- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kpbs helyett Kbps
-
EZoli752
tag
Szóval most ahol max 8megabit van ott lesz 25max?
-
MODERÁTOR
Na ez azért nem ér ám, hogy a meglévő ügyfeleknek nem gyorsítanak automatikusan. Most így meg kell várnom, míg lejár a hűség idő. Illetve akkor most nem is tom, hogy mégis, hogyan lesz ez a dolog. Elvileg a szerződésben úgy van, hogy magasabb csomagra válthatok nyugodtan akármikor ugye. Itt még az alap csomag is nagyobb mint amim most van, és nekem az tökéletes is lenne itthonra. Akkor most válthatok arra majd, vagy meg kell várnom míg letelik a hűségidő?
-
Draco3D
csendes tag
Most kötöttünk új szerződést Digivel,talán jövőhéten bekötik,sajnos 20/10-es garantált 4/2(olvasgattam,általában letöltés megvan 18-20,viszont a fel nem mindig hozza a 10et ~ 6-8) lesz havi 2500ft
[ Szerkesztve ]
-
wagi
senior tag
válasz Silentfrog #10 üzenetére
Ha ilyen ütemben haladnak akkor 10 év múlva sem lesz a Diginek országos lefedettsége.
-
max-pain
senior tag
Hat ez kicsit cumi, mert itt csak 7 Mbps-t bir az ADSL. Ez a mostani 8 megashoz kepest nem nagy veszteseg (nem erdekel), de a 15 megashoz kepest mar nagyon is az. Az 5 megas pedig visszalepes lenne...
-
félisten
De én csak a Te hsz-edre reagáltam, nem a cikkre.
Nálunk 3700 Kbit/sec a legnagyobb vonali sebesség, ami még stabil. Az 5000-et nem fogja bírni, így áttesznek majd az 1megásba, vagy kb. az 5000-es áráért maradok a 2 megánál?
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Alexios
veterán
Ááá, nem igaz, hogy minden hírnél le kell írni, hogy bezzeg a Digi. Igen, bezzeg a Digi, csakhogy nem mindenki lakik panelban, így felőlem ott ingyen is adhatja a netet, ettől nekem nem lesz jobb.
Amúgy azt nem értem, hogy ADSL csomagoknál a Start és Alap csomag közt 200ft különbség van, sebességben viszont jóval nagyobb, akkor ki fogja venni a Start csomagot?
-
-
HyP3b0y
senior tag
Hát nekem a 8megából megjön döcögve 2, ha mákom van(2hónapja volt 4...vmit csináltak és 2 lett...) szal ne árazzanak anyámba, hanem oldják meg ezt itt nálam!!!
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Draco3D
csendes tag
De aki panelban lakik,és megy arra felé a Digi,annak jó.Ha jól tudom fel lehet őket hívni,és megkérdezni hogy merre járnak,hova mikor mennek,ha egyáltalán mennek.Sok szerencsét én annó egyszer 3 napig próbáltam hívni őket,sosem vették föl Na ebben még bőven fejlődhetnek...
-
Draco3D
csendes tag
Nyilván,T-home hatalmas,olyan árakat szab,amiket nem szégyell.Ez a világ rendje,ha a Digi és ehhez hasonló szolgáltatók nagyok lennének,rögtön 5x áron adnák ugyanazt.Ez van,kicsik így tudnak harcolni,olcsók,nagyok pedig úgy hol eljutnak mindenhova.Így amit elbuknak pár háztömbön,azt bőven visszahozzák az ország többi területén.
-
max-pain
senior tag
Tehat ha jol ertem, akkor a mostani 8096/512-bol lesz 15000/900. Mert mindketto 9700 Ft kedvezmenyek nelkul...
-
MODERÁTOR
Egyébként tök jó volt az előző csomag váltásom. Neten kértem, telón egyeztettünk, majd azután egy router restart és már jött is a gyorsabb net. Viszont szerződést csak vagy 3 hónap múltán küldtek, számlát pedig egyet sem. Ami nem csoda, a honlapon megnéztem, nem is volt aktív szolgáltatásom addig. Ingyen internet volt ez idő alatt, szuper volt.
-
Ari18
őstag
A feltöltés még mindig kevés. Miért nem lehet 25/25 80/80 ?
-
max-pain
senior tag
Jo kerdes, szerintem olyan 700-750 kbyte/s. Pontosan nem tudom (eleg reg neztem ezt rendesen utoljara), most meg nem otthon vagyok.
-
Dé
aktív tag
lenne 1 kérdésem lehet hogy hülye- Most nekem ilyen DSL Happy csomagom van amit 2napja kötöttünk meg #Letöltési sebesség: max. 2 Mbit/sec., min. 192 kbit/sec.
#Feltöltési sebesség: max. 192 kbit/sec. min. 64 kbit/sec.
ha megjelennek ezek az új csomagok akkor mennyi felárat kellene fizetni pl. az alap csomaghoz ? ( a leglassabb is 5 Mbit is lesz, de ahogy olvastam automatikusan nem gyorsul a kapcsolat )Már 17 éve itt :)
-
Killing
addikt
De kár hogy az ADSL2+ csak elég kevés helyen lesz elérhető.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
max-pain
senior tag
Ez ok, nem lesz olyan nagy gaz (bar ha az 5000 a legkozelebbi linksebesseg, akkor inkabb 500-550 kbyte/s -re szamitok), csak a t-home-ot nem egeszen ertem (pl. most 1280/128 vs 5000/500, 6900 Ft vs 7100 Ft, qrva jelentektelen az arkulonbseg), talan tulsagosan is mas szolgaltatokhoz probaljak beloni a csomagjaikat (az pedig az ADSL eseteben szerintem melleloves) vagy nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest