- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killing
addikt
Nem erre gondoltam. Az ADSL2+ jel elég rövid távon hoz érzékelhető gyorsaságot. (~2km)
E felett csak a síma ADSL sebességet nyújtja.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Kicsimix
őstag
kábelen 80 mb le mellé 5 mb os upload?...
Kapják be...
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Xirtam
veterán
Mit sírtok! Én fehérváron utolsó utcában lakok, itt semilyen féle lefedetség nicns rádió netem van havi12 ezerét 2/1 es huu de jó ez a net 3 gépre csodálatos !
Magyarország szólgatáltatok mert megérdemled!
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Esetemben ez szimpla áremelés: most 6890 Ft-ot fizetek 8/1-es Kábelnetért, szeptember után ennyi pénzért simán kevesebbet kapok:
Alap 5000 / 500 Kbps 500 / 192 Kbps 7100
miközben a garantált meg nem változik.
MOD: hacsak nem lesz majd kedvezmény a hírben szereplő csomagokra.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
g@bo
nagyúr
datanet yoneked csomagjaira remélem továbbra is xarik.... száradnának meg, a röhejes sebességeikkel.
-
aram01
nagyúr
ADSL nagyon drága
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
kkf
aktív tag
Igen, adjatok a 15mb mellé 1mb uploadot, hogy sorvadna el az összes kábeletek. Hűséggel a 9100Ft-ból 8100Ft lesz. Nekem tökéletesen megfelel a mostani 8/1 6890-ért, ami így is kibaszottkurvasoknak számít európai szinten, most meg fizessek +1200-at, csak hogy legyen valami tisztességes upload. 5000/500 meg kevés. a UPC mocsok banda, a T-Online retardált, DIGI alig érhető el. Könnyű Magyarországon jól választani.
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
attika&
csendes tag
Nem tudom minek a 80 mega mikor máshol meg az 1 et is alig bírják fenntartani.... csoda hogy egyáltalán van....
Szomorú, mit ne mondjak....
-
TeeJay
félisten
elhiheted hogy ahol van 80megabit ott masszívan tudják is majd szolgáltatni...
ugyanis ehhez FTTH kell vagy DOCSIS3.0
na most ahol már valamelyik van ezek közül ott nincs nagy gáza sírást meg be lehetne fejezni mindenki részéről
inkább örüljetek hogy végre ADSL fronton is van valami újdonság és végre lakossági használatra is beindítja T-com az ADSL2+ rendszerta modemek 80-90%-a már ezer éve tudja ezt, a központok 99%-a szintén
és akinek eddig ment a 8megabit stabilan gond nélkül annak vélhetően a 15megabit sem lesz problémás ráadásul az akciós ár vélhetően ugyanannyi lesz mint a 8megásnak.kvázi egy telefon + egy csomagmódosítás és meg is emelik a sebességedet
cserébe T-home csak újabb 1év hűséget kér.
szerintem igazán jó dolog ez!ja és a cikk végén látható hogy lesz egy 10megás ADSL csomag is
ami szintén ADSL2+ vélhetően és azt meg aztán tényleg nagyobb eséllyel el lehet érni mint a 8megát sima ADSL-en szóval ha az ára is az 5 és 15megás csomag közé kerül akkor teljesen megfelelő lesz mindenkinekMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
nagy hülyeséget írtál
nézd már meg más európai szolgáltatóknál mennyibe kerül a net
teljesen reális ár az a 6890 egy 8megás ADSL-re
külföldön is ennyibe van a net max ott kicsivel gyorsabb, de nem fog senki ilyen DIGILAN féle árak közelébe csökkenteni mert az már irreálisan alacsony ár...ja és megsúgom ha most fizetsz x összeget 8megára, akkor szept 4. után vélhetően ugyanezért az x összegért akár 15megát is kaphatsz
tényleg nagyon mocsok banda ez a T-com mi?ha meg kell az upload akkor vegyél bérelt vonalat
ja hogy az 6számjegyű összeg havonta? hát ez vanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
- = Zk = -
félisten
" és akinek eddig ment a 8megabit stabilan gond nélkül annak vélhetően a 15megabit sem lesz problémás ráadásul az akciós ár vélhetően ugyanannyi lesz mint a 8megásnak. "
Hm. Ez elgondolkodtató!
A napokban szerettem volna elintézni, hogy a netem áráért magasabb csomagot kapjak. Harmadik éve nyüstölöm a 8/1-es Kábelnet vonalamat. Gondoltam egy 25/5-öst bepróbálok. Mindenhol igérték, hogy lehetséges. Húzták halasztották, bementem. Aztmondják erre, hogy a vonal nem bírja el
Na most akkor mitörtént...?4,5 hétig jó a vonal, csak vmi közbejött a regisztrálás során. Közel 80%-át tudná a 25/5-ösnek. De aztán egyszercsak nem. A max a 8/1 Én ezt már nem értem... És konkrét választ nemtudtak adni!...
Örülök a hírben hallottaknak, de én már úgyvagyok ezzel is, hogy: Hiszem, ha látom...!#74:
" ha meg kell az upload akkor vegyél bérelt vonalat "
...vagy seed-server Én már lassan negyedik hónapja élek a lehetőséggel.
5/5, 20G tárhely. Mivel egyelőre SMSben rendezem a saramat feléjük, 12 naponta kb 2000 magyar értéktelen forint..Ellenben ha utalnék, lenne 30 napra 5k....
És ha véletlen server leállás van, vagy egyéb gigszer, kapok pluszba 1-2 napot![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Latency
senior tag
Ha nem bírja válthatsz alacsonyabb csomagra, vagy válaszhatod a nagyobbat (kb. azonos áron) és elfogadod, hogy ennyit tud a vonalad. Nem fognak mindenkinek akinek nem viszi a maxot a vonala külön díjcsomagot készíteni. Illetve, ha nem tetszik lehet választani másik szolgáltatót.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Ez mikortol lesz elérhető? mert még sehol sem látom.
-
fatal`
titán
Legyen csak gyorsabb csomag. Bár elég drága, de legalább van.
Imádom, hogy mindenki a DIGIvel példálózik az összes Internetsebességgel kapcsolatos hírek topicjában. Bocsánat, de ki nem sz*rja le a DIGIt? Az ország 98%-n nem elérhető (és nem is lesz soha).
-
TeeJay
félisten
hát ez van... a fizika beleszól sajnos a dolgokba
szerintem akinek 2megától nemtud többet a vonala annak ajánlani fogják az 1megás csomagot jó olcsón, vagy megtarthatja a 2megásat változatlan áron
és igen az újak meg ugyanezen az áron 5megát kapnak majd ha bírja a vonalukMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Silentfrog #78 üzenetére
szeptember 4-től indulnak az új csomagok
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Gonosz15
aktív tag
A maradék 2% nem sz*rja le a DIGI -t! A maradék 2% örül neki, hogy MAGYARORSZÁGON 2009 -ben 6400Ft -ért kaphat 56 TV csatornát, 30/20-as netet, a telefon pedig annyiba kerül amennyit lebeszélünk. Bocsánat, de a maradék 2% lesz*rja az összes többi szolgáltatót, a T-hometól kezdve, az Invitelen át a UPC-vel az élen a kib*aszott P2P korlátjukkal együtt.
Mellesleg az vesse ránk az első követ, aki nem köttetné be a DIGI -t ha lenne rá lehetősége...
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
afterburner_
őstag
nekem 1 megás kábelnetem van most abból 5 megás lenne elméleti síkon?
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Kami11
őstag
Csak azt nem értem, hogy miért nem emelnek automatikusan mindenkinek.
Ugyanis az árakból az derül ki, hogy a mostani csomagokat nevezik át és adják nagyobb sebességgel, ugyanannyiért.
Váltani a mostani ÁSZF szerint mind lefelé és felfelé ingyenesen lehet, akkor nem értem miért kell mindenkinek külön kérnie a sebességmódosítást?
Lehet úgy vannak vele, hogy sokan nem tudnak róla, akkor nem kérik, nincs vele annyi meló -nem kell minden központot átállítani- nem terhelődik túl a hálózat.[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Sir Psycho
aktív tag
Már megbocsás, hogy sírok. Ha már fejleszt a T cég akkor azokra is gondolhatna akik ~2km hatótávon kívül van. Onnantól már telsejen mindegy, hogy sima ADSL vagy ADSL+ . Lakásig jó ha eljön ~6Mbit (tudom 1 hete mérettem be), akkor mégis milyen csomagra váltsak?
Kvázi egy telefon és megtudhatom, hogy lehet 5000/500-as netem 8/1 helyett (igen, az értelmesebb feltöltési sebesség miatt van ez a csomag).
Szerintem is igazán jó dolog ez. Ha már fejleszt a cég akkor inkább központokat kellene kiépteni még szvsz. Így viszont a fizika beleszól a dologba és örüljek hogy egyáltalán kapom a netet.szerk: és nemhiszem, hogy ez a helyzet szep. 4. ig változna is valamit.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hát ja, az a gáz, hogy a hálózat fejlesztés csak a városiak kiváltsága.
Másik szolgáltató? Szerintem, nincs nagy különbség az ADSL szolgáltatók között árban. A 2 megát mindenki hasonló áron adja, de majd körülnézek.
Elvileg nemrég jött ide a TVNetwork kábeles szolgáltatással, de ahhoz meg végig kell ásni a kertet a házig (~ 70m, mert kanyarban kell ásni). Ha nem találok 2 megára másik szolgáltatót olcsóbban, akkor ez lesz.(#80) TeeJay: 1 mega... atyaég... 4 évvel ezelött, amikor megrendeltem a netet, akkor kértem egyből 2 megát. Utána a sávszél emelés után kellett külön sávszélcsökkentési díjat fizetnem, mert nem bírta a vonal, tavaj ősszel pedig a T-Com sem volt a helyzet magaslatán, amikor 8 megára akartam váltani, mert azt mondták, hogy nálunk már bírja, aztán kiderült, hogy mégsem, és másfél hónapig nem volt netem a szarakodás miatt.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
vbela
csendes tag
Nagyon örülk a városi hálózatfejlesztének. Itt (13ker) x éve optikai hálózat van. Eddig azért nem volt adsl, mert optikain nem lehet, most, hogy indítják az optinetet, most azért nem lehet, mert máshol fejlesztenek. Digi az utca túloldalán elfoglalta a panelokat, nálunk semmi esély, hogy 2-3 háztartás miatt bekössenek.
Marad UPC, mely iszonyat gyors, de legalább drága.[ Szerkesztve ]
-
ThaBoss
senior tag
Ezek nagyon drágák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Drága, plusz a feltöltési sebesség nagyon tré a letöltési sebességekhez képest...
Plusz kíváncsi leszek, hogy mikorra lesznek ezek elérhetőek, mármint a kábelnet csomagok... Váltani akartam mostani 25/4-es extra csomagra, közölték, hogy még mindig nincs, próbálkozzak kb. 3 hónap múlva, szal nem tom, hogy ezek a kábel csomagok, hogy lesznek itt szeptembertől. És mondjuk ez a csomag, most 8250ft lenne, ha lenne, hűséggel. Gondolom akkor a táblázatban lévő árak hűség nélküli árak, mert úgy még azt mondom, hogy belefér.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jégkokó
veterán
Arra kiváncsi lennék, hogy a mostani 6.8 Megabit es sebsség mennyivel lenne képes nőni.Mert elvileg 2km en belül vagyok a dslam központtól, igy mennie kéne a 15 megának is gond nélkül.Mert ha meg lenne , akkor én simán váltanék rá, feltéve ha az ára is maradna 6890 ft.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
TeeJay
félisten
válasz Sir Psycho #87 üzenetére
ADSL-t már soha nem fognak fejleszteni
halott téma már, most is csak annyi történik hogy a központok amik már ezer éve tudják az ADSL2+-t végre a lakosságnak is meg lesznek nyitva. egy méter rézkábelt nem fognak cserélni vagy új DSLAM-et kiépíteni meg ilyenek csak behoznak egy új 15megás DSL csomagot ami ADSL2+-on megy majd. eddig csak sima DSL volt max 8megabit és üzleti csomagban lehetett csak DSL2+-ra előfizetni.
aki távol lakik annak ugyanúgy kevés lesz az esélye, bár ha az 5megás csomaghoz is beállítják a DSL2+-t akkor talán elérhetőbb lesz.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
ja és kötelező olvasmány hogy mennyire jó is nekünk a DIGI árpolitikája...
Shabba leírja mi a helyzet ilyen téren
[link]az ő véleményét mindig elfogadom mert nagyon ért a témához
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nekem most van tőlük 8/1-es csomagom... Szal elég vicces... Na mindegy, most ahogy elnéztem a jelenlegi árakat, ahhoz képest jók lesznek az árak, mert hűséggel ettől olcsóbbak lesznek. Csak tényleg azt nem értem, hogyha nekem azt mondták, hogy 3 hónap múlva érdeklődjek újra, hogy létesíthetek e 25/4-es csomagot, akkor ez hogy fog menni jövőhónaptól?
Már egyszer írtam máshol, náltunk a tvnetwork is ad ekkora csomagokat... [link]
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Ukrajnai háború
- Bundle topik
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest