Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz Drótszamár #2 üzenetére
a rendszer mukodik a mobil kiesese eseten is, (persze nem 100%os), mert ha nem kodolod ki az autot, azt nem szereti, es alt ezt hangos vijjogassal tudtara is adja a publikumnak.(vagy mondjuk nem hagyja, hogy kozlekedj az autoval.) Errol a vijjogasrol azt nem art tudni, hogy nem feltetlenul a gyari riaszto rendszer krealja. A mobil pedig a diszpecserkozponttal valo kapcsolattartasra kell.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
-
tkazmer
addikt
válasz forceberg #14 üzenetére
csak azért gondoltam, hogy annyira nem egyszerű dolog, mert pl ami egyik autónkban van ilyen műhöldas akármi, az teljesen szét van pakolva mindenfelé az autóban, tehát attól, hogy kiiktat a támadó egy elemet, egy másik még könnyedén aktiválódik. (szerintem nem titok, a vijjogó csak a csomagtartóból érhető el valahogy, viszont a külön csomagtartót nyitó lehetőséget kiiktatták az autóból, feltörni meg igen nehézkes a jófajta svéd acél miatt )
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
válasz forceberg #16 üzenetére
Hátul a vijjogó van, gondolom van benne olyan szabotázs elleni védelem, hogy az áramkör megszakadása esetén is beriaszt.
Egyébként nem tudom, mit zár és mit nem, mióta benne van, a normál központi záras bezáráson kívül még kattan egy extrát is az autó bezárásnál.(#17) forceberg
maga az autó lehet, de az ilyen utólag beszerelt biztonsági kütyükhöz már csak a nagyon szakodosott tolvajok érthetnek..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest