Új hozzászólás Aktív témák

  • Wovbagger

    tag

    válasz Tomi_Ohl #22052 üzenetére

    Másoltam én már elég sok mindenre elég sok byte-ot életem során, de ehhez vagy volt egy "copy" parancsom, vagy egy F5-öm, vagy egy jobb egérgombom. Itt meg nincs semmi. Csatlakoztatom a pendrive-ot USB kábellel, a telefon látja is az eszközt, de ha rákattintottam az update.zip-re akkor csak kicsomagolni akarta, olyan opció, hogy "másol" nem volt.
    Lehet, hogy pofon egyszerű a megoldás azért is nem válaszol senki, de jelen pillanatban ott tartok, hogy egy kutya.jpg-t sem tudok felmásolni a telefonra.

    Amúgy próbáltam ma rajta ezt-azt, meg olvasgattam is a fórumban - ez a kettő így hatékony, mert az ember egyből ki is tudja próbálni a dolgokat, így nagyon sok kérdésre megtaláltam a választ, és be is állítottam elég sok opciót. A régi (koreai) telefonon megszokott dolgaim jó részét elő tudtam már itt is varázsolni, és van nagyon sok okos dolog, amit azon ha a fejem tetejére állok sem sikerült volna. Ami per pillanat még zavar (és nem jutottam még el addig a topicban) az:
    - a file másolás;
    - az, hogy ha hívok valakit azonnal elsötétül a képernyő, és amíg telefonálok úgy is marad, pedig megesik néha, hogy használni kellene a billentyűzetet;
    - meg az, hogy a nem fogadott hívás illetve kapott SMS után nem villog pirosan vagy kéken az értesítő LED (pedig ezeket a színeket állítottam be).

    Amúgy minden rendben, olvastam, hogy régen voltak gondok pl. a beszédhang minőségével is, de rám nem panaszkodik senki, és én is mintha jobban hallanám a másik oldalt mint eddig.

Új hozzászólás Aktív témák