Új hozzászólás Aktív témák

  • luciferc

    őstag

    válasz luciferc #10692 üzenetére

    Először is megkövetem Arnit :R, ugyanis igaza van. Ha a beállításokban a preferált hálózat nem LTE hanem WCDMA, akkor nincs ilyen gond. Sőt most, hogy alaposabban figyeltem a dolgokat, amikor be van kapcsolva a mobiladat, akkor ugye látom, hogy milyen hálózaton lóg. És egyértelműen látszik, hogy levált LTE-ről, majd bekapcsol az EDGE, aztán mikor az a jelzés is eltűnik, akkor jön meg a hívás.

    Ez így viszont szar. De nagyon nagyon. Van LTE, de minek, mivel nem használhatom, ha telefonálni is akarok. Ez a telefon vagy a telenor hibája lehet amúgy inkább? Mert el tudom képzelni, hogy a telenor enged rá lassan a másik hálózatra.

    És mielőtt leszaroznám a Sonyt kérdezem, hogy tesztelnétek-e, hogy nálatok is van-e ilyen. A teszthez a preferált hálózatnak LTE-nek kell lennie és azon is kell lenni (ez fontos), amit bekapcsolt mobiladatnál ugye fent az értesítő sávon mutat is. Kérdés, hogy amikor hívnak, akkor ha a hívónál elkezdődik a kicsöngés, akkor nálatok is megjelenik rögtön a hívás, vagy van 2-3 csöngésnyi késleltetés, ami közben a hívottnál az látszik, hogy eltűnik az LTE jelzés és rákapcsolódik E vagy H/H+-ra, szóval nem LTE-re (ez nálam az ikonon látszik). Ha WCDMA a preferált, akkor nincs ilyen gond, amint a hívónál csöng, nálam is elkezdi.

    Ez így nem jó, mert van, amikor a hálózatváltás 4-5 csengésnyi időt igényel, és ha idő, míg felveszed, akkor a másik már le is teszi, hiszen csöngött vagy 8-9-et, és van, amikor egyszerűen meg sem kapom a hívást, hogy visszahívjam. De tudni kellene, hogy
    1. kishazánkban az LTE ilyen, mindenki ezt tapasztalja. Van de minek.
    2. rossz a telefon, másnak nincs ilyen gond telenoron sem.
    3. a telenor miatt van, másnak is van ilyen gond telenorral, de tmobillal vagy vodával nincs.
    4. szar a Sony/Z3C, mert mindenkinek van ilyen gondja, de más márkánál/típusnál nincs.

Új hozzászólás Aktív témák