Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz razorka777 #3442 üzenetére
Na megint elkezdte, reseteltem, majd frissítettem szoftvert. Úgy tűnik, hogy túl lassan reagál a vissza gombra, ha többször megnyomom, akkor meg "beragad" pedig eddig gyors volt és semmi gond nem volt vele.
Egyelőre nem raktam rá vissza pár programot, hátha attól hülyül meg, most egyelőre működik.
Viszont van még két problémám, az egyik hogy nem akar működni a mobilnet, pedig kaptam 100MB-nyi adatforgalmat. Hiába engedélyezem az adatforgalmat, meg ha rámegyek, hogy internetbeállítások letöltése, nem csinál semmit és nem hajlandó működni a net.
A másik pedig, hogy most a rendes számítógépes marketről nem tudok progikat küldeni a telefonra, mert azt írja, hogy "You don't have any devices." Ahogy néztem, reset után több embernek is előjött ez a probléma, pedig ugyan azzal a Google fiókkal jelentkeztem be. Nincs erre valami megoldás? -
razorka777
veterán
válasz Mosquitoo #3451 üzenetére
A mobilnetnél ujra meg kell adni az APN(hálózati hozzáférési pont) beállításokat és megint fog müködni.pedig ha a telón és a gépen is ugyanazzal a fiókkal jelentkeztél be,akkor müködnie kell.Be van a telón kapcsolva az automata szinkronizálás?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Kuruc2
senior tag
válasz razorka777 #3428 üzenetére
Hisz ez ingyenes progi.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Mosquitoo
senior tag
válasz razorka777 #3452 üzenetére
Köszi, az automata szinkronizálással a market megjavult. Viszont hiába állítottam be az APN-t, nem akar működni a net, csak wifiről.
-
Kuruc2
senior tag
-
Kuruc2
senior tag
Hogy a rák pengesse meg a gitárt a gyomrukban. És létezik feltört? (<--nagyon nagyon offtopik. )
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Mosquitoo
senior tag
válasz razorka777 #3462 üzenetére
Ez alapján is próbáltam, de csak nem akar működni. Viszont ha beletettem a régi kártyámat amin van mobilnet, azzal működött, csak baromi lassan. Pedig ugyan úgy Domino Nap csomag mindkettő.
Na most nézem a T-Mobil oldalán, hogy "Igénybevételéhez az előfizetéshez kapcsolódnia kell valamilyen adathozzáférést biztosító díjcsomagnak". Szuper. Addig nem akartam előfizetni, amíg a régi kártyámról nem fogy el a pénz... -
Mosquitoo
senior tag
válasz razorka777 #3464 üzenetére
A webshopos rendelés mellé járt 100MB adatforgalom és jött az SMS is, hogy aktiválták, csak azt nem néztem, hogy azt nem lehet önmagában felhasználni.
-
razorka777
veterán
válasz molnarpeter #3466 üzenetére
Ezert szeretem a T-t,mert vannak ezek a net kedvezmenyek.nekem is most az 500-as van 990-ert.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Na, végre megtapizhattam a haverom LwW-jét, jó telefon 36-ért, és az a 0,2" az Xperia Minihez képest jelentős különbség, a kijelző színei pedig szvsz rendben vannak, de majd holnap összehasonlítom egy XM-vel.
mp
-
razorka777
veterán
En teljesen meg vagyok elegedve a google maps-al.A celnak megfelel es ingyenes.
-
Ubul86
őstag
válasz razorka777 #3476 üzenetére
jó is,ha az embernek van mobilnetje(minimum azért nem árt,ha már az embernek "okostelefonja" van),vagy olyan helyen van,ahol mindenhol van wifi minden más egyébnél szvsz a sygic tökéletes,tök gyorsan tölt be,meg talál jelet a gps is
-
dokee78
félisten
válasz razorka777 #3476 üzenetére
Google Maps akkor ingyenes,ha eltaroltad a terkeprészletet,mivel azon kívül NET-et használ.
Egyébként jobban bejön a Navigon,mint a Sygic,mivel van benne Reality Scanner.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz razorka777 #3479 üzenetére
Az OK én értem,de te azt írtad ingyenes,ami megtévesztő lehet másnak.
"A celnak megfelel es ingyenes."Valaki elkezdi használni és a végén kap egy szép számlát a szolgáltatótól,ugyanis nem mindenkinek van mobilNET.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
gabe8719
senior tag
-
szabeska
addikt
http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/live-with-walkman-wt19/4-0-2-c-0-5/language-download
sziasztok! látom, ezen a honlapon van frissebb szoftver. mint a 62-es, érdemes ezt feltenni? nem igazán vagyok otthon még eme teló szoftvereivel kapcsolatban, eddig samum volt... fel lehet ezt egyszerűen telepíteni, illetve érdemes? a legújabb a 4.0.2.C.0.5... mi a különbség???
F1
-
Csomag01
tag
Sracok nalatok elofordul hogy a kijelzo vibral?mit lehetne ezzel kezdeni ? Hardweres vagy szoftveres? Gariba cserelik? Tmobilba vettem kb 2hete...
[MOBILSZÁM VÁLTOZÁS] Üdv. Csomag01
-
fatal`
titán
válasz gabe8719 #3488 üzenetére
Nálunk még mindig juhászagy utcának jelöli a Juhász Gyula utcát, legalábbis a bingen. Amíg ilyen hibák vannak benne én biztosan nem foglalkozom vele, ennél még a TeleAtlas is jobb. A helyzet az, hogy a térkép miatt semmilyen más szoftver nem tudja felvenni a versenyt a hárombetűssel.
Mondjuk engem nem érint szerencsére, mert PNAval navigálok.
(#3490) Csomag01: Szoftveres, rootolt telón javítható, az Xperia Mini topic első hozzászólásában ott a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Cartman023 #3493 üzenetére
Igen. Attól látod úgy, hogy vibrál a kijelző mert folyamatosan állítgatja a fényerőt, nem tudja belőni rendesen.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz Cartman023 #3495 üzenetére
Én ezt még csak neonfénynél tapasztaltam.
-
Deeday
senior tag
válasz dokee78 #3475 üzenetére
Bocsánat egy jó ideje itt vagyok már a fórumon,de úgytudom ez nem warez! Semmit sem linkeltem ami warez lenne csak beszélgetni akartam róla infót kérni nem azt kértem valaki linkeljen nekem warez oldalt ! Nem tudom miért kellett minden hozzászólásomat eltüntetni ? Mindben volt warez ???
LG G4
-
Deeday
senior tag
Okés Én nem is kötözködésből akartam választ kapni Nem áll módomban leállni senkivel sem vitatkozni csak nem értek vele egyet hogy minden hozzászólásomat kitörölték és így hát arra az elhatározásra jutottam hogy a fentebb állókhoz fogok fordulni, mert jogtalannak tartom. Volt egy hozzászólásom amiben azt kérdeztem hogy kell e internet a GPS használatához navigációnál még azt is kitörölték amit nem fogok annyiba hagyni mert jogtalan törlés volt.
Holnap rendelem meg ezt a telefonomat, és hát sokat itt fogok lógni Ezért szeretnék tiszta vizet a pohárba, arról nem beszélve hogy nem kaptam értesítést egy Admintól sem hogy kitörölték a hozzászólásomat. További szép estét nektek amint megvan a telefon jelentkezem segítségért Üdv:TamásLG G4
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest