Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Arra kiváncsi lennék, hogy a mostani 6.8 Megabit es sebsség mennyivel lenne képes nőni.Mert elvileg 2km en belül vagyok a dslam központtól, igy mennie kéne a 15 megának is gond nélkül.Mert ha meg lenne , akkor én simán váltanék rá, feltéve ha az ára is maradna 6890 ft.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Ha olvasnál nem csak látnál, akkor tudnád, hogy ez a hűség nélküli ár, vagyis ha aláírsz 1 évet akkor ennél legalább 2-3 ezer ft tal olcsóbban kapod a netet.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
válasz Alvin_ti4200 #116 üzenetére
Annak sose szabad hinni, nekem már több mit másfél éve van adsl em és most is azt irja ki, hogy nem létesíthető nálam. Egyébbként én a t-home nál 6890 ft ot fizetek a 8 megás netért. Viszont ezek a szolgáltató váltós ajánlatok elég gázosak, mert mindig jóval magasabb a havidíj mint ha nem lett volna elötte neted. De 1 év után szerintem már lehet a kedvezményes árú csomagra is előfizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
válasz Alvin_ti4200 #119 üzenetére
Az ip tv ről van egy listájuk amin szerepelnek a települések ahol elérhető, gondolom pesten kerületek szerint van.Bár még nállam se érhető el, bár az igazat megvalva nem vagyok pesti, de az öszes környező településen van már csak épp itt nincsen.
-
Jégkokó
veterán
Miért van az, hogy a t-home oldalán nincsen semmi hír ezekről az új csomagokról?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest