Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • RSteve

  tag

  válasz anorche1 #48 üzenetére

  Nincs egyetlen egy olyan sportóra sem, beleértve a százezres triatlonos órákat sem, ami tudna mozgás közben csak az órán lévő érzékelőkkel rendesen pulzust mérni. A Mi Band 2-ön sem azért van hogy mozgás közben mérjen pulzust, hanem csak arra hogy nyugalmi állapotban. Sokszor nem is sikeres a mérés ha közben mozgatod a kezed. Nem arra van, senki nem állította hogy arra jó, a gyártó sem.

  Pl, reggel felmegyek a teremgarázsból a 7. emeleti irodánkban a lépcsőn ami így 10 emelet szintkülönbség, felérek, megállok vagy leülök, rányomok a pulzusmérőre és megmondja hogy 140 vagy 150 a pulzusom. Egyébként meglehetősen pontos a pulzusmérő is ha nyugalmi helyzetben mérsz. Nekem van sportoláshoz egy nem túl drága Decatlon-os mellkaspántos pulzusmérő órám, többször összevetettem futás és kerékpározás közben is persze megállva nyugalmi helyzetben és nagyon pontosan +-10 -en belül jelzett szinte mindig a mellkaspántos órához képest.

  Ez egy 10 ezer Forintnál olcsóbb fitness pánt, ami hívás, SMS és 5 beállított alkalmazás esetén értesít is, pulzust mér nyugalmi helyzetben, lépést számlál, alvás funkciója van, havonta kell tölteni. Nem tudom mit akartok 8400 HUF-ért, szerintem a maga nemében tökéletes. :C

Hozzászólok Aktív témák