Új hozzászólás Aktív témák

  • agent_k

    őstag

    Cordon feszegeti a húrt... eddig még türelmes vagyok.
    Hétfőn bevittem a töltős problémával. Leadtam, kérdezték a töltő hol van. Mondom hozzak be egy usb kábelt? Ez egy szerviz, csak van valahol egy darab amivel kipróbálják. Jól van bevette így i
    s.
    Erre ma hívtak, hogy a szervizes kollega csak kérné azt a kábelt. Basszus. Így is az isten háta mögött vannak, bumlizhattam vissza hozzájuk a sok áporodott s*gg szagú ember között a bkv-n. Kérdeztem, hogy nekiláttak-e már a hibafeltárásnak, vagy várták a kábelt. Erre az egyik nagy tudású csaj mondta, hogy amíg nincs kábel addig nem csinálnak semmit ergo olyan, mintha most vittem volna be. A másik okos meg azt mondta, hogy persze megnézték már, de ellenőrízni kell az én kábelemmel is.

    Nem gond, vittem nekik 2 sony meg 1 zte töltőfejet meg 6 usb kábelt. Mondtam szemezgethetnek belőle amelyik tetszik. Nem tetszett nekik van egy olyan gyanúm. Kértem egy szervizest akivel tudok beszélni, persze a közelébe sem engedtek annak az embernek akivel lehetne értelmesen beszélni.

    Nem olyan nagy tett ez a javítás szerintem. Forrasztást kell javítani vagy usb csatit cserélni ha lehet, vagy az egész alaplapot. És kész. Erre b*szakodunk itt egy standard kábellel. Jó szar szerviz.

    Van nekem egy olyan sanda gyanúm, csak ne legyen igazam, hogy rámverik a balhét, hogy én rongáltam meg az aljzatot.

Új hozzászólás Aktív témák