Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Sziasztok!
Pár apróbb kérdés:
1-hogy állítok be egyedi zenét risztáshoz/ébresztéshez?
2-hogy állítom be hogy erősödő legyen?
3-meg lehet oldani hogy zenejátszásnál lenyomva tartva az oldalsó +/- gombokat le és fel váltson tracket mint a jó öreg d750i-nél pl?http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
BigBlackDog
veterán
Ha veszek egy alkalmazást Google Play-ben, telepítem azt, majd eltávolítom, akkor ezek után ingyenesen tudom már letölteni Play-ből másodszorra, sokadszorra, vagy esetleg van valami korlát?
Illetve a visszatérítés funkció meddig működik a vásárlástól számítva?[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz BigBlackDog #4404 üzenetére
15 percig van visszatérítés.
Ha azzal a gmail fiókkal vagy bejelentkezve amivel vetted akkor bármikor bármelyik androidos telóra visszatelepítheted. -
Dyrtyho
őstag
1. Riasztások --> Riasztás felvétele -> Riasztás idejének beállítása -> Csengőhang
2. Beállítások -> Hang -> xLOUD melleti kis dobozkát aktiválni
3. Sajnos nem, csak a headseten lévő gombbal tudsz a zeneszámok közt váltani
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Kuruc2
senior tag
válasz Dyrtyho #4406 üzenetére
1.-az megvan, de csak így lehet hogy mindig állandóan ki kell szenvednem a listából? Nem lehet belőni hogy mindig ugyanaz legyen az ébresztőhang?
2.-úgy értem hogy az ébresztés és a csengőhang halkról fokozatosan erősödő legyen mint d750-nél.
3.- :s
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Kuruc2
senior tag
Köszi az infókat skacok.
--
(a t-mob igazán rakhatott volna bele (vagy gyártó) értelmes app-okat a 160 féle fész meg sok hüleség helyett. Kezdve valami totalcommander szerűségtől egészen egy offline navi-ig.
Astrot-t találtam fájlkezelőnek, de ebbe nem tudom méret szerint sorbarakni pl zenéket, hogy szelektálhassam nagyokat, így mindig muszáj gépre kötnöm. Offline navit se sikerült még rászenvednem. navfree-t meg sygicot próbálom, de mapokat még próbálom utántölteni....)
(a beépített nav-val még a világon semmire se jutottam.)[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
BigBlackDog
veterán
válasz molnarpeter #4412 üzenetére
Hogyan lehet Google maps-hoz előre menteni a térképet?
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz BigBlackDog #4415 üzenetére
-
vatafakk
aktív tag
Ez a térkép letöltés engem is érdekelne, de a legújabb google mapsban sehogy se tudok letölteni egy nagyobb térképet... A menü elrendezése is más, mint a linkelt leírásban, tovább után nincs olyan, h Labs. Segítenétek?Közben megoldottam, akármilyen kis részletet akarok menteni, 16 km-es körben ment, szval bőven lefedi a várost!
[ Szerkesztve ]
-
gabe8719
senior tag
válasz Cartman023 #4407 üzenetére
Elvileg működnie kell, 1-2 ponton változtattam az eredeti leíráson, tekintve hogy nem minden készülék egyforma. Kíváncsi vagyok a konkrét fejleményekre, én is lehet hogy megcsinálom, feltéve hogy végre rászánom magam a visszaflashelésre és rootolásra..
Egyébként fura, de kíváncsiságból visszaálltam a gyári launcherre, és azt kell mondjam, érezhetően jobb az üzemidőm. (a futó alkalmazásoknál meg sem találtam, tehát nem tudom mennyi memóriát emészt fel, a többi launcher 20 mb körül fogyasztott real time, és érezhetően gyorsabban csordogált lefelé az akksim. Tesztelem még kicsit, aztán beszámolok.
-
mathaus=)
senior tag
Az hogy lehetséges, hogy az akksim 63%-ról 61%-ra esik??? A 62-vel mivan???
-
mathaus=)
senior tag
Bocsi dupla :@
[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
válasz razorka777 #4424 üzenetére
Nemlehet, mert battery indicator pro naplozza...
-
gabe8719
senior tag
-
Tibor1975
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni ilyen telót.Érdeklődnék,hogy a teteje meg az alja a telónak gyűjti az ujjlenyomatokat? És,hogy nem e karcolódik könnyen a teteje meg az alja?
-
Vhiktor
veterán
Ha a gyári 2GB-os memóriakártyát leformázom, akkor csak az adatok vesznek el amiket én másoltam fel rá? Gyári adatból megmarad minden?
Azért akarom formázni, mert csak 1 giga szabad hely van rajta alapból.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
gabe8719
senior tag
válasz Winchester95 #4432 üzenetére
Ez védi.
-
Deck
titán
Bekapcsoláskor világosabb a képernyő egy pillanatra aztán meg amilyen szokott. Zenelejátszásnál is ha belehúzok néha kivilágosodik pedig 100%os fényerőn van. Másnál is van ilyen?
PS5
-
molnarpeter
nagyúr
Így gondolod?
mp
-
mrlujoak
veterán
...akkor vegyél gél tokot [link]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Winchester95
őstag
válasz mrlujoak #4438 üzenetére
Nekem is gél van.De érdekes módon nem védi.csak a 3/4 részét.
Mind1 nekem nem is annyira karcos stb...
Csak egy 0.05mm (XD) karc van amit csak akkor látni ha nagyon sokáig nézek és fény felé olyan szögben van fordítva.
(Csak van ez a hülye szokásom hogy nézkélem a telefont hogy hol karcos.....és így vettem észre 6hónap után.
Viszont az a fekete tok nagyon jól néz ki amit előbb linkeltek.De már meg van ez...
Egy olyan kb mennyi lehet?(Régi Iphonon volt nekem is) -
molnarpeter
nagyúr
válasz Winchester95 #4439 üzenetére
Ha az általam linkeltre gondolsz, PÜ
mp
-
Winchester95
őstag
válasz molnarpeter #4440 üzenetére
Thx.
-
_Roy_
tag
és ilyet használ vki?
nem gyűjti be a kosz a kis lukakon?
[link][ Szerkesztve ]
-
dartsos
tag
Kezd zavarni, hogy csomó alkalmazás fut(trémobil függő), és zabálja feleslegesen a memóriát....
Miket lőhetek ki task killerrel?
Meg másik kérdés...ha ki is lőttem task killerre, akkor ha újrainditm a telót, akkor megint lődözhetem ki? -
Vhiktor
veterán
válasz razorka777 #4447 üzenetére
Akkor a gyárilag feltelepített alkalmazások is ugranak?
Úgy emlékszem, hogy itt olvastam, hogy másnak is az volt a problémája, hogy a 2 giga helyett csak 1 giga vagy 800 mega szabad hely volt.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
_Roy_
tag
válasz molnarpeter #4443 üzenetére
köszi akkor marad a szilikon vagy a gél a szilikon az olyan tapintásra mint a hátlap?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest