Új hozzászólás Aktív témák

  • Burwor

    tag

    válasz Goxi #3946 üzenetére

    Ott a topiknyitóban van mindenféle hasznos.
    Ahogy hallom páran belefutnak hibás kütyükbe, de ez itt az alsó-középső szegmensben nem példa nélküli. Egyeseknek GPS, másoknak laza jack csatlakozó problémájuk van. Ami viszont szériahiba és mindenki megtapasztalja az a scrollozás és a WEP titkosítású WIFI hálózatok. A WIFI-vel együtt kell élni, WEP-et kerülni. A scrollal nem muszáj együtt élni, vannak rá tüneti kezelések.

    Nekem a kamera nagyon tetszik. Én Blackberry Z10-ről állok át, azt használtam fő kamerának az összes családi esemény megörökítésére, csináltam összahasonlításként képeket ezzel is azzal is, és én nem látok itt semmilyen problémát. Ami feltűnt, hogy a Thor színei telítettebbek és a kép világosabb, nem tudom ez jó-e vagy sem. a kamera képe a kijelzőn sokkal folyamatosabb, mint a Z10-n (z10-en kissebb FPS-el jeleníti meg), illetve erős fényforrás közelében nem kezd el kiégni a film, mint Z10 esetén (nem lesznek erős fénycsíkok a képen és nem lesz a fénypöttyből nagy fénymassza), de ez utóbbit nem szeretném a BB Z10 hibájának felróni, mert a kamerája már elég karcos és kis tisztítás után jobb lett a helyzet.

    A tesztképeim nem olyan érdekesek, de íme:
    Koszos sótartó (pfej)
    BB Z10
    Thor

    Malacok ( :K )
    BB Z10
    Thor

    Alapvetően úgy voltam vele, hogy ha nem lesz legalább olyan jó a kamerája, mint a Z10-é volt (tudom, alacsonyak az elvárásaim), akkor veszek valami kompakt kamerát mellé, de kellemesen csalódtam.

    Open Camera app-ot próbáltam hozzá, rengeteg beállítás, ezzel lehet makrózni is, ami nagy plusz nálam, bár szűkös a kamera tudása ezen a téren (BB Z10-en se voltam megelégedve a makrózással, körülbelül ugyanazt tudja ez is), illetve Camera FV-5 ingyenes Lite verzióját, ami ugyanazt tudja, mint fizetős verziója, csak a felbontásokban szab egy limitet.

    Összességében én nagyon boldog vagyok ezzel a készülékkel, vettem hozzá flip tokot, amit nem érzek olyan erős védelemnek, mint Blackberryn a gumis (szilikon?) tokot, ami mindenféle leeséstől megvédte a kütyüt (de tényleg mindentől, voltak brutál esetek, mind szerencsés kimenetelű), de a flip tok legalább a kijelző karcoktól is véd.
    Alapból van valamilyen gyári fólia a kütyün, és van még egy peel off fólia is rajta, amit én még egyelőre rajta hagytam.
    Az aksi idő nálam több, mint két nap volt, minimálisan belakva, közepes használat mellett (játszottam is rajta, update-et is töltöttem, állítgattam naphosszat a kütyüt)
    Most, hogy GPS be van kapcsolva állandóan, mobilnet, szinkronizálás és telepítgettem rá ezt-azt így körülbelül ~40-44 órát bír teljes lemerülésig (többet is játszom rajta, amíg tömegközlekedem és este).

    [ Szerkesztve ]

    Összes eladó cuccom: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=burwor

Új hozzászólás Aktív témák