Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
" és akinek eddig ment a 8megabit stabilan gond nélkül annak vélhetően a 15megabit sem lesz problémás ráadásul az akciós ár vélhetően ugyanannyi lesz mint a 8megásnak. "
Hm. Ez elgondolkodtató!
A napokban szerettem volna elintézni, hogy a netem áráért magasabb csomagot kapjak. Harmadik éve nyüstölöm a 8/1-es Kábelnet vonalamat. Gondoltam egy 25/5-öst bepróbálok. Mindenhol igérték, hogy lehetséges. Húzták halasztották, bementem. Aztmondják erre, hogy a vonal nem bírja el
Na most akkor mitörtént...?4,5 hétig jó a vonal, csak vmi közbejött a regisztrálás során. Közel 80%-át tudná a 25/5-ösnek. De aztán egyszercsak nem. A max a 8/1 Én ezt már nem értem... És konkrét választ nemtudtak adni!...
Örülök a hírben hallottaknak, de én már úgyvagyok ezzel is, hogy: Hiszem, ha látom...!#74:
" ha meg kell az upload akkor vegyél bérelt vonalat "
...vagy seed-server Én már lassan negyedik hónapja élek a lehetőséggel.
5/5, 20G tárhely. Mivel egyelőre SMSben rendezem a saramat feléjük, 12 naponta kb 2000 magyar értéktelen forint..Ellenben ha utalnék, lenne 30 napra 5k....
És ha véletlen server leállás van, vagy egyéb gigszer, kapok pluszba 1-2 napot![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest