Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Freezee #12029 üzenetére

    Szerviz.

    (#12028) dekrer
    "Persze, hogy van értelme de biztos direkt hülyeséget akart írni.. "
    Nem lehetne simán az hogy neki más a véleménye? :F

    (#12027) darkpower
    Szerviz.

    (#12025) Bogya75
    Jó választás.

    (#12020) Arni
    Attól függ, hogy csak a telefonban használod majd, vagy esetleg ide-oda költözteted pl. egy régebbi mp3 játékosba vagy fényképezőbe. Tapasztalat az, hogy pl. az OTG-s microSD olvasóm nem szereti a Samsung Class10 kártyát, a Class 4-essel meg simán működik (sajna ugyanazzal a sebességgel).
    Ha nem mozgatod, akkor általánosan igaz, hogy a gyorsabb hosszú távon mégiscsak jobb! Azonban illúziód ne legyen, nem fogod kihasználni a közte lévő különbséget. Majd ha RAW-ba fotózol, akkor igen. Addig a Z3C-ben ugyanazt tudja nagyjából a két kártya.

    (#12029) Freezee
    Tegyél bele másik SIM kártyát (akár más szolgáltatóét), majd a benne lévő SIM-et másik telefonban is teszteld, ha a másik telóban jó a simed, és a másik sim sem jó a Z3C-ben, irány a szerviz.

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák