Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz Vhiktor #4449 üzenetére
Gyáriból minden alkalmazás megmarad, amúgy kimásolod a gépre, formázod, lesz 2 giga szabad rajta, visszamásolod és ennyi.
_Roy_: a szilikonnak szilikon a tapintása. A hátlap az gumi/műanyag keverék. Ha olyat akarsz, mint a hátlap, akkor kemény tokot kell keresned. (Hard Case)
[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
Szeretnék segítséget kérni feltettem az igot a telefonra (live with walkman ) felettem rendesen meg minden de nem akar műholdat találni szabad ég alatt ! Mit csináljak neki?
-
Deck
titán
Mikor mozgatok valamit, akkor egyből megjelenik fenn a kék csík, hogy osszam meg. Ezt szeretném letörölni Valaki törölte már? A zenelejátszóból sikeresen töröltem már a like gombot.. Nem nagyon jön be ez a nagy facebook integráció, ezért akarok megszabadulni tőle.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
gabe8719
senior tag
Ha a 2%-ról megint kikapcsolt magától és már nem engedett vissza - az akksi elektronikája már blokkolt -, akkor elvileg igen. Ilyenkor a batterystats-ban a minimumhoz a korábbinál alacsonyabb fesz. értéket ír be az android mikor sikerül újra bekapcsolni, tehát legközelebb már ennél az értéknél fog kikapcsolni. (Ekkor már az akksi egyébként is blokkolna, tehát a szoftveres beleszólás elvileg sikerrel ki van iktatva.)
Viszont ez a 9%-ról kikapcsolás nekem furcsa egy kicsit.. Milyen alkalmazást használsz %-os kijelzésre? Ugyanis most vagy az van, hogy az akksimonitirozásba valami baki csúszott, és 10%-ig a kelleténél lassabban számol lefelé és egyszercsak észreveszi hogy már 1-2% körül van és kikapcsol.. Vagy 'elbambul' az app, és pár percig elfelejt lefelé számolni, és 9-10%-nál 'behozza a lemaradást'.
Ha most beíródott a minimumod rendesen, és ez a probléma nem szűnik meg 3-4 töltési ciklus után sem, várhatóan 6-8%-nál fog kikapcsolni legközelebb. Ez ugyan már közelebb van a legaljához, viszont akkor sincs teljesen rendjén, mert nem hiteles a visszajelzés.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz aakosch #4460 üzenetére
Amit belinkeltem a fórumtársnak szemléltetésképp, az - most nézem - nem is szállít hozzánk, ez viszont megrendelhető itthonról is. Annál valóban csak US free volt, az 'int'l' gondolom international-t jelent, itt standard van írva, a ships to worldwide alatt pedig fel vagyunk sorolva mi is, és hozzánk is ingyenes a szállítás.
Ez van a legjobb áron szerintem, 5$ mindennel együtt, és ebben két tok van (gondolom választható színű), meg egy fólia.
-
Cimi86
tag
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladó a képen szereplő 5 darab kemény műanyag tok/hátlabvédő(?)Live with Walkmanhez.(fekete,fehér,kék,sárga,rózsaszín)
A kiikszelt darabok nem eladóak
Ár.:1000HUF/db+posta
[link][ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Valaki nemtud olyan email appot amiben egyszerre lehet törölni az összes emailt??
-
BigBlackDog
veterán
Valakinek nincs véletlenül eladó mattos kijelzővédő fóliája LWW-hez?
BPesten hol lehet kapni személyes átvétellel ilyesmit? -
Vhiktor
veterán
Sziasztok!
Akartam formázni a memkártyát, de a memóriakártya törlése opció szürke (inaktív). Kivettem a kártyát, mondom hátha le van zárva, de ezen nincs semmilyen pöcök,
Hogyan kell formázni a kártyát a telefonon keresztül?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Hogy értve választottam le? Ezek szerint biztos nem. Hol kell azt?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
Kössze
-
törölt tag
Sziasztok!
Brutál jó áron van most ez a készülék T-mobilenál (MediaMania XS vagy Mozaik XS 2 évre: 9900 - webshopban). Így lehet, hogy benevezek rá. Másik droidos versenyző a HTC One V, és az Xperia mini pro.
Van valami idegesítő szériahibája a készüléknek? Esetleg aki a fentiek közül többet próbált melyiket ajánlja inkább?
Hálás thx előre minden válasznak
-
gabe8719
senior tag
válasz #42308056 #4474 üzenetére
Semmi olyan szériahibája nincsen, ami miatt ne lehetne a legjobb választás. Kategóriájában - meg úgy egyáltalán - ár/érték bajnok, nem fogod megbánni. Az mp által ajánlott One V csak kijelzőben erősebb, meg jobb háza van, de a htc felárát simán nem éri meg. Szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz molnarpeter #4478 üzenetére
Hírből sincs. Köztes fényerő-beállításnál csak akkor látni szinte észrevehetetlen "vibrálást", ha épp olyan neonfény van, amit nem tud bemérni rendesen. Maximum és minimum értékre állítva viszont semmilyen vibrálás sincsen, én mondjuk kétharmados fényerővel használom, és így sem tapasztalok semmi rendelleneset.
Ez bőven a normális kategória, valós gondja senkinek nem volt vele a fórumon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gabe8719 #4477 üzenetére
Leginkább az tart vissza, hogy mostanában mikor a boltokban nézegetem olyan furának tűnik a kijelző. Így vízszintesen mintha csíkos lenne. Lehet túl sokat próbálgattam magasabb dpi-s mobilokat?
Más: Jól tudom hogy a kijelző nem karcálló? Azt ugye be lehet állítani hogy álló helyzetben is qwertz billentyűzet legyen?
-
gabe8719
senior tag
válasz #42308056 #4480 üzenetére
Én egy sokkal jobb kijelzőjű telefonról váltottam erre, és nem bántam meg ettől függetlenül - körülbelül egy-két nap alatt hozzászoktam. (egyébként az ájfónon ugyanekkora felbontás van, csak 0,3"-el még nagyobb helyre széthúzva.. )
Az enyémet abszolút nem látom csíkosnak (a többiek is talán majd nyilatkoznak ez ügyben), és más sem, pedig lépten-nyomon kiverik a kezemből, hogy 'húúhaddnézzem'.
Minimálisan recések a kontúrok ha nagyon nézed, de szvsz tényleg szép képe van. (és igen, bőséggel van összehasonlítási alapom. )Szerintem ez minden téren egy abszolút vállalható cucc, nyugodtan mondhatom szerintem más nevében is, hogy problémamentes és szerethető társ a mindennapokban. Ennyi pénzért meg különösen azt lehet mondani, hogy minimális a kompromisszum.
A kijelző hivatalosan karcálló, de azért vigyázunk rá.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Azon gondolkodom le kéne kaparni a festéket az aljáról, csak jobban nézne ki így, mint most hogy egy centis darab levált belőle, meg már a mikrofonnál is fél cm. Csak mivan, ha a lyukaknál,sarkoknál, tetejénél nem jön le jól, nem tudom mit csináljak. Simán körömmel le lehet "törni" a festéket.
-
aero.
veterán
válasz Winchester95 #4486 üzenetére
Alatta műanyag van, sima fekete. Nem tudom mi legyen.
-
aero.
veterán
válasz littlelion21 #4490 üzenetére
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy telefonálás közben hiába sötétül el a kijelző, akkor is lenémítja meg kihangosítja a hívást. Hát A KURV@ ÉLET is kivan vele. Pedig elvan sötétülve a kijelző, mégis aktív? Hogy van ez? Maximálisan egyetértek a tesztírókkal, tényleg létezik ez a probléma, hab a tortán hogyA TÉVHITEKKEL ELLENTÉTBEN A MAXIMUM FÉNYERŐNÉL IS ÁLÍLTJA A FÉNYT, TEHÁT VIBRÁL, UGYANÚGY! AKI NEM HISZI JÁRJON UTÁNA, ÉN MINDIG MAXIMUMON HASZNÁLOM ÉS AKKOR IS VIBRÁL, ÉS NEM CSAK NEKEM!
De ez lenne kisebbik probléma, a legnagyobb az hogy némítgatja meg hangosítgatja a hívásokat!
[ Szerkesztve ]
Huawei P10 lite
-
gabe8719
senior tag
válasz krisztian112 #4495 üzenetére
A hiba egyértelműen a Te készülékedben lesz, én egyik hibát sem tapasztalom. -> gari.
Az, hogy állítja a fényt =/= vibrálás. Nincs itt semmilyen tévhit, mi is felhasználók vagyunk, nem laikusok.
A mondandódat pedig kiabálás nélkül is értjük, de akármennyire is kiemeled, az egyénileg jelentkező hiba nem olyan típushiba,ami mindenkit érint.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz krisztian112 #4495 üzenetére
Kihangosítással vidd szervízbe, gyári szoftver hiba, de 4-5 készüléknél fordult elő még csak. A tesztben is ilyen készülék szerepelt, később visszaküldve kiderült, hogy hibás, a másik tesztkészülék már nem csinálta, ahogy az enyém se és még sokan másoké sem. Vibrálás meg minden készüléknél jelen van ha lámpafényt érzékel, meghülyül. Nemsoká itt az ICS, aki meg nem bírja kivárni, rootoljon, egy sort kell átírni és megjavul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest