Új hozzászólás Aktív témák

  • South Velen

    addikt

    válasz sxxorp #3871 üzenetére

    El lehet vitatkozni itt a közösségi médiáról, és hidd el, itt inkább azon menne a vita, hogy melyikünk utálja jobban az egészet.. de ettől még a messengert nem tudom kikerülni az életem során, az instagram mondjuk kikerülhető, nem posztolok, csak kb megnézek egy két vicces thread-et, de ez auto-kilövésre van állítva a háttérben. Más cukorhegyes mérgező szart nem használok. Próbáltam alternatív appot a messengerre nem egyet - nem váltak be több okból sem.

    Az AOD egy szükséges rossz, mert basztak beletenni egy 0.1$-os értesítési ledet. Elhiszem, hogy te hozzászoktál ahhoz, hogy az értesítésekhez megkopogtatod a telefont, és nincs igényed másra, nekem viszont a legfontosabb funckió, mert nincs kedvem X percenként kopogtatni a telefont, hanem ondemand, amikor kell. Emiatt megy a OP7 is a háztól (abban se aod, se led), pedig abban kb. megtaláltam a tökéletes telefont.

    Dual SIM, majdnem mindenki kap céges számot manapság, inkább mászkáljon az ember két telóval?

    De úgy látszik mindezektől függetlenül nem nagyon érted a problémát. A felhasználási mód ADOTT. Az is adott, hogy az akksi 75%-a annak, amihez viszonyítok mondjuk az rn5-öt alapul véve. Ehhez képest az akksi idő meg 50%-os. Hogy elérje legalább azt a 75%-ot, amit várhatnánk tőle, mókolni kell, amit más telefonokon NEM KELL megtenni. (Persze meg lehet, és akkor még jobb lesz.)
    Nem csak a Note 5 a viszonyítási alap, csak az elmúlt évben volt vagy 15 telefonom (legtöbbje AOD-s), és sajnos ennek a leggyengébb az akksija.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák