Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Drága, plusz a feltöltési sebesség nagyon tré a letöltési sebességekhez képest...
Plusz kíváncsi leszek, hogy mikorra lesznek ezek elérhetőek, mármint a kábelnet csomagok... Váltani akartam mostani 25/4-es extra csomagra, közölték, hogy még mindig nincs, próbálkozzak kb. 3 hónap múlva, szal nem tom, hogy ezek a kábel csomagok, hogy lesznek itt szeptembertől. És mondjuk ez a csomag, most 8250ft lenne, ha lenne, hűséggel. Gondolom akkor a táblázatban lévő árak hűség nélküli árak, mert úgy még azt mondom, hogy belefér.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nekem most van tőlük 8/1-es csomagom... Szal elég vicces... Na mindegy, most ahogy elnéztem a jelenlegi árakat, ahhoz képest jók lesznek az árak, mert hűséggel ettől olcsóbbak lesznek. Csak tényleg azt nem értem, hogyha nekem azt mondták, hogy 3 hónap múlva érdeklődjek újra, hogy létesíthetek e 25/4-es csomagot, akkor ez hogy fog menni jövőhónaptól?
Már egyszer írtam máshol, náltunk a tvnetwork is ad ekkora csomagokat... [link]
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
A lista árak most is ottvannak az oldalon. Pl a 8/1-es kábelnet havidíja 9700Ft, ha nincs rá semmilyen előfizetési kedvezmény... Ebben az árban az új lista szerint 15/1-es netet fognak adni. Csak mondjuk a 15 megabit mellé 1megabites feltöltés, ez elég vicces...
Ennyiért már inkább a 15/7,5-ös optinet, csakhát az meg még nem túl sok helyen van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Star Wars Outlaws teszt
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest