Új hozzászólás Aktív témák

  • Bikkrom

    senior tag

    Pár ezer komment után rávettem magam január 5-én és megrendeltem Banggood-ról. Köszönöm a sok információt amit összehoztatok!

    Tegnap meg is jött. Nagyon tetszik, A2 Lite-ró váltok. 76-ért legjobb vétel volt. Nem rendeltem eddig innen, de hamar megjött, nem volt gond. :))

    Lenne két kérdésem, ezekre nem találtam választ:
    1. Használja valaki kijelző védő üveg nélkül? Mennyire karcolódik? Ha karcolódik akkor marad a rexdigital-os fekete keretes üveg amit itt ajánlottak páran.
    2. Átlátszó tokot használ valaki? Nem bóvli szilikont, valami értelmeset. Az asszony bánja, hogy nem látszik a szép piros telefonja. Esetleg ki milyen tokkal elégedett 110%-osan?

    Eddig tetszik nagyon, Globált vettem és ma fel is húzott. Mármint nem a Mi 9T, hanem az A2 Lite. :((( Annó kínai forrásokban nem bízva végül EU Stockból vettem az A2 Lite-ot. Debrecen mellett építkezünk, külterületen és folyton zavart, hogy keresgélni kellett vele a telken a 4G-t. Főleg mióta Digi kártyánk is van... Kevés helyen volt 4G. Mi 9T-vel bárhová megyek 3-4-5 erősségű a 4G az egész telken... Lehet az A2 Lite nem volt EU-ba való Globál? :F Pedig direkt azt vettem...

    Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Új hozzászólás Aktív témák