Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabapa
csendes tag
Sziasztok!
Bár a regisztrációm régi, nem nagyon írogattam, de most vettem egy wt 19i-t és lenne pár kérdésem.
Feltettem a Smultronic v5.0-t, kezdtem a kapcsolatokkal, ill. a csengőhangokkal. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy tényleg nem lehet saját csengőhangot beállítani, vagy csak én nem találom, hogy hogyan kell?
Az xperia fórumban találtam két kamera MOD-ot, ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1935982 ) kérdésem, hogy ezeket felrakva ezzel a telefonnal is jobb képek készíthetők?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Honor 8 32/4Gb
-
Csabapa
csendes tag
Pont így jártam én is a héten, nekem a Sony gyári programjával - Sony PC Companion 2.1- sikerült életet lehelnem a telefonba, a Flashtool-al nem ment.
Flash módban, a bekapcsoló és a hangerő le gombot egyszerre nyomva csatlakoztattam és így felismerte a készüléket a program. Ezután a gyári programot sikerült is feltenni. Azt már szerintem a flashtool-al le tudod cserélni bármire.Honor 8 32/4Gb
-
-
Csabapa
csendes tag
válasz dokee78 #16342 üzenetére
Többek nevében köszönöm, bár mint fentebb írtam, felraktam ezt, mivel ehhez volt írva, hogy all Xperia és működik is, bár a gyenge fényviszonyok között készült képek továbbra is elég pixelesek, de a vaku közeli és a szabadban, jó fény mellett készültek tényleg jobbak.
Honor 8 32/4Gb
-
Csabapa
csendes tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy ha az óra van a kijelzőn és onnan zárom le a billentyűzetet, az óra megáll, következésképp nem ébreszt, amikor kellene. Abban az esetben, ha úgy zárom le, hogy másik oldal látszik, az óra tovább jár és ébreszt is.
A felső sarokban levő óra nem áll meg, az mutatja a pontos időt, csak a kirakott csinálja és ha hosszabban nyomva tartom, -mintha ki akarnám dobni- elindul.
Valakinek hasonló tapasztalat?Honor 8 32/4Gb
-
Csabapa
csendes tag
válasz Ubul86 #16425 üzenetére
Köszönöm, egyelőre marad így, ellapozok az óráról és reggel nem alszunk el, mint hétfőn!
Lenne még egy gondom: most már a második 8 GB-os kártyával fordul elő, hogy nem tudok fájlokat másolni a telefonra, megáll másolás közben, hibát ír ki, sőt utána nem is nagyon akarja a kapcsolatot a számítógéppel. Az eredeti 2-essel, meg egy másik 4-essel gond nélkül működik minden. Lehet, hogy a pancser, akitől vettem, gariban ugyanazt a kártyát küldte vissza?Honor 8 32/4Gb
-
Csabapa
csendes tag
válasz Ubul86 #16427 üzenetére
A kártya Kingston 8 GB C4.
Kártyaolvasóval megy, de úgy szerettem volna megoldani a dolgot, hogy a 4-es kártyáról az összes képet, zenét, stb. átmásolom, nem akartam először a gépre tenni és utána a kártyára, egy menetben egyszerűbb lenne, ezért volt csatlakoztatva a telefon, benne a 8-as kártyával, az olvasóban meg a 4-es. A 4-esre a gyári 2-esről így csináltam, gond nélkül.
Az előző 8-as kártya, -amit elvileg gariban cseréltek- olyat is csinált, hogy kezdtek a zenékből eltűnni részletek, "ugrott", a képek hiányosak lettek, (fele szürke sáv) hasonlók.
Teszek majd egy próbát, hogy az előzetesen felmásolt anyagokkal mit csinál ez a mostani, ha beteszem a telefonba, de már előre félek.Honor 8 32/4Gb
-
Csabapa
csendes tag
válasz Walkmanfon #16430 üzenetére
O.K.
Amint írtam, gariban volt cserélve a kártya és a ROM sem gyári, hanem Smultronic.
Az első eset a gyári ROM-mal volt, többek közt azért váltottam.
Ötlet esetleg, hogy melyik lenne még ennél is jobb ROM?
Meg egy link, ahonnan letölthető...[ Szerkesztve ]
Honor 8 32/4Gb
-
Csabapa
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap újra raktam mindent a telefonon a Touch Wiz Design ROM került rá, két gondom van: eltűnt a mobil adatforgalom, olyan formában, hogy engedélyezve van ugyan, de a kijelzőn sem látszik a térerő jel felett, meg bármit akarok a neten, kiírja, hogy nincs internetkapcsolat. Okozhatja a ROM? A másik, hogy ha zsebben van a telefon, könnyen benyomódik a Walkman gomb és azonnal elkezd zenét lejátszani. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Nem találtam meg, hogy hol?!
Segítsetek, ha valakinek van ötlete, Köszi!Honor 8 32/4Gb
-
Csabapa
csendes tag
-
Csabapa
csendes tag
válasz Csabapa #16925 üzenetére
Rákerestem itt az APN-re, megtaláltam, hogy a Telenor oldalán megvan, igaz nem teljesen tökéletes a leírás, de végül is sikerült és ez a lényeg!
Köszi az indító információt!Már csak azt a fránya zeneindító gombot kellene valahogy kikapcsolni. Ma délelőtt vagy hatszor elindult, amikor lehajoltam. (lehet, hogy csak a hasam nagy? )
[ Szerkesztve ]
Honor 8 32/4Gb
-
Csabapa
csendes tag
-
Csabapa
csendes tag
Szia!
Nem tudom, megoldódott-e a problémád, nekem is ez volt ROM csere után és rájöttem, hogy nem szabad ugyanazt a gmail-es címet használni az új ROM-nál, mint a gyárinál.
Gondolom a biztonsági mentés, vagy egyéb adat akad össze.
Nekem most Sony Ericsson Xperia neo (MT15)-nek ismeri fel a PC Companion a telefont, ez meg ugye nem WT19...
Ez lehet az oka. Csináltam egy új gmail-es fiókot, beírtam, a régit kitöröltem, azóta nincs ilyen "reklamálás"!Honor 8 32/4Gb
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest