Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Felraktam format datával. Ezzel a twrp-vel, amit itt linkeltetek. Most teszt jön
-
szanozs
aktív tag
válasz #01758976 #4205 üzenetére
Nekem is sikerült felrakni. És már azt hittem, hogy minden rendben, de kiderült, hogy az SMS-ek nem szinkronizálódtak. A Google-ban és a Mi cloud-ban is le van mentve. A híváslista az szinkronizálódott az SMS viszont nem. A Google biztonsági másolat így néz ki: [kép]
A "Biztonsági mentés készítése" gomb szürke és minden elem alatt "Várakozás a biztonsági mentésre...'" felirat.
Nálatok megy a szinkronizálás? Mit tudok csinálni? -
hudyfiu
senior tag
Kijött a TWRP javítás a heti frissítéshez:
Úgy néz ki kell a tiszta telepítés mindenképpen.
TWRP alatt továbbra is titkosítva vannak a mappák és nem kér kódot induláskor. -
hudyfiu
senior tag
válasz szanozs #4209 üzenetére
Nem jó mert nem látod a telefon belső memóriáját ilyenkor TWRP alól.
Egy pendrive-ot ha tudsz csatlakoztatni a telefonhoz, az megoldás lehet mert arról lehet telepíteni ugyan úgy csak sokan nem tudnak és nekem van jó pár hiba a rendszerben.
Elvileg egy tiszta telepítés megoldaná csak nem volt rá időm.Viszont ha jól látom ma adtak ki egy teljes javítást.
Mai dátummal raktak fel most egy új telepítőt.https://androidfilehost.com/?w=files&flid=300661
Aki nem frissített még annak érdemes várnia legalább amíg a mai telepítő kiderül milyen.
-
vince
őstag
válasz hudyfiu #4210 üzenetére
Android 10 devices reuploaded:
- Fixed Google location history
- Fixed AI button for Google Assistant
- Fixed black status bar when locking screen
- Battery icon reverted to old style"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
hudyfiu
senior tag
válasz #01758976 #4212 üzenetére
Akkor lehet tiszta telepítést csináltál.
Én pendrive-ról másoltam fel a romot vagyis onnan telepítettem.Viszont kipróbáltam a mai javítást.
Telepít TWRP-t is.
Megjavult vele a TWRP titkosításos kód kérés.Vissza álltak a korábbi akku ikonra.
BT nekem nem oldódott meg. - BT ki-bekapcs után nem kapcsol be, telefon újraindítás kell.A Magisk 20 pedig nekem a play szolgáltatásokat elcseszte.
-
vince
őstag
válasz #01758976 #4215 üzenetére
Feltettem én is az új romot, BT továbbra sem megy kikapcsolás után, nem fogom megúszni a tiszta telepítést
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
sxxorp
őstag
Egy konkrétabb teszt a maradi nyegléknek, akik szerint alig számít, meg mindegy: Sötét vs Világos mód (igaz iphone, de a lényegen nem igazán változtat; video): [link]
-
szanozs
aktív tag
Felraktam a mai TWRP-t (ez nem kér mintát) és a frissített ROM-ot. De nekem ugyanaz az a jelenség mint [itt írtam] . Nem tud szinkronizálni a Googleval és nem szinkronizálja az sms-t a mi cloudal.
Új TWRP-t felraktam, úja indultam recoverybe, felmásoltam a romot, format data, install, wipe, és reboot. Minden szép és jó kivéve a szinkronizálás.
Mit csinálok rosszul??? -
-
trust007
tag
Megjött mindkettő tok amit rendeltem, ez a keret nélküli. Passzos jó helyen vannak a kivágások. A hátlap merevebb műanyagos de jó tapintású, áttetsző matt hatású, a két élén pedig TPU matt sötétkékre színezve. Alig vastagabb tőle a telefon. Kamera és kijelző fölé lóg a keret.
Lumia 830-al készült a kép, akkor utólagosan lehetett állítani a HDR funkcióval a kép megvilágítását.[ Szerkesztve ]
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
Gamerous
tag
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy ilyen telefonra. Honor 8 - at váltana. A tudása számomra bőven elegendő. Viszont a legfontosabb, hogy vállalható képeket lőjön. Természetesen nem professzionális fotózásról van szó. A Honorral ilyen szempontból meg vagyok elégedve!
Hogyan értékelitek a fotós képességeit? -
net91
senior tag
Szelfi kép készítésekor a háttérben lévő betűk fordítva jelennek meg.
Korábban már volt ilyen jellegű problémám akkor az előlapi kamera tükrözésének átállítása segített.
A beállítások/előlapi kamera tükrözése be-ki kapcsolásával próbálkoztam, most ez nem segített.
Már azt sem tudom, hogy mi az alapbeállítás? Be vagy kikapcsolás?
Nálatok sem lehet, úgy beállítani a készüléket, hogy a szelfinél a betűk ne fordítva jelenjenek meg?A Gcam-ot is néztem, de ott a beállításoknál erre vonatkozó beállítási lehetőséget nem találtam.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
balu1977
senior tag
Szerintem nem is erre a telefonra jött neki.
-
ot93
senior tag
Használja valaki a SIM kártyát arra, hogy telefonszámokat mentsen rá? Nekem csak számok kb. felét (~30db) másolja rá.
CRF300L
-
bunnyhu
senior tag
-
soundman1
senior tag
Most veszek egy ilyen telefont és eddig mindig flip tokot használtam, de gondolkodom egy mágneses tokon, ami elöl-hátul üveg borítású. Van valakinek infója, hogy az optikai ujjlenyomatolvasó működhet-e a tok üvegén keresztül? Ha flip tokot veszek, akkor elég a sima védőüveg vagy speckó védőüveget kell tennem rá, hogy jól működjön az ujjlenyomatolvasó?
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
-
ot93
senior tag
válasz bunnyhu #4244 üzenetére
Én sem sok értelmét látom, mert én sem használom visszaállításra, csak egyfajta plusz bebiztosítás miatt gondoltam rátenni a számokat. Igaz az említett Google szinkronizációt sem használom, mert nem akarom, hogy össze keverje a Google címtárban és a telefonon lévő számokat, emaileket, stb.
Ezen kívül minden más szinkronizációt használok amit a Google és társai tudnak, pl. naptár, email, Chrome, táblázatok, stb.
Névjegyek mentéséhez a .vcf (vcard ?) formátumot használom.CRF300L
-
soundman1
senior tag
válasz konczy3 #4247 üzenetére
Köszönöm, sokat segítettél, a fém keretre nem is gondoltam, pedig evidens. Bár láttam olyat, ami ki van könnyítve az antennáknál, de annál a toknál nincs elöl védőüveg. Még ez a kombináció esetleg működhet.
Milyen 360°-os megoldást javasolsz? Láttam 9 SE-re kétrészes TPU tokot még.
Vagy marad az üvegfólia + flip tok?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest