Új hozzászólás Aktív témák
-
postas
tag
Sziasztok!
Friss Androidos vagyok... Nagyjából mindenre sikerült rájönnöm, azonban egy valami nagyon zavar. Hogy a galériában vannak facebookos képek. Egyrészt a sajátjaim, másrészt mások legújabbjai. Hogy tudom onnan kiírtani, mert nem érdekel
A szinkronizálásnál a facebook ki van kapcsolva, teljesen szürke...
Az a baj, hogy nem tudom törölni... Minden más képnél van olyan opció, hogy törlés, de a facebookosoknál nincs. Csak olyan, hogy "megosztás, adatok, mind kijelölés, egyik sem"
És ha mindet kijelölöm, akkor sem lesz törlés..
Valami megoldás esetleg?
Egy Sony Ericsson Live With Walkman, 2.3-as rendszerrel. Köszi! -
Dyrtyho
őstag
A Fortuna Gsm-esek végre a mai napra megcsinálták a kis készülékemet, és egyáltalán nem látszik, hogy új csatlakozó van benne, szóval egész szépen megcsinálták, és tényleg egész jól dolgoznak, csak kicsit drágán, mert 5000Ftért csinálták meg, de legalább minőségi munkát végeztek. Amúgy lenne egy olyan kérdésem, hogy kb mennyibe kerül egy új usb töltő kábel ? Mert most jelenleg a Szigetfoneos Vodafone-s telónak az usb töltőjével töltőm, és azért az mégse az igazi, mert azt konkrétan bele van kötve a töltőbe, nem úgy mint a legtöbb usb töltő, hogy ki is lehet belőlük húzni a kábelt. Szóval hol és mennyiért tudok venni egy új usb töltő és csatlakozó kábelt ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
best regards, egy fórumozó blogger
-
gabe8719
senior tag
válasz Dyrtyho #4204 üzenetére
Bárhol. (értsd: nagyobb városban minden utcasarkon.) GSM boltban, Media Marktban, márkaboltban, Photo Hallban.. Inkább nem sorolom, még kivágnak a moderátorok.. A microUSB kábel 2500 körül van kiskeráron, a töltő valahogy ugyanígy. Ha olcsóbban szeretnéd megoldani, akkor nézz körül aukciós oldalakon, bár a kedvezmény ára, hogy várnod kell rá és körülményesebb.
Srácok! Gáz van. Konkrétan random időközönként felébred/elalszik magától a kijelzőm, most figyeltem meg az asztalon a jelenséget. Gyanítom hogy valami app a ludas, másnál előfordult már hasonló, és ha igen, van tipp, hogy mi okozhatja? Van fenn vagy 40+ alkalmazás, nem szívesen állnék neki egyesével ellenőrizni őket ha nem feltétlen muszáj.. Amúgy sem valami mellbevágó az üzemidőm, így meg aztán külön frankó lesz, ha lemerül pár óra alatt piszkálás nélkül is.. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
válasz molnarpeter #4206 üzenetére
Töltőfejem az van, csak egy usb kábel kellene
best regards, egy fórumozó blogger
-
bostone
addikt
válasz gabe8719 #4210 üzenetére
Több ötletem nincs sajna...
Említették itt néhányan, hogy rootolás után gondot okozott a hálózat vagy a net. Ez megoldódott azóta?
És, ha igen, hogyan?
Van néhány alkalmazásom, ami igényelni, hogy rendszergazdaként hozzáférjen az elemekhez, de ha újabb problémákat okoz, akkor inkább hanyagolom. -
Soldika30
tag
Bocsánat a hülye kérdésért de a root után ugrik a gari nem? a szervízes rögtön kiszurja,hogy rootolva va na készülék?
Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Van a készülékben egy gyári 2 Gb-os memkártya, aminek csak a felét látom szabadnak. Azonban gépen, fájlkezelőben nem látok semmit, ami elfoglalná azt a kb. 1 Gb-ot. Ez miért van? Lehet valamit tenni, hogy a maradék helyet is használhassam? -
razorka777
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz razorka777 #4216 üzenetére
Köszi szépen!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz BigBlackDog #4215 üzenetére
Az alap használati útmutatók és hasonlók vannak rajta. Formáztasd a telóval.
mp
-
szaszandras
csendes tag
válasz BigBlackDog #4215 üzenetére
A megoldás a formázás/törlés, amit a többiek már leírtak.
Az ok az, hogy rengeteg kis fájl van rajta, míg a fájlrendszere - ha jól emlékszem - 32 KB-os cluster-ekre van megformázva, így a legkisebb, akár 1 bájtos fájl is elfoglal 32 KB-ot.
Én vettem egy 8 gigás kártyát bele, de azt is alapból ekkora cluster-ekre formázta meg, pedig a használt FAT32 alatt lehetne akár 4 KB is egy cluster egy ekkora kártyán. De végül így hagytam. Ha később fogytán lesz a hely, akkor megfontolom majd az újraformázást... -
BigBlackDog
veterán
Még egy kérdés. Természetes, hogy az auto fényerőszabályozás nem működik/nincs a beállítások között?
-
razorka777
veterán
válasz BigBlackDog #4220 üzenetére
Valóban nincs benne.A custom romokban viszont van.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
dik
őstag
Eddig úgytűnik jól működik a 8 gigás samsung kártya. Első indításnál elég jól elgondolkodott a dolgokon de utánna észheztért. Fasza kis telefon ez eddig azt bizonyította!
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
Forestjo
senior tag
válasz szaszandras #4219 üzenetére
De ha ezek a 32 KB-os cluster-ek lesznek visszaállítva a teló miatt, akkor nem mindegy? Azaz mennyi hely szabadítható így fel a majdnem 1 gigából?
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
dik
őstag
Én kipróbáltam mindenfélére formáztam és az eredmény szinte ugyanaz így a 4k hagytam...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
gabe8719
senior tag
válasz elpatkorado #4225 üzenetére
Szerintem nálad sem az volt a ludas, közben töröltem pár appot amit az utóbbi idöben telepitettem, (a colornote maradt), és helyreállt a világ rendje. Gyanítom,hogy valamelyik launcherpro-s téma kavart be, az utóbbi pár napban spammelt is rendesen valamelyik appom, rendszeresen fogadott az értesítö sávon az üzenet, hogy 'iPad 2-t nyerhetek'. Gáz,hogy ez konkretan úgy fordult elö,hogy mindent marketböl telepitek...
-
razorka777
veterán
Tegnap leszedtem töltöről a telót(12 órája) és 1%-ot merült úgy,hogy kb. 5 percet wifiztem.
Lehet csak véletlen,de nagyon meglepett.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
mathaus=)
senior tag
válasz razorka777 #4227 üzenetére
Úgynézki beállt az akksid Nekem ma éjszaka 2%-ot merült
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
pár napja észrevettem, hogy a kijelző fényereje vibrál hol erősebben hol gyengébben, ezt valamelyik telepített program okozhatja? korábban nem tűnt fel a dolog, de az asszonykámé is hasonlókat művel.
-
BigBlackDog
veterán
válasz razorka777 #4230 üzenetére
Nem lineáris a visszajelzés szvsz. Legalábbis a li-ion aksiknál a merülés folyamata nem az.
Dzsolo: Nálam is néha vibrál, szerintem előfordulhat, hogy a fényérzékelő miatt. Ha maxra vagy minre húzom a fényerőt, akkor nem csinálja nálam.
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz BigBlackDog #4231 üzenetére
Gyanítottam,hogy valami hasonló lehet a háttérben,köszi.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Dzsolo
senior tag
válasz BigBlackDog #4231 üzenetére
köszi kipróbálom, mert kb 70% van a fényerőm
-
Zoli002
csendes tag
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy ha turbo simmel használnám a telefont,milyen hibákkal találkoznék?
Zoli
-
mrlujoak
veterán
válasz Zoli002 #4235 üzenetére
A 3G-s hálózaton szokott probléma lenni.
Vagy fel sem jelentkezik, vagy dobálja.
2G-s hálón is előfordul ritkán hálózateldobás.
MMS szokott még vagy menni, vagy nem.Hirtelen, általánosságkan ezek a Turbo SIM általános "sajátos" hibái, vagy hibalehetőségei gyártótól és modelltől függetlenül...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
BigBlackDog
veterán
Kezdenek idegesíteni az alkalmazásokban feltűnő reklámok, így megpróbáltam tenni ellenük. Találtam egy AdFree nevezetű progit, amit rootjog miatt nem tudtam használni. .62-es végű a szoftverem, ami nem jelent sok jót root szempontból, ha jól tudom.
Hogyan lehetne egyszerűen eltüntetni ezeket a reklámokat? -
fatal`
titán
válasz BigBlackDog #4240 üzenetére
Visszaflasheled az 58-ast és ROOTolod.
-
-
BigBlackDog
veterán
Google play áruházba, ha megveszek egy appot, azt újratelepítés után is tudom használni (akár más készüléken)? Szóval google accounthoz köti, vagy készülékhez?
-
aero.
veterán
válasz BigBlackDog #4243 üzenetére
acchoz
-
gabe8719
senior tag
válasz mrlujoak #4238 üzenetére
Szerintem ez még simán belefér. A turbosim nem függetleníti a telefont, nem módosítja a simlockot, tudtommal pedig nem is jogszabályba ütközö a használata. Innentöl kezdve értetlenül állok a jelenség elött, miszerint be kellene tiltanunk még a megemlítését is a fórumon. Ezzel az erövel a Blade fórumban is betilthatnánk a CM romokról való társalgást, ugyanis instant módon azok is függetlenítenek, ugyanakkor a simlock ott sem módosul, illegálisan függetleníteni ott is csak NCK kóddal lehet. Ezt a részét már nyilván kimoderálják a srácok,és nem is szoktunk benne segíteni. Amíg azonban a jogszabáyok be vannak tartva (de legalàbbis nincsenek megsértve..) addig felesleges túlzás mindenkit leállítani,ha csak kiejti a bûvõs szót..
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz gabe8719 #4245 üzenetére
Tudom, hogy a turbo SIM nem függetlenít, nem is írtam ilyet.
A turbo SIM-es kérdés után jött a függetlenítés kérdésköre, ami pedig csak akkor legális, ha a szolgáltató végzi el. Ennyit írtam. Ez pedig így van.
A ROM-olás azért engedett a fórumokon, mert az nem okoz hátrányt egy nagyobb gyártónak.
Hiszen megveszed a telefont, majd azt a módosított ROM-mal használod, az nem okoz közvetlen kárt a gyártónak, hiszen őt már kifizetted.Ellenben a SIM lock feloldása - eleve büntetési tétel - anyagi kárt okoz a szolgáltatónak!
Hiszen ha veszel egy függő telefont, azt vagy Te, vagy akitől vetted, kedvezménnyel vásárolta azt, amit a szolgáltató a függőséggel ad, hiszen x hónap múlva a kedvezményt visszahozza a hálózatán leforgalmazott beszélgetésekkel.Ezért van az, hogy a ROMcsere megengedett, a házi függetlenítés tiltott, és emellett illegális!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
aakosch
tag
Olvastam itt régebben, hogy nem árt egyszer teljesen lemeríteni az akkumulátort. Na most mit jelent, hogy "teljesen"? Gondolom alacsony akksi fesz mellett a telefon auto kikapcsol. Csak addig kellene, mert ha jól tudom azért ezeknek az akksiknak már nem tesz jót a teljes merítés?
-
mrlujoak
veterán
válasz aakosch #4249 üzenetére
DE, árt!
Csak nem tudod, mert az akkut biztonsági elektronika védi, ami lekapcsolja a fogyasztót (telefont) ha az akku szintje egy minimális szintre csökken.
A Li-ion és poly akkukat nem szabad teljesen lemeríteni (kisütni) mert akkor sérül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest