- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Barthezz2 #2101 üzenetére
Nekem a 15-tel lett jó. Ahogy gondolod...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
válasz instantwater #2104 üzenetére
De az a ROM meg sok szempontból jobb. Nem biztos, hogy te jársz rosszabbul.
Everybody lies.
-
kano
nagyúr
válasz Barthezz2 #2107 üzenetére
Ha nem megy a GPay akkor sajnos lehet bármilyen jó. Bár most az EEA is tökéletes így.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pusszycat
nagyúr
Ez miatt nem kapkodom el a frissítéseket. [link]
És az meg, hogy van hogy a régi telefonokra adják ki az Android 11-et, fura.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
Ja, hogy az android one, az meg pont hogy nem kellett volna problémázzon.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Matyi222
senior tag
-
-
Tiédetis
senior tag
Ma rászántam magam a BL nyitásra de nem jött össze. Mi flash esetén nem talál készüléket, hiába lépek be a fiókba (wifi kikapcsolva).
unlock állapotnál azt írja nem tudja hozzáadni a készüléket, de már ott vanSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Casillero
tag
Van egy Galaxy Watch-om összekapcsolva a Wearable alkalmazással. Mit állítsak be ha megyomom a futó alkalmazások gombot és bezárom mindet, a wearable alkalmazást ne zárja be, maradjon nyitva a háttérben?
-
Matyi222
senior tag
válasz faja0124 #2115 üzenetére
Az android one programot a google inditotta és a rom is az övé.
Nem csak Xiaomi telefonon futott ez a rendszer.
link[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
kano
nagyúr
válasz Casillero #2118 üzenetére
Elindítod a progit amit bent akarsz tartani a memóriában, majd megnézed, hogy milyen prg-k futnak. Itt nyomsz a prg-n egy hosszút és ott a megjelenő ikonok között a lakat.
-
MárkyMárk
tag
Kint van a 12.0.16.0 😂 mostanában elég gyorsan frissít egyikről a másikra! Bár ez a decemberi biztonsági frissítés!
-
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Xiaomi.EU-t érdemes felrakni már az Android 11-es verziót? Mennyire bug-os? Jelenleg még várok 168 órát..
Üdv, Laci
-
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #2125 üzenetére
És az jó lesz nekünk?
-
pepimama
tag
Bocs, de nem tudja vki, hogy MIUI-n hol állítom be, hogy a Chrome legyen az alapértelmezett böngésző?
-
instantwater
addikt
Én biztos maradok Android 10-en MIUI 12-vel egy darabig.
Ezen már stabilan belőttem a Magisket, nem akarom magam lábon lőni egy Android 11-el.Majd jönnek a népek panaszkodni, hogy ez nem megy, az nem megy, merül, random dolgokat csinál, stb.
Elég csak a 9T topikba benézni. Az csak MIUI frissítést kapott 10-ről 11-re majd 12-re, de 10-en a legstabilabb.
-
kano
nagyúr
válasz pepimama #2128 üzenetére
Beállítások->Alkalmazások->Alkalmazáskezelés Itt jobbra fent a 3 pötty.
-
Anathema67
tag
Két beállításban szeretnék segítséget kérni.
- be lehet állítani, hogy a Microsoft Excel legyen az alapértelmezett táblázatkezelő?
- van lehetőség a Fájlkezelő valamelyik mappáját asztali parancsikonnal elérni? Honor telón volt ilyen, itt nem találtam meg. -
seefried
tag
Délelőtt írta hogy a 16-os frissítés elérhető. Most meg nem találja. Hogy van ez?
Xiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segítséget, hogy szerintetek üveg fóliát vagy sima fóliát érdemes rá venni és hol érdemes venni? A másik hogy milyen tokot tudtok ajánlani rá?
-
kano
nagyúr
Nekem mintha jobban merülne eddig ezek a 16-al.
-
rolandi350
csendes tag
válasz cyber86 #2134 üzenetére
Hali.
Ha kicsit visszaolvasol volt róla itt témázgatva.
Tokot [link] ezt vettem rá, eléggé minőséginek tűnik nekem bejött.
Üveg [link] ilyet rendeltem még nem jött le de dicsérik nagyon.
Az üveg strapabíróbb mint a fólia. Rendeltem tized áron is üveget rá de azt el kell felejteni, még a mérete sem jó.
Valamint rendeltem rá egy ilyen kinyitós tokot is, ez még nem jött meg, bizakodom benne hogy megüti a szintet. [link]„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
hroberto
veterán
válasz instantwater #2129 üzenetére
Én már egy ideje frissítettem a Mi10 - et 11-es droidra, és abszolút semmi bajom vele, nem kellett alaphelyzetbe állítani. Viszont volt aki nem volt ilyen szerencsés.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
kano
nagyúr
válasz rolandi350 #2136 üzenetére
Nekem meg is érkezett ez a tok. Tetszik.
-
kano
nagyúr
Én visszatértem a 15-re, de full wipe kellett hozzá.
-
cyber86
őstag
válasz rolandi350 #2136 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
instantwater
addikt
Wow.
Most tudtam meg, hogy a MIUI 12-ben lehet az appok hangerejét külön szabályozni: [link]Ez jól jöhet például amikor navigáció közben túl hangos a zene a navigáció hangjához képest.
Így lejjebb tudom halkítani a zenét, majd a rádiót hangosítani, így a navigáció is elég hangos lesz, és a zene sem lesz túl hangos. -
clubmonaco
tag
Csak azt mondom hogy nem biztos hogy jó ötlet babrálni a telót minnèl frissebb szoftver legyen rajta..Hamarabb merül ahogy írjátok..mindegy nekem csak nem mindig tejfel ahogy látom.Olyan sokkal többet nem tud ,gondolom èn..
-
kano
nagyúr
válasz clubmonaco #2143 üzenetére
Amit itthon szokás szerint nem fogunk tudni használni (mármint az NFC-t).
Én most visszatértem a 15-re, az nem merül és minden OK vele.
Maradok most ezen.[ Szerkesztve ]
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
Ezt hogy lehet kikapcsolni? Naponta többször megjelenik. [kép] -
Bathorypeter
tag
Sziasztok.Gondolkodom egy ilyen telefon vételén,gondoltam lecserélem az iphone 11-em erre,de nem tudom hogy érdemes-e.Ami fontos nekem,az az üzemidő,na meg a 4k 60fps-es videófelvétel.Mennyire működik a stabilizálás 4k 60fps-nél?Számomra ez fontos.Imádtam az elöző Xiaomimat,de stabilizálásba nagyon gyenge volt,azért váltottam
Köszi a válaszokat
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz Bathorypeter #2147 üzenetére
Van benne 8k felvétel is. A pro-ban van optistabi a Mi 10T-ben csak EIS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest