Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • clon

  tag

  e, gazdag és ezért sporólni akar a sofőr fizetésén.

  Valójában ha megnézed ma mennyit nyomkodják a sofőrök a telefonjukat vezetés közben úgy, hogy tiltva van ez a tevékenység akkor rögtön van ráció az önvezető autókra. Sajnos ha beállsz 2 lámpa közé rengeteg telefont nyomkodó és füléhez tartó sofőrt láthatsz és az nem éppen ész érv, hogy "a lámpánál állva kezdtem hozzá csak..."

 • Dr. Akula

  nagyúr

  Nem az önvezetéssel van a baj, az jó dolog, egy idő után már unja az ember a rutint, és inkább aludna addig is, hanem a bérelhetővel. Ez az a közös ló, aminek túros a háta. Persze nem baj ha van ilyen, mert a semminél jobb, csak nem a tulajdonlást (és azzal a törődést, vigyázást) fogja kiváltani, hanem a BKV/MÁV féle beleszarós megoldásokat.

  Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

 • nyisziati

  addikt

  Én szeretek vezetni, de amikor este hazaindul az ember fáradtan, és többszáz kilómétert kell lenyomni egyhangú autópályán, akkor az veszélyes is tud lenni.

  Városban talán nem annyira praktikus az önvezető autó, viszont itt meg azt a pár ön- és közveszélyest kellene leváltani, akikre pl. esős időben jön rá a siethetnék, és az amúgy se gyors forgalmat pikk-pakk teljesen lebénítják egy csúnya balesettel. Sőt, mostanság már eső se nagyon kell. Valamiért sokan megkergültek, és ez egyre inkább tendencia.

  Muszáj megállítani, mert egyre rosszabb lesz.
  Ha ki kell emiatt csavarni a kezükből a kormányt, akkor ki kell, de ne haljon már meg ilyen emberek miatt 60 ember 2 hónap alatt. Amikor ezek a balesetek TELJES MÉRTÉKBEN elkerülhetők lettek volna.
  Vagy mint a román kisbuszos, aki 7 embert rántott magával a halálba.

  Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

Hozzászólok Aktív témák