- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én felraktam.A következő dolgok nem mennek benne:
1.Nincs Bluetooth
2.A kamera rosszul megy
3.Nincs HW gyorsítás videóknálAhhoz képest hogy Nightly,elég stabil
-
tonyrulez
őstag
válasz Vyndree #1998 üzenetére
Hátlapot nem lehet levenni, így akksit cserélni sem, de ha elromlana, kicserélik neked. GM43-01010A akksi kell bele, itt kapni.
Egy YooBao Magic Cube külső akksit használok hozzá, 10000mAh-s, így 4-szer is fel lehet tölteni vele, és ahogy tapasztaltam, ugyanolyan gyorsan tölt mint hálózatról (mivel 1 amperórával tudja leadni az energiát).4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy:
Ebben az eszközben van Számláló? (Ami számolja hogy hányszor tettél fel Custom ROM-ot)
Valamint Ti már próbáltátok a Jelly Bean ROM-ot? (Rajtam kívül)
Egy ígéretes Jelly Bean Kernel:
Nagyon szeretem ezt a kütyüt,igaz vannak hibái: Akadások játékoknál (GTA III és VC,illetve kisebb mikro akadások pl: Angry Birds,Fruit Ninja,Happy Jump,stb)
[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
Az normális, hogy ha rádiót hallgatok, folyamatosan pattog? Fülhallgatóval meg hangszórón keresztül hallgatva is.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Vyndree #2007 üzenetére
De hangszóróra kihangosítva is ezt csinálja. Ezen hallgatok rádiót, le van téve az asztalra, hozzá se érek és állandóan pattan, baromi idegesítő, így nem lehet rádiót hallgatni.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Vyndree
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz Vyndree #2009 üzenetére
Ezt hordom magammal,nem fogok ezert kulon radiot venni es hordozni,szeretnem hasznalni a keszulekben levo funkciokat. Masik helysegben masik adonal is pattog,mp3 esten jo a hang.
-
soldi3r
veterán
nem tudtam mukodesre birni a hangszorot, viszont egy jo headsettel szepen mukodik
E30 (oo=[][]=oo)
-
k0k0g
csendes tag
ÜDv!
Találkozott e már valaki olyan problémával, hogy folyamatos töltést jelez az eszköze?
Elindítani is csak úgy tudom, hogy töltőre fel, majd utána bekapcs, pedig fel van töltve.Egyszer nagyon kifagyott, és azóta csak így indul. Próbáltam már gyári, custom romot.
Full wipe, cahce, dalvik cache, battery stats. Semmi sem segít.
Nem lehet, hogy a bootloaderrel van gond?Kösz
-
törölt tag
Valaki megtudná nekem mondani hogy a 2.3.5-nek mi a Build száma? (Amibe van magyar nyelv)
Valamint hogy hol tudom letölteni?
És a legelső 2.3.6-ot hol tudom letölteni? (XWKP6)
Valamint nektek is akadnak a játékok 2.3.6 (XWKP7) Szoftveren?
pl: Subway Surf,GTA III,GTA VC,stb
Nektek nem akad a menübe?
Válaszoljatok rá légyszi,mert fontos!
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
válasz #73029888 #2018 üzenetére
2.3.6-ot használok, amit te linkeltél korábban. GTA VC, Asphalt, NFG MW nem akad, csak játék előtt egy memória ürítés kell. Menüje főleg nem akad, valamint egyszer sem fagyott még eddig.
Build száma: GINGERBREAD.XWKP7>>>>>*****<<<<<
>>>>> ezt írtad korábban <<<<<
>>>>>*****<<<<<Felrakod ODIN-nal ezt: [link] majd utána ezt szedd le: [link]
Telepítés menete: (a mappát ebbe a mappába kell másolni: clockworkmod/backup/
1) kikapcsolod a készüléket (és nem kikapcsolod a képernyőt, hanem a power gomb hosszabb nyomva tartásával előhozod a menüt, és kikapcsolod úgy).
2) miután teljesen leállt, nyomva tartod a hangerő fel gombot, és megnyomod a bekapcsoló gombot, de a hangerő fel gombot továbbra is nyomva tartod. Így bejön a recovery mód (cwm).
3) Ebben a menüben a hangerő fel-le gombokkal tudsz mászkálni, és a power gombbal tudsz menüpontot kiválasztani.
Mivel tulajdonképp újratelepítjük a készüléket ezzel, ezért mindent vissza kell állítani gyári állapotra. Azaz az összes feltelepített program el fog tűnni, az összes beállított adatával együtt. De a felrakott zenék, videók, képek nem tűnnek el. Ha vannak programok, amelyeknek a beállításait/mentéseit nem szeretnéd elveszteni, akkor indítsd újra a készüléket, és telepítsd fel a "titanium backup"-ot. Azzal a programmal el tudod menteni a programok aktuális állapotát, és újratelepítés után, miután felraktad megint azt a programot, vissza tudod őket tölteni egyesével. (mondjuk ehhez már root jog is kell...)
De visszatérve a lényegre, újratelepítés előtt vissza kell állítani gyári állapotra a készüléket, mert mindenféle problémát okozhat különben! A következőket kell tenni:
- "wipe data/factory reset"
- "advanced\Wipe Dalvik Cache"
Szokták mondani még hogy kell alkalmazni a "wipe cache partition" menüpontot is, de szerintem tök fölös, mert a "wipe data/factory reset" már előzőleg megtette nekünk ezt.
4)Ha a külső sd kártyára raktad a mentést, akkor: "backup and restore\restore\2012-06-08.11.34.38/"
ha a belső memóriában van, akkor: "backup and restore\restore from internal sdcard\2012-06-08.11.34.38/"
Ezek után mindkét esetben meg fogja kérdezni, hogy biztosan ezt akarod-e tenni. Itt kiválasztod a sok "No" közül az egyetlen "Yes - Restore" pontot.
Itt el lesz magával egy ideig (kb 5-10 perc). Miután befejezte ki kell még választani a legelső menüpontot, azaz a "reboot system now"-t. És kész. A kernelt leszámítva gyári magyar készüléked van. Még rootolva sincs! -
törölt tag
válasz Vyndree #2019 üzenetére
Köszi
Akkor nálam van gond mert a GTA VC lefagy indulás után.(tap to continue)
Az összes game 2D és 3D játék szokott akadni nekem.
Hol tudok FW letölteni amiben van magyar nyelv?
Szerk:
Ezt találtam:
De 2.3.5 magyart nem látok.
A 2.3.6 magyar a ROM.(XWKP7)
nekem ez van fent most.
Hogyan tudnám az akadásokat eltüntetni?
Más: A mostani FW-ben ha a giroszkopot kalibrálom akkor akad az egész.Másnál is?
2.2.2 alatt nem akad.
[ Szerkesztve ]
-
kali8n
aktív tag
válasz #73029888 #2026 üzenetére
Magyar nyelvű gyári romot sehonnan sem lehet letölteni. Szerintem az XWKP4-es 2.3.5 rom volt a legjobb erre a készülékre, azon nem is láttam akadást. De sajnos, én hülye frissítettem OTA-n 2.3.6-ra, és azóta már vannak akadások, főleg játékoknál, ahogy te is írtad. Feltúrtam a netet, hogy visszarakjam a KP4-et, de sehol sem találtam meg, úgyhogy nincs mit tenni.
-
törölt tag
Pedig a 2.3.6-ot megtaláltam magyarul.Sőt a 2.2.2-öt is
Custom Romba sincs XWKP4?
Amikor megvettem akkor 2.3.5 magyar volt rajta.(Az jó is volt 2 dolgot leszámítva: 1.A feloldásnál akadt nekem mindig.2.A GPS magátol kapcsolt be és úgy tudtam csak megcsinálni hogy úhraindítottam a készüléket.utána az egyik nap jött a frissités 2.3.6-ra (XWKP6) ez is nagyon jól ment.Semmi akadás,és a két hiba is megszünt),Majd felraktam OTA-n keresztül a 2.3.6 (XWKP7-et,és itt jönnek a bajok.Akadások a menükben és a játékokban)
[ Szerkesztve ]
-
kali8n
aktív tag
válasz #73029888 #2028 üzenetére
Amit találtál 2.3.6, az csak egy nandroid backup, amit valamelyik felhasználó lementett, és a felrakásához cwm kell, magyarul nem kapsz egy hivatalos gyári romot vele, mert a kernel custom marad. Ami pl. egy esetleges garanciális ügynél nem nyerő.
A kies meg valszeg a legfrissebbet fogja rátolni, ami a 2.3.6. Veszett ügy ez, én már beletörődtem. Majd ha lesz stable JB (remélem egyszer összejön), akkor azt felpattintom és öröm é bódottá lesz. -
törölt tag
Ha a Samsung nem csinál több frissitést,akkor minek van szoftver frissitése menüpont a XWKP7-ben?
A Samsung a híbákat miért nem javítja ki?
-
kali8n
aktív tag
válasz #73029888 #2033 üzenetére
Jah, azt a KP7-es linket nem vettem észre. Egyébként ha nem fontos a magyar nyelv, akkor felrakhatod a KPF-et (amit fentebb Vyndree kolléga is linkelt), ami a KP4-nek felel meg, kivéve a magyar nyelvet. Hátha azon jobban futnak a játékok. Nekem egyelőre jó a KP7, mert szökőévente játszok csak a készülékkel. Maga a rendszer meg elég smooth az adw launcher-el így is.
-
kali8n
aktív tag
válasz #73029888 #2036 üzenetére
A menü + opera mobile az teljesen akadásmentes nekem. Jó, nagyon ritkán elvétve megakad egyszer-kétszer, de nem ez a jellemző. Játékoknál, pl doodle jump már szokott akadni, pedig emlékszem, hogy a KP4 alatt egyáltalán nem laggolt.
szerk: annyi, hogy én az OTA után csináltam egy factory resetet+formáztam a belső sd-t is, lehet ez segítene neked is valamennyit, csak ezzel minden adatod el fog veszni.
[ Szerkesztve ]
-
kali8n
aktív tag
válasz #73029888 #2041 üzenetére
Kár, hogy a samu leszarja az update-et. A galaxy s-nél is ráfogták arra, hogy azért nem lesz ICS, mert kevés az 512mb ram, a touchwiz-hez. Kinek kell a touchwiz? az első dolgom kukázni az a sz*rt. A nexus s-ből ítélve, aminek a hardvere megegyezik wifi 5.0-éval, a JB-t is simán elbírja a cucc, és ott már a project butter sokat dobna a smooth-ságon.
-
-
törölt tag
-
-
törölt tag
A Samfirmware oldalán ilyet találtam:
G70DXKP6 (2012.Január)
Ez Indonézia változat (2.3.6)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Felraktam a 2.3.5-ös FW-t (Angol)
A Giroszkóp kalibrálása ugyanúgy akad és a GTA VC változatlanul lefagy a Tap to Continue Résznél.
Innentől kezdve nem érdekel a játék rajta,csak netezek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest