Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix70
aktív tag
válasz fatal` #16300 üzenetére
Sziasztok !
A Ti korábbi véleményetek az volt, hogy csak úgy kivitelezhető a hosszú készenléti idő ha nincs használva vagy ki van kapcsolva. Ha nektek elég a böngészésre a 3.2 hüvelyk akkor még biztosan nagyon jó a szemetek, nekem már 43 évesen erre a célra kicsi és inkább a 8"-os tablet-en vagy laptopon böngészek. A 3.2 és a 8 hüvelyk között böngészéskor van kis különbség ( próbáljátok ki ). A formája teljesen az ideám a telefonok világában és nem akarnék nagyobbat ( bár a Lenovo A660 nagyon szimpi ).
Hogy miért kell okostelefon ? Sokat használom benne a GPS-t és praktikus a gomb nélküli érintőfelületen való vezérelhetőség. Az autóban mágnesesen rögzítem a tartóhoz. Hosszabb navigáció használata során autós töltőt csatlakoztatok rá amit kicsit unok ( csatlakozó ki - be ) ezért max. 1 hónapon belül vezeték nélküli töltés rendszert építek a készülékbe. Majd ha megoldom közzé teszem.
Üdv, AttiPróbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
postas
tag
válasz Attix70 #16301 üzenetére
Jó, így hihető.. Főleg, hogy inkább lefényképezed, mintsem screenshotot csinálnál, mert azzal is fogynak az elektronok
De szerintem ez nem a manapság értett "normál" használat.
Elhiszem, hogy neked az, de senki sem úgy számol, hogy semmi böngészés, semmi 3g, semmi applikáció futtatása. Amire neked kell, arra tényleg ott van a 3 hétig kibíró hagyományos telefon, plusz az autós navi.Ami ugye nem 3,2 hüvelyk és lehet látni az utakat rajta...
[ Szerkesztve ]
-
postas
tag
Ha már akku témánál járunk.
Nekem pár napja az xperia galéria nagyon szívja az akkut. Ahogy a kép is mutatja az elmúlt 14 órában felére csökkent a töltöttség és javarészt a galéria miatt.
Újraindítottam telefont, töröltem minden képet. Meg sem nyitottam, nem fotóztam, semmi.
Mi lehet? Eddig nem volt ilyen.
Köszi! -
aero.
veterán
válasz fatal` #16307 üzenetére
Xperia Galéria nekem se adta, szerencsére a CM-ben nincs is. Ellenben a gyárival megvagyok elégedve mostmár, régebben voltak hülyeségei, de most teljesen funkcionális, gyors, jó az elrendezés és a megosztás könnyen elérhető. Amúgy nagyon hasonló a Quick meg a gyári kinézetre, funkciókba nem tudom.
-
Batu3
tag
Nagy gondban vagyok...
xNXT v8 volt eddig fenn, de lassú volt nekem, meg az akksi sem volt túl erős, ezért szeretnék visszatérni gyári ICS-re (.587). Gondoltam felteszem az anno letöltött dekrer-féle rootolt és enyhén pucolt ROM-ot.
Mentem be CWM-be backup, majd wipeok (köztük csináltam Battery-t meg wipe cache particiont is meg mindent...nem szokott ezzel gond lenni.) Aztán flasheltem a zip-et, elég hamar véget ért nem is hozott be semmi AROMA telepítőt vagy bármi ilyesmit és kiírta, hogy flashed succesfully...aztán újraindítottam és csak Sony logó CWM sem jön be :SAlighanem kezdhetem elölről vagy mit javasoltok? Rootolt gyári .587-et szeretnék (CWM-mel).
Ha valaki leírná, hogy lenne legegyszerűbben jelen állás szerint, azt megköszönném...már rég nem buheráltam, aztán nem akarok semmit elrontani.Várom mihamarabbi válaszotok!
Köszönettel: BatuSony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
Köszi, de...
Ezt írja ki: " For flashtool, Unknown Sources and Debugging must be checked in phone settings"
De nem tudok belépni a telefonba, hogy beállítsam. Most mi a teendő?
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
hát így csináltam, de kiírta amit már feljebb leírtam és utána meg, hogy device connected in flash mode :S
[ Szerkesztve ]
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
csak arra tudok gondolni, hogy esetleg nem megfelelő a Flashtool verzióm?
-
Batu3
tag
tudnál dobni egy jó verzióhoz linket? Driverek tuti megvannak mert régen is használtam már ezen a gépen a Flashtoolt...
Köszi, remélem ez jó lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Csabapa
csendes tag
Sziasztok!
Bár a regisztrációm régi, nem nagyon írogattam, de most vettem egy wt 19i-t és lenne pár kérdésem.
Feltettem a Smultronic v5.0-t, kezdtem a kapcsolatokkal, ill. a csengőhangokkal. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy tényleg nem lehet saját csengőhangot beállítani, vagy csak én nem találom, hogy hogyan kell?
Az xperia fórumban találtam két kamera MOD-ot, ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935982 ) kérdésem, hogy ezeket felrakva ezzel a telefonnal is jobb képek készíthetők?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Honor 8 32/4Gb
-
Kuruc2
senior tag
válasz Attix70 #16296 üzenetére
Én szinte sose használok gps-t wifi-t meg 3g-t, mégse bírja sokáig. ÉS gyári cucc.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Csabapa
csendes tag
Pont így jártam én is a héten, nekem a Sony gyári programjával - Sony PC Companion 2.1- sikerült életet lehelnem a telefonba, a Flashtool-al nem ment.
Flash módban, a bekapcsoló és a hangerő le gombot egyszerre nyomva csatlakoztattam és így felismerte a készüléket a program. Ezután a gyári programot sikerült is feltenni. Azt már szerintem a flashtool-al le tudod cserélni bármire.Honor 8 32/4Gb
-
-
Batu3
tag
válasz Csabapa #16324 üzenetére
Köszi sikerült SUS-sal a telepítés és az Eroot-tal való rootolás is nagyon egyszerű volt
Régen mennyit kellett szívózni...Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Batu3
tag
System UI-val kapcsolatban kérnék segítséget...
Ezt szerettem volna feltenni, de sajnos mindig leáll a system ui, pedig stock rom van fenn...mi lehet a gond? Csak simán flasheltem nem wipeoltam semmit, nem is volt a leírásban...lehet, hogy esetleg kellett volna? Valami hasonlót szeretnék feltenni, nem muszáj, hogy ez legyen csak látszódjon az akku %-os kijelzése és legyenek kapcsolók!
Plz help! Kösziii
-
Batu3
tag
válasz razorka777 #16332 üzenetére
basszus és tényleg hogy nem vettem észre xD
bocsika...na akkor keresek valami nekem valót...Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
razorka777
veterán
-
Batu3
tag
válasz razorka777 #16334 üzenetére
nem akarok én ilyen cifrát...
ezt próbáltam most V1 lejjebb egy hsz-ben van, de megint fc-ziklehet ahhoz köze, hogy feltettem ezt: [link] ?
Annyira szar, ha főzött romokat teszek fel azok mindig lassúak vagy van valami bajuk, ha meg gyárira akarom összehalászni a cuccokat akkor meg az nem sikerül :S
[ Szerkesztve ]
-
Batu3
tag
válasz fatal` #16338 üzenetére
nincs, szerintem az a Premium Call Screenes dolog okozhatja a gubancot...
-
Batu3
tag
hát nem, megpróbáltam anélkül és így is fc...akkor sztem majd valami widgettel fogom pótolni :S
-
dokee78
félisten
-
Csabapa
csendes tag
válasz dokee78 #16342 üzenetére
Többek nevében köszönöm, bár mint fentebb írtam, felraktam ezt, mivel ehhez volt írva, hogy all Xperia és működik is, bár a gyenge fényviszonyok között készült képek továbbra is elég pixelesek, de a vaku közeli és a szabadban, jó fény mellett készültek tényleg jobbak.
Honor 8 32/4Gb
-
atala
addikt
Sziasztok!
SOS kérdésem lenne. Hová lehetne elvinni a garanciális Live telefont javításra?
Úgy olvastam, hogy a Széchenyi térre (Cordon, vagy Cirma kft) nem szabad, mert sok a rossz tapasztalat.Előzmények:
Van egy garis live telefonja a feleségemnek, aminek mozog a töltő csatlakozója. Volt már a T-s szervizben, ahol tovább küldték a központi szervizbe, de vissza jött, hogy nincs semmi baja.
Most megadta magát, és nem tölt.
A T-nél egy hónapot volt, és úgy is tovább küldik, nincs értelme oda vinni. -
Mewryck
tag
barátnőm telójának is lötyögött a töltő csati már újkora óta,1 hónaposan vittük vissza,nem problémáztak rajta(volt csati csere,töltő csere,akksi csere,telefonban több alkatrész-több alkalomal magától kikapcsolt,4 óra alatt töltött fel az akksi 20%-ról,majd fél óa alatt lemerült teljesen) ,egy fogyvédet érdemes lenne megemlítened a t-mobilnál
1: a fent leírt porblémák közül a kikapcsolás újra előjött(kb egy évvel az eset után,héten megy vissza tmobilhoz),milyen progival lenne érdemes mentést csinálni a progikról? gb rendszer,nincs root
2: amióta megújult a google play,ha frissítés van valamelyik progihoz,azonnal telepíti wifin keresztül,eddig ezt nem csinálta,be volt állítva,hogy automatikusan nem frissülhet,most is be van állítva,mégis frissül minden gyári sz@r,amiket nem használok és direkt nem telepítettem hozzájuk frissítést,erre van megoldás?ugyanugy gb rendszer,nincs root(nem is lesz)
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi 12X 8gb / 356GB újszerű állapotban, dobozában, számlájával, + prémium tokkal eladó
- iPhone 8 64gb
- Xiaomi 14 12/512GB Fekete, 3év gyártói gar. 2027.11.04-ig garanciális. +ajándék autós tartó!
- iPhone 14 PRO MAX 128GB deep purple gyönyörű, 2025 november 22-ig Apple garancia! Akku 85%
- iPhone 13 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest