Új hozzászólás Aktív témák

  • OhYeah

    kezdő

    válasz Heyman #2255 üzenetére

    VÉGRE!!!! Valaki kipróbálta nem csak beszéltünk róla itt a fórumon sokat hogy ezt nem lehet, mert "Vodafone nem engedi\tudja\képes rá" :F

    Én anno ezért raktam fel szlovák O2 prepaid-et mert itt az lett mondva hogy a Vodafone ilyen-olyan sz@r mert nem engedi.

    Más: üzemidőt látva sokan "szidják" az órát, pedig sokszor el lett mondva itt ezen a fórumon hogy kell neki legalább 1 hét mire beáll("megtanulja a használói szokásaidat") az óra és utána lehet kb valós következtetést levonni az üzemidővel kapcsolatban.

    Valós példa : 44mm-es LTE, 10 percenként pulzusmérés, folyamatos bluetooth, wifi kapcsolat, gyári fekete-fehér számlap, Outlook, Whatsapp, Viber, SMS, telefonos értesítések jönnek. (Outlook csak calendar, Whatsapp elenyésző max napi 5db, Viber még elenyészőbb van olyan nap hogy nincs 1 darab sem), 2 éjszakai alvás van benne, véroxigén nélkül. Napi 4-5 Gpay-es fizetés. LTE automatikusra van állítva, de van hogy a 3 nap alatt 1x sem kapcsol be mert telefon nálam van. Nagyátlagban 3 nap alatt 1 max 2 darab maximum 1 perces telefonhívás az órán LTE-n, mert átírányítom a telefont órára ,mert otthon akarom hagyni. Ezen felül néha a gyaloglást felismeri "edzésnek". Éjszakára LTE kikapcsolva, Szombathelyen lakom, itt relatív jó a lefedettség mindenhol ami a térerőt illet. Ha eszembe jut csinálok rajta egy-egy EKG-t és vérnyomás mérést, de ez esetleges. Nem nyomogatom egész nap, ha telefon van nálam akkor azon intézem a dolgaimat. Samsung Galaxy S20+ a telefon amihez párosítva van.

    Fentebbit figyelembevéve, lentebbi az eredmény (ebben nem volt EKG, sem vérnyomásmérés,de volt 1 testösszetétel, meg a többi amit fentebb írtam)

    Nekem sem ez az álom, ami az üzemidőt illeti, egy sima Huawei Band-et használtam előtte 2 hét üzemidővel, de egyelőre nem látok más olyan órát amint lehet telefonálni\fizetni és otthon is lehetne hagyni a telefont ha úgy tartja kedvem. Ez az egész akkor lenne számomra tökéletes ha lenne benne még 2-3 nap üzemidő a fentebbin felül - de majd talán 2030-ban :D
    Uff,

Új hozzászólás Aktív témák