Új hozzászólás Aktív témák
-
sgamez
tag
Valaki tudna linkelni egy stabil gyári GB romot?
-
sgamez
tag
válasz razorka777 #15902 üzenetére
Ez nem ICS?
-
sgamez
tag
-
aero.
veterán
Feltettem a 4.2-t. Végre eljutott odáig a Google, hogy igazi okostelefonos szolgáltatásokat nyújtson az alap alkalmazásokban. Dicsértessék, a szundi aktiválható rázással.
-
Švejk
őstag
Elég elhamarkodottan fikáztam le a Smultronicot. Valójában remek rom, amiben spártai egy kicsit, modokkal orvosolni lehet
Tökéletes viszont csak akkor lenne, ha megoldanák, hogy a névjegytár ne fusson non-stop 17 MB ramot felzabálva[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz mathaus=) #15908 üzenetére
Nem akartam anélkül jönni, de próbáltam azt a Z recordert reggel, de kissé akadozott közben, még el is ment volna, de mikor megláttam, hogy a kész videóra egy piros réteget húzott, rajta vízjellel, akkor a fejlesztőt szidva le is töröltem. Esetleg ha van valami más azzal megpróbálom.
-
aero.
veterán
Felvétel nélkül kicsit gyorsabb, de nem tökéletes, tény. A beállítások meg egyenesen irtó lassú, de a memóriát is zabálja, ahogy megnéztem. Van benne Pie Controls, aminek az égvilágon semmi értelmét nem látom.
Launcher 7 max annak nem illik a képbe, aki nem szereti a felületet. Nem igazán érdekel, hogy egy más oprendszer felülete használja és arról mintázták. Amíg ízléstelen ikonokat használnak a fejlesztők és a Google is, addig nem lesz más.
[ Szerkesztve ]
-
-
aero.
veterán
Az egy sebtében összetákolt ratyi (ez az én tesztvéleményem, és még élő mail csempe sincs ), elég megnézni az animációkat. A titok nyitja a felhasználói élmény, ott meg az elég fapados. Megvárom a Timo Kujala fejlesztését (ő csinálta a 7-est), csak kicsit sokáig csinálja. De legalább várhatóan hozza az igazi WP élményt.
Engem sose zavart, hogy "kiderül", hogy Android van rajta. Ez olyan, mintha védjegyként tekintenénk a WP-re, szerintem nincs benne semmi idegen. Bár, jó lenne ha az egész UI olyan lehetne, együtt a nyitottsággal.
Egyébként Alloy Blue CM témát használtam.
[ Szerkesztve ]
-
vatafakk
aktív tag
Eladom a LiveSound fülesemet, hardverapróban megtalálja, akit érdekel, nem szeretném agyonreklámozni itt a fórumban.
-
aero.
veterán
-
jancsiii
tag
Sziasztok! Szaporodott a lww készlet a családban! Az új jövevény az enyém lett
11w41-es gyártás ics 4.0.4 van rajta és telenor függő,bootloader-e nem nyitható.
Előélete nem ismert számomra! Szeretnék rá egy root-ot és egy cwm-et (később talán cfw-t) tudnátok ebben segíteni mert olvasgatok ugyan de nem teljesen egyértelműek a dolgok! A válaszokat előre is köszönöm!Ui.: iszonyatos külömbség van GB-es hez képest és pozitív irányban
-
postas
tag
hali!
nekiállnék rootolni, de több flashtoolos link rossz, amit próbáltam
tud valaki küldeni egy máködőt?
köszönöm! -
vatafakk
aktív tag
-
aero.
veterán
0.8.x-es flashtool kell, mert csak abba jók a driverek.
A hivatalos oldalon fent van.[ Szerkesztve ]
-
postas
tag
Kb hatodjára csináltam újra az elejétől kezdve, mindent a leírtak szerint..
A 02-push-root filesnél mégis azt írja, hogy root shell NOT FOUND aborting.És kész...
A GB-m rootolt lett, addig stimmelt. Flashtoolsal ráment a 4.1.B.0.431 , wipe data nem volt bepipálva.
USB hibakeresés, ismeretlen források végig bepipálva! Többször is megnézem, főleg az utolsó 3 alkalommal..Mi lehet a baj?
Köszönöm! -
postas
tag
válasz dokee78 #15930 üzenetére
Nem futattam. Az mi, és mikor kell?
Ez volt az 1. hsz-ben leírva, aszerint csináltam mindent. Volt olyan próbálkozás, mikor a 4.0-t nem Flashtoolal tettem a rottolt GB-re, hanem a Sony programmal. Akkor a legújabb ICS-t kapta, de úgysem volt jó.
Most rákerestem itt fórumon erre a busybox-ra, nincs sok hozzászólás. Az általad leírt rootolási menet hol van? -
dokee78
félisten
válasz postas #15931 üzenetére
Honnan kezded a ROOTolást?
Gingerbreadről?
Ha van ROOT-olt GB-d akkor innen folytasd.[ Szerkesztve ]
-
postas
tag
válasz dokee78 #15932 üzenetére
Előröl kezdtem egészet, GB flashtool, rotolása.
Eddig mindig sikerült is. Csinálom akkor most ez alapján, bár ugyanannak tűnik, mint az 1. hsz.
Ez is a.431-et írja. maradjon az? és a busybox mikor kell?
Bocsi az értetlenkedést, csak már nagyon elkeseredtem. Köszönöm!(ja és van már xperia root rev4. az nem jobb?)
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz postas #15933 üzenetére
Ha megvan a ROOT-olt GB-d akkor nem kell Busybox.
USB hibakeresés bekapcs.
01-local-prop lefuttatod.
Flashtoolban betallózod az .587-es Buildet,kiveszed jobb fenn a pipát a Wipe User Datatól.
Ha felflashelte akkor teló bekapcs.
Megnézed be van e kapcsolva az USB hibakeresés.
Ismeretlen források is pipálva.
02-push-root-files.cmd futtatod. nézd a kijelzőt is lehet meg kell adni az engedélyeket. -
postas
tag
válasz dokee78 #15934 üzenetére
Siker, köszönöm!!
Nem tudom igazából mit csináltam máshogy, mint éjjel többször is, de a lényeg az eredmény..
Azonban már ment a flashtool, mikor olvastam előző hsz-edet. Így most a 431-es van fent.
Ha ezt frissítem mondjuk Sony PC Comp-pal, akkor root megmarad? Valamint hogy tudom törölni a felesleges appokat? A listát megtaláltam.
Bocsi, elég kezdő vagyok tudom.. Köszönöm! -
jbauer05
tag
Sziasztok, segítséget kérnék.
Használok egy romot ami nagyon tetszik, de szoftveres billentyűzet van benne. Ezt valahogyan ki lehet kapcsolni, mert nagyon zavar. -
domojko
senior tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
-
jancsiii
tag
Sziasztok!
Sikerült root-olnom a GB/.068-s telóm fastboot módban mivel a flash mód nem működik nálam. Telepítettem rá cwm-et is. A kérdés cwm-ben lehet e ICS-t feltenni? -
jancsiii
tag
válasz razorka777 #15942 üzenetére
Van itthon 2 lww az egyik GB-s a másik ICS-es az utóbbin minden klappol flashmód stb... a GB-st még flash módba sem tudom tenni,lehet még mindig driver gond? (w8-at használok.)
-
jancsiii
tag
válasz razorka777 #15944 üzenetére
Átnéztem,kipróbáltam,leellenőriztem az adb driver-ek frisseségét,minden klappol de a GB-s teló akkor sem akar flash módba lépni
-
jancsiii
tag
válasz razorka777 #15946 üzenetére
Nincs flash mód! (Telefon kikapcsol,hangerőgomb "- "nyomva,kábel rádug) semmi nem történik sem sus-el sem flastool-al,se pc compaion-nal,sem octopus-szal,semmi nem látja a telefont flashmódban, mintha hiányozna belőle ! Kezdetektől sz@rakodott 2x,3x nekiindultam a flashnek mire egyszer csak "elkapta" és akkor hibaüzenettel megszakadt a flash,most már akárhányszor próbálom nincs flashmód
Minden progi várja,hogy mikor dugom már rá a kábelre[ Szerkesztve ]
-
jancsiii
tag
válasz razorka777 #15948 üzenetére
Erre már én is gondoltam de lebeszéltem magam róla hisz a másik meg megy
Mellesleg más gond is van a telefonnal,kb. mióta nincs flashmód nem talál gps jelet valamint nem hajlandó gyorsabb hálózatot használni pl.:3g,már kínomban feltettem ezt a kernelt de nincs változás! Igazából nem akarok ics-t mert jó ez a gb csak abban reménykedem,hogy ezek a hibák megszűnnek! Mikor idekerült a telefon tökéletesen ment a gps és a net is,a flastool-os downgrade-elés után, ami nem jött össze,indítás után lett egy döglöt droid piros 3szöggel majd akksi ki-be és azóta megy,de akkor nem figyeltem de előfordulhat,hogy azóta van gond!
Már próbálkoztam egy szűz w7-el is utána egy szűz w8-al is mindkét esetben észlelte a készüléket települtek a driverek ,de semmi! -
Švejk
őstag
Csak nekem tűnt fel, hogy a Smultronicnál a teló képernyője tök halvány? Nagyon sötét, összehasonlítva bármivel. Van valami fényerő MOD, amit le lehet hozzá szedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- Google Pixel 8a Obsidian 128gb - Új, Google gari, akár beszámítással
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest