- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #2491 üzenetére
Megkérlek, hogy ismeretlenül ne alkoss véleményt valakinek a tudásáról! Semmiképpen sem célszerű lehülyézni valakit akit egyáltalán nem is ismersz.
Köszi![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. az miért van hogy nem engedi szerkeszteni a névjegyeket illetve újat se tudok hozzáadni.. dual simmel használom.
-
kano
nagyúr
válasz MárkyMárk #2502 üzenetére
De ki kezdett itt harcot? És milyen harcról beszélsz?
Szerintem itt fejezzük is be.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
Lacka89
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S10 Plus telefonom és elgondolkodtam rajta, hogy elcserélném egy ilyenre. Szerintetek megérné elcserélni? Olvasgattam láttam, hogy nincs vezeték nélküli töltés illetve, hogy nem amoled kijelző. De ezeken kívül Mennyire megbízható illetve jó?
-
akibor000
aktív tag
roller miatt írtak...link
-
natë
nagyúr
Sziasztok, lehetséges 25 mpx alá menni a kamerával, vagy az a minimum?
-
zhata
senior tag
Egyre jobban tetszik ez a telefon! A legújabb szerzeményem [kép] ! Tökéletes, védi a kamerát is, és nem billeg a teló!
-
akibor000
aktív tag
válasz instantwater #2512 üzenetére
kb 1mm táv van az ajtó meg a kamera között...
-
zhata
senior tag
válasz instantwater #2512 üzenetére
akibor000 megelőzőtt. Nem súrlódik, hanem fél-egy mm-es hézag van közöttük.
#2513 akibor000 igen. -
kano
nagyúr
Nekem ezzel az a bajom, hogy gyenge a sarkoknál. És nem is tetszik.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
A sarkoknál be van vágva a tok gyárilag. Azt nem jön be és ott fog eltörni. Ebben annyi szénszál van, mint egy kiló kenyérben.
-
Leslie1966
senior tag
Indonéz ROM-ra is jött frissítés, 12.03.0QJDIDXM
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
MárkyMárk
tag
válasz Leslie1966 #2520 üzenetére
De még 12Miui és 10-es droid?
-
Tiédetis
senior tag
Na ez a rohadt közelségérzékelő itt is szarakodik.
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #2523 üzenetére
Azt írják nincs is benne. :) Állítólag a Xiaomi a hangszóróval oldja meg. Miért kell kispórolni egy filléres alkatrészt? Nem értem...
-
Tiédetis
senior tag
ultrahangos szar van benne, bíztam benne, hogy ebben a szériában már nem lesz probléma ez.
Most megint jöhet az, hogy rátenni a power gombra a hívás bontását, de ettől még nem tudom hívás közben kihangosítani, tartásba tenni.. Van aki szerint az eu rom megoldja, de ez mix 2s esetében nem volt igaz.Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #2526 üzenetére
Igen, de azt az ultrahangot állítólag a hangszóróval állítják elő. (XDA-n olvastam)
Miért kell kispórolni egy 1000 Ft-os alkatrészt? Vagy miért kell ezen spórolni?
Nem értem a h*lye kínaiakat.[ Szerkesztve ]
-
taschner
aktív tag
Sziasztok.Ma szert tettem ilyen készülékre de nagyon sok segitségre van szükségem huawei p30 rol váltottam és csak nézek a pc vel nem tudom összekötni nem látja.A másod sim-et nem tudom berakni hova?valami beállitási könyv nincs valahol.Köszönöm
A motorozás egy élmény!!!
-
instantwater
addikt
Nektek is bugos az olvasó módban a színhőmérséklet beállítás?
Csak akkor sárgítja el a kijelzőt, ha külön bemegyek az olvasó mód beállításaiba, és ki-be kapcsolom a színhőmérséklet állítást.Xiaomi.eu 12.0.7.0 QJDCNXM
-
novakalex
aktív tag
válasz Barthezz2 #2533 üzenetére
én is kiszállítással kértem, rákérdeztem mi a szitu és ezt kaptam válaszba:
" Logisztikus kollégáink régiókra osztva viszik ki a csomagokat, a kiszállítás elindult, de pontosabb információm sajnos nincs még róla, hogy az Ön városába mikor érkeznek a munkatársaink. A kiérkezés előtt néhány nappal e-mailben értesítjük a kiszállítás időpontjáról, telefonon pedig egyeztetjük Önnel a címet. " -
taschner
aktív tag
Usb drivert honnan lehet leszedni mert a pc nem ismeri fel.Meg használati utmutatot.
-
kano
nagyúr
válasz Tiédetis #2541 üzenetére
Nekem nem tölti le.
Nincs fent a fájl szerinte.Itt találtam user manual-t is a telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
Ehh, akkor máshol kell keresni.
Mondjuk nekem telepített mindent magától.
-----
Közelségérzékelő problémánál van aki szerint a google tárcsázó okozza, de nyilván ez nem valós mert eu romban nem az van és ott is előjött.
Van egy viedó de az valami Redmi készülékről, (orosz video) ahol van egy csuszkás kikapcsolója a gyrosnak, kikapcsolja, újraindít, bekapcsol, újra indít és utána már vízszintben is működik az érzékelő, de én ilyet nem találtam. Mondjuk fura is lenne ha ennyi lenne.
Ehh, ma KIT-et kellett játszanom a munkahelyen, mert a hívásra sem lett aktív a kijelző és az órán vettem fel és beszéltem. Nem szeretem ezt annyira..Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
taschner
aktív tag
Milyen programmal tudom össze kötni a pc vel mentés stb.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Tiédetis #2543 üzenetére
Az érdekelne azonban, h pl. skype vagy wathsapp hívásnál működik a közelségszenzor mert ugye az nem google tárcsázó.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
taschner
aktív tag
Mi az oka annak hogy a gyári usb kábellel ha rádugom a pc. re nem csinál semmit. Kettő gépen is meg néztem.egy másik kábellel simán fel ismerte és az usb drivert is felrakta, de a mi suite progrmmal nem kommunikál mert azt irja ki,hogy nincs usb kapcsolat.Bocsánat a sok kérdésért de 2 napja van ilyen telom.eddig huawei p30 volt
-
taschner
aktív tag
Bocsi ezek hol vannak benne
gyorsulásmérő, illetve a fény- és távolság érzékelőA motorozás egy élmény!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest