Toolsban sincs beállítva. -
Donnos
tag
Sziasztok!
A mai napon én is tagja lettem a Band 2 családnak.
Első reakcióm hogy vao, kicsit "gagyibbra " számítottam, kellemesen csalódtamÉrdemes a kijelzőre fóliát venni?
A Tools & Mi Band alkalmazásnak nincs IOS megfelelője?
Ahogy olvastam több beállítási lehetőség lenne de csak androidra találtam programot.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kicsizee
aktív tag
nekem nincs rajta fólia, szeptember óta van meg. kicsit karcos a felülete már, hiszen állandóan rajtam van és ennek hatására azért kapott egy s mást. de úgy számolom mire használhatatlanul karcos lesz kijön az újabb band. ezt úgy írom, hogy én előbb rendelek fóliát telefonra, mint magát a telefont, de erre mégsem tetettem.ha visszaolvasol kicsit fentebb jelezték milyen appok léteznek hozzá. amilyen funkcióját én használom a bandnak nekem untig elég a gyári is hozzá. üdv
-
Degeczi
nagyúr
Egyébként Alin most épp akcióznak (nem is a hangyányit csökkentett ár a lényleg, hanem a bolt is ad $1 kupont) elvileg hosszított szíjat, érdemes lehet kipróbálni.
Rendeltem én is, mert néha jó lenne órát is viselni, a Mi Bandet átrakni a jobb kezemre - de a jobb csuklóm vastagabb, ott a legelső lyuk bár használható, nem túl kényelmes hosszú távon. -
pumsz
tag
sziasztok! Aki használja a mi bandage progit segítsen nekem: hogy kell beállítani, hogy a hívó, sms-t, e-mailt író nevét kiírja a program? Köszi!
-
Szabonoemike
csendes tag
Sziasztok! Amióta lejött az új frissítés a pántra azóta az enyém össze-vissza műkődik. Alvó állapotban nem akar átmenni, akkor sem ha félre van téve. Sokszor később jelzi a hívást, üzeneteket....valaki járt igy???
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Szabonoemike #390 üzenetére
Parom nem tapasztalja, csak azt hogy meg mindig ilyen 150 cal-t jelez egesz napra, 12km-nyi rohanas mellett. Ezt mikor javitjak vegre?
Semmit sem írok alá!
-
-
pumsz
tag
Sziasztok! A mifit mellett használom még a mi bandage-t. Azt vettem észre, hogy a telefon lezárása után a karkötő megrezzen és kiírja, hogy app. Minden alkalommal, ha valamiért feloldom a telót és utána lezár ezt csinálja. Találkozott már valaki ezzel?
-
Sify
senior tag
válasz
bmwk1200s #394 üzenetére
Januárban vettem, idáig minden müködött rendesen. Most szombaton a mi fit ios appja nem ismerte fel a mi bandet. Azóta már az alkalmazás többször ujra is lett rakva de semmi változás. Ma teljesen töröltem az I6-mat, csináltam egy gyári visszaállítást. na azóta a telefon már az eszközt sem látja a bluetooth eszközöknél. Kipróbáltam egy samsung J telefonnal is és sajnos az sem látja. Kipróbáltam egy samsung tablettel, az meg látja. Most akkor mi lehet a probléma?? Valamelyik eszköz látja valamelyik nem. Sajnos pont a telefonom nem látja. Rá nem jövök hogy most hirtelen mitől nem látja a telefon a mi bandet.
Iphone 11 Pro Max, XBOX ONE X, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Sify
senior tag
válasz
macilacus #396 üzenetére
Sajnos sehol nem látja a telefon az eszközt. Kipróbáltam egy "gatyi" tablettel, na az meg minden gond nélkül felismeri. Nem tudom mi lehet a gondja a telefonnak. Persze a telefon más bluetooth eszközt meg minden gond nélkül felismer.
[ Szerkesztve ]
Iphone 11 Pro Max, XBOX ONE X, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
-
dpeter
csendes újonc
Sziasztok!
Amatőr kérdés:
Ajándékba szeretnék venni egy okoskarkötőt/okosórát, van viszont egy bökkenő, az az, hogy aki használná, nem rendelkezik okostelefonnal.
Ami fontos lenne, hogy a túraútvonalat képes legyen rögzíteni, illetve a hozzá kapcsolódó adatokat. (megtett km, lépés, mozgással eltelt idő stb., amiket egy mezei túraapp képes regisztrálni.)
Alkalmasak ezek erre? PC-vel nem lehet időnként szinkronizálni, hogy az adatokat meg lehessen ott is jeleníteni, ill. tárolni? Okostelefonnal is megoldható a szinkronizálás, csak mivel, mint írtam nincs sajátja, így nem folyamatos, csak utólagos szinkronizálásról lehetne szó, már amennyiben lehetséges.
Még egyszer bocsánat a hülye kérdésért, abszolút nem értek hozzá.
A válaszokat előre is köszönöm.
Hozzászólok Aktív témák
ma Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.
- Horgász topik
- Autós topik
- AMD FX
- E-roller topik
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S 10.5 - magas képesítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] Asus H110M-A/M.2+ Intel i5-6500+12 gb ddr4 RAM+ 275 gb ssd félkonfig
- Olasz autó topik (Fiat, Lancia, Alfa)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ASUS N75SF 17” FULLHD GAMER • munka oktatás • i7 4x3.10 GHz • 12GB • 120GB SSD • 750GB • GT 555M 2GB
- HP EliteBook 850 G6*i5 8365U/16GB/256GB NVMe SSD/vil.MAGYAR bill./IR kamera/Hp gari 2023.04.13-ig.
- AKCIÓ! ÚJ BONTATLAN APPLE WATCH SERIES 5 40MM EKG ,GPS KÉPES AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ 1 ÉV GARAN
- BONTATLAN Új Iphone 11 64-128GB 1év APPLE garancia gyári független DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Hp Elitebook 850 G6 Full HD IPS, I7-8Gen,16GB ram,256 Gb SSD, AMD Radeon 2GB,2,5 év Gar.
Állásajánlatok
Cég: Mentavill Kft.
Város: Székesfehérvár
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest