Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • BiP

  nagyúr

  Mintás cipő: Sosem érdekelt a divat, és bár nagyobb a környezetterhelése, mint egy átlag cipőnek, valahogy ennek mégis látom "értelmét". Vagyis inkább látok mögötte piacot.

  Szexkütyü: Nyilván nem arra jó, hogy fekszik a pár az ágyban, az egyiknek a kezében a telefon, és úgy tutujgatja a párját BT-n keresztül, de távkapcsolatban élőknek egy új dimenziót adhat a telefonszexnek.
  Amúgy sok hasonló próbálkozás van a témában (elborultabbak is), normális kapcsolatban élőknek ez abszurd, mégis látom, hogy vannak emberek, akiknek ez izgalmas lehet.

  Okos-zokni: Ez így hülyeség szerintem is. Cipőbe épített szenzorok esetében viszont látnám értelmét hasonló megoldásnak. (lábnyom érzékelés, futás milyensége, tempója, stb)
  Akár rehabilitációs központokban.

  Kutyacuccok: Jogos az észrevétel, aki nem törődik a kutyával, annak nem való se kutya, se egyéb háziállat.
  Viszont táplálkozást szabályozandó hasznos lehet, vagy pl. pár napos elutazás esetén.
  Bár ilyenkor egy felelős kutyagazdi megoldja a "babysittert" vagy elviszi rokonhoz/baráthoz a kutyát arra a pár napra.

  Cry translator: Pedig a babasírás hellyel-közzel lefordítható. Viszont egy anyának is sok tapasztalat és odafigyelés kell, mire dekódolni tudja, hogy melyik sírás milyen jellegű. Egy idő után rá lehet érezni, hogy most azért sír, mert ...
  (de persze ebben segítenek egyéb körülmények, pl. tudom, hogy 2 órája nem evett már, mikor volt utoljára pelenkacsere).
  Paranoiás szülőket tudom elképzelni vevőkörnek, de nem ajánlanám senkinek. Túlságosan a készülékre hagyatkozni sem szabad, főleg ha nem tökéletesen működik a cucc, akkor rossz irányba viheti el a dolgokat. (lásd GPS-szel belehajt a sofőr az árokban, mert a gép azt mondta neki)
  A konklúzióval pedig nem lehet vitatkozni: A gyereknek az kell, (azon kívül, hogy ellássák) hogy szeressék, törődjenek és foglalkozzanak vele.
  És a legnagyobb titok az egészben, hogy megéri!!!
  Aki csak plusz-minuszban tud gondolkodni, annak is megéri, mert hosszútávon kifizetődik, ill. aki meg nem hajlnadó a gyerekkel foglalkozni (csak magával), az mi a fészkes fenének vállal gyereket? Neki is rossz, a gyereknek is.

  (#24) Peter13: Ahogy említették már, majd a piac, a józan ész majd szelektál a cuccok és a vadhajtások közül.
  Bár én azt szoktam sajnálni, amikor a piac kíméletlenül elkaszál ígéretes, hasznos, és valóban jövőbemutató dolgokat is, mert az átlaghülye nem vevő rá, ellenben kevésbé hasznos cuccokból meg tömegtermék lesz.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés