Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Üdv!
Most fogjuk megvenni a nejemnek ezt a telót.
Kérdésem, hogy kell-e valamit feltétlenül frissíteni rajta vásárlás után? -
atala
addikt
válasz bostone #7079 üzenetére
T-s lesz ez is, és éppen ezért nem lehet kipróbálni, mert úgy küldik ki.
Az asszony biztosan nem piszkálja. Neki egy megbízható, jól kezelhető telefon kell, 90%-ban telefonálásra, és sms-re. Ja, és a kihangosítás ami nagyon fontos, mert gyakran használja a kocsiban. Úgy olvastam a lww-nek jók a hangszórói. Remélem a mikrofonnal sem lesz gond. -
atala
addikt
Üdv!
Pár kérdésem lenne.
1. Az ICS hivatalosan is kijött az lww-re?
2. A felrakás jár adatvesztéssel?
3. T-s telóra is fel lehet rakni?
4. Jár garancia vesztéssel?Csak azért kérdezem, mert most jött meg a telefon, és nem tudom, hogy érdemes-e felraknom, vagy az asszonynak jó lesz így is.
Egyébként 38-ért vettem a t-nél. Szerintem ennyit megér, főleg, hogy még az áfa is visszajön. -
atala
addikt
válasz Cartman023 #7404 üzenetére
Köszi! A dobozán is rajta van, hogy 4.0 upgrade.
-
atala
addikt
Olyan gondom van, hogy a nejem régi telefonja egy Nokia C5. Át kellene vinnem a telefon számokat az lww-re. Igen ám, de a nokia azt írja ki, hogy nem támogatott eszköz.
Tudnátok valami javasolni, az átvitelre? A sim kártyás másolás csak azért nem jó, mert nem lehet minden adatot átrakni a kártyára. még a karakter szám is korlátozott. -
atala
addikt
Azt hiszem, megoldottam. Egyesével engedte küldeni. Kijelöltem az összeset, és úgy küldtem át az lww-re.
-
-
atala
addikt
Üdv!
A nejemnek sikerült produkálnia, hogy beszélgetés közben elnémult a mikrofonja, valamint megszakadt a hívás, bár ez más miatt lehetett. Lehet, hogy ennek a telefonnak is a közelség érzékelőjével lesz a gond?
Van rá valami gyógyír? -
atala
addikt
Pár napja a feleségem odaadta a telefonját a gyereknek, akinek sikerült átállítani a billentyűzet nyelvét japánra. Vissza lett állítva magyarra, de még sincsenek ékezetes karakterek. Próbáltuk a gyári beállításokat visszaállítani, de akkor megint japánra állt rá.
Gyanítom, hogy letöltött valamit a telefonra, és felülírta a magyar karaktereket.
Találkozott már valaki ilyennel?
Lehetséges, hogy szoftvert kell frissítenem. Milyen program kell a frissítéshez? Nem akarok belepiszkálni semmibe, csak egy mezei szoftver frissítés kell. T-s a mobil. -
atala
addikt
Sziasztok!
SOS kérdésem lenne. Hová lehetne elvinni a garanciális Live telefont javításra?
Úgy olvastam, hogy a Széchenyi térre (Cordon, vagy Cirma kft) nem szabad, mert sok a rossz tapasztalat.Előzmények:
Van egy garis live telefonja a feleségemnek, aminek mozog a töltő csatlakozója. Volt már a T-s szervizben, ahol tovább küldték a központi szervizbe, de vissza jött, hogy nincs semmi baja.
Most megadta magát, és nem tölt.
A T-nél egy hónapot volt, és úgy is tovább küldik, nincs értelme oda vinni. -
atala
addikt
válasz dokee78 #16350 üzenetére
Igen, de nem mindegy, hogy meddig van náluk a készülék. A múltkor 1 hónapot volt oda, és meg se csinálták. Akkor még töltött, csak lötyögött. Most már nem is tölt.
Azt nem tudom, hogy a cordonnál adnak-e csere készüléket, mert a T-nél adnak. Azt hiszem, marad a T, mert a cordont nem lehet elérni telefonon. -
atala
addikt
Na, hogy kapja be a T! Nem javítják garanciába, mert ki van törve az a kis pöcök a töltő csatlakozóban. Amikor még csak mozgott, akkor nem javították ki, mondván nincs baja, most meg nem javítják meg,csak pénzért.
-
atala
addikt
Sajnos csak pénzért sikerült megjavítani a törött usb csatis telót. Azt mondták mechanikai sérülés, nem garis.
Először azt hittem, hogy rosszul javították meg, mert amikor az usb kábelt rádugtam a laptopomon, nem töltött. Azt írta ki, hogy töltés, de nem töltött, csak akkor, ha kikapcsoltam a telefont. A memória kártyát sem látja.
Találkozott már valaki ilyennel? Itthon próbáltam több töltővel, és usb-vel az asztali számítógépemen, és rendesen megy a töltés. Tehát biztosan jól csinálták meg.
A kábel lenne a hibás? Az csak azért érdekes, mert másik két telefont tölti a laptop is ugyan azzal a kábellel.
Majd hétvégére hazahozom a laptopot, és megnézem másik kábelekkel, mert a teló nem az enyém, nem tudom addig bevinni a melóhelyre. -
atala
addikt
válasz fatal` #16418 üzenetére
Meg volt a teszt. Nem az usb kábellel van a gond, hanem a netbookommal. Egyszerűen, még a gyári usb kábellel sem hajlandó kommunikálni a netbookkal a telefon. A Samsungom, és a lányom alcatel-je, szépen megy a netbookon.
Viszont az asztali gépen meg semmi gond, még utángyártottal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest