- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
addikt
válasz kerekfej #188 üzenetére
Samsung Galaxy S Wifi 5.0 review HD
Fekete színben néz ki a legjobban szerintem.
-
Mymelody
aktív tag
válasz kerekfej #197 üzenetére
A 3,6"-os stimmel, de az 5,3"-os az a Note lesz, ami az egyik csúcs telójuk lesz, ehhez a wifi szériához semmi köze
Köszi a kiegészítőket, sajnos még nem rendeltem ebay-ről, mondjuk egyszer el kell kezdeni. Mondjuk itthon miért nem lehet kapni hozzá nem is értem. Meg a legjobb olyan mappa szerű bőrtok lenne, mint a GalaxyTab-hoz van
[ Szerkesztve ]
Cheers
-
maláj
addikt
válasz kerekfej #223 üzenetére
ennek nem örülnék
lehet akkor elsuhanok holnap az ójronicsba és megveszem 44.444 Ft-értszerk:
na telefonáltam nekik hirtelen felindulásból
Szegeden csak fehéret tudnak adni - a központban is csak 5 db fehér van
pénteken visszahívnak, hogy érkezett -e fekete és még az akciós áron lesz -e (@ 29.-éig)[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz kerekfej #244 üzenetére
Ahogy elnézem a Cpu ráadásul 2 magos és még úgy tűnik, hogy a súlya is csökkent, hiába nagyobb a mérete. Az akksi is kiszedhető. Lehet ezt kellett volna vennem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz kerekfej #245 üzenetére
Ha van rá 715 euród (forrás: Engadget), és hajlandó vagy várni rá még néhány hónapot, akkor nyilván jobb vétel. Addigra persze felröppennek majd a hírek az 5.6 colos utódról, szóval (1) vagy megvárod, míg a hardver eléri a technikai lehetőségek határát, (2) vagy beletörődsz, hogy nincs meg a legújabb modell, (3) vagy félévente veszel egy újat.
Mymelody: Hát csúcsnak csúcs lesz, csak ez se mobil, hanem ... affenetuggya mi is ez, elektronikus jegyzetfüzet? Mindenesetre telefonálni ezzel sem lehet majd (hacsak nagyon félre nem értettem valamit).
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
válasz kerekfej #262 üzenetére
Sajnálom, én nem vagyok annyira tapasztalt, hogy meg tudjam ítélni egy hangátviteli lánc egyes elemeinek minőségét pusztán a hallott hang alapján. Én is inkább a fülest tartom problémásnak, de felelősséggel a készülékről nem tudok mondani semmit. (Ha valakinek elsődleges fontosságú a hangminőség, azt nem szívesen vezetném félre. Bár ő remélhetőleg nem az én véleményem alapján választ...)
Fejbeszélő (headset) vs. fülhallgató (earphones). A magyar nyelvű használati útmutató hol "mikrofonos fülhallgató"-ról beszél, hol csak simán fülhallgatóról. Az angol nyelvű használati útmutató (amit nagyjából végigolvastam) szigorú következetességgel headset-et használ. (Esetleg tudnál adni konkrét oldalszámot, amit meg kellene néznem?)
Pusztán a mechanikai elrendezés okán, ha egy három osztatú jack dugót beledugok egy négy osztatú aljzatba, akkor valami(ke)t a készülékben rövidre zárok, amit vagy kibír, vagy nem. (A monó és sztereó (két ill. három osztatú) aljzatok és dugók keverését a szakirodalom ellenjavallja, sajnos a headset csatlakozók természetrajzával nem vagyok tisztában, főleg hogy jelen headset vezérel is valamit (van rajta egy gomb), meg antennaként is szolgál.)
Te már próbáltad sima sztereó fülhallgatóval? Valaki?
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
válasz kerekfej #266 üzenetére
Tudom, hogy semmi sem elég jó nekem , de az earpiece névvel az ábrán az előlapon lévő (a kijelző feletti) hangszórót illetik (telefonáláshoz), multifunction jack névvel pedig a micro USB csatlakozót. Az a luk, ahová a gyári headset csatlakozik, headset jack névre hallgat a manuál szerint, ami az én értelmezésemben nem feltétlen utal arra, hogy oda fülhallgatót lehetne dugni. A Wikipediás TRS cikken már túl vagyok, az sem állít explicite olyat, hogy a TRRS és TRS csatlakozók generálisan csereszabatosak lennének.
A maradék cikk érdekes, és bár ez sem állítja explicite amiről itt szó van, olyan szempontból biztató, hogy a csatlakozó elég sok abúzúst elvisel. Az internetes fórumokból inkább az jön le, hogy a cserebere elég sok buktatóval jár, pl. a RIM meg a samsung headsetjei nem összecserélhetők. És éppenséggel az SGS-sel kapcsolatban panaszkodtak, hogy nem igazán szabványos (pont a cikkben tárgyalt video kimenet miatt(?)).
Mindenesetre hajlok rá, hogy feláldozom a készüléket, és kipróbálom. (Bár speciel mp3 lejátszónak praktikusabbnak tűnik az iaudio: kisebb, és jobban bírja a leejtéseket az eddigi tapasztalatok szerint...)
-
senior tag
válasz kerekfej #271 üzenetére
Attól tartok, itt nem Android-iPhone ellentétről van szó, mert pl. a HTC, és a Google Nexus is az iPhone táborában van, (és az idézett thread szerint mindenki más is (pl. RIM), kivéve a Nokiát, vagy legalábbis annak bizonyos készülékeit. Amúgy más thread-ekben nokiás kiegészítőket (pl. N97-hez valókat) ajánlgatnak pont emiatt.)
-
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
válasz kerekfej #361 üzenetére
Azért az a csóka is elég béna.
Miért fizet előre, ha részletre vette fel ? Igaza van, hogy ha többet fizettett be akkor nem kéne baszogatniuk, de talán meg kéne kérdezni, hogy lehet-e vagy sem. Ilyen egyszerű.
A 0%-os THM-es akciók (ha nem drágább a készülék mint máshol) azért jók szoktak lenni, mert tényleg ugyanannyit kell visszafizetni hosszabb idő alatt mintha egyben venné meg valaki.Najó... ne offoljuk szét a topikot
-
agabe
addikt
válasz kerekfej #375 üzenetére
en napok ota hasznalom a 2.3.5 -os romot. igaz nem a gyarit amit a kies tenne fel (vagy lehet hogy az is gyari,csak nem ugyanaz a verzio) es nincs vele gondom. gyorsabb a keszulek mint a froyo-val volt. nekem nem fagy. van ami mas mint a froyoban, de nincs ami zavarna.
-
kerekfej
addikt
válasz kerekfej #403 üzenetére
Az is rohadt idegesítő, hogy ha Laptopra van csatlakoztatva USB-n akkor bekapcsoláskor a bios post-nál megáll a gép és nem lép tovább, csak la lehúzom a kábelt. Így lehetetlenné teszi a róla való bootolást. Az új androiddal még nem próbáltam.
Ti tudnátok berakni ilyen tesztek eredményeit:
CrystalDiskMark
H2testw
HD Tune[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz kerekfej #423 üzenetére
A memoriaval asszem hasonlokeppen banik mas androidos cucc is. Sajna marketingbol azt irjak ra ami benne van, nem pedig amit kene, hogy mi az elerheto.
a smart wiev nekem alindul, de nincs dlna-s tvm ezert annyit mond, hogy csekkoljam az access point beallitasokat, meg hogy nezzem meg ugyanarra a halozatta kapcsolodik a tv meg ez. Nalad ezek rendben, es ezutan ha kapcsolodni akarsz akkor irja ki, hogy nem megy?wifivel nekem nincs bajom.. mar irtam korabban, hogy a 20 meterre levo egy ememelet es 5-6 fal messzesegben levo routerre is tudok csatlakozni, igaz ezt mar csak landscape modban teszi, de 3-4 meterrel kozelebbrol mar allo modban is stabil a akpcsolat (ugy biztos a wifi egyseget arnyekolja meg a kezem)
multkor egy etteremben azt mondtak van ugyan wifi, de nem fogja latni a "telefon" mert nagyon gyenge.
latni latta, de csatlakozni a megadott kod ellenere tenyleg nem tudott. -
agabe
addikt
válasz kerekfej #425 üzenetére
a fenyeroszabalyozas hulyeseg sajnos....a gyari honlap rossz.
nalam nem a kies altal felrakott 2.3.5-os van, hanem egy magyarul nem tudo verzio viszont a smart view el alar indulni.a video nalam csak fenyero kerdese. ha van eleg feny akkor jo a sebesseg, ha keves akkor leesik az fps szam. probald ki szabadban hogy videozik (eleg az ablakbol kiproblni is)
-
senior tag
válasz kerekfej #423 üzenetére
A 8 GB az összes készülékben található memória. Ez a linux rendszer által logikailag (ill. fizikailag partíciók formájában) két részre van osztva: 3 megát megtart magának az android, a maradék öt pedig külső tárhely, ez az, amit "mass storage"' módban "pen drive"-ként elérhetünk.
Namármost. Az android a saját részre fenntartott részt ext3 fájlrendszerként használja, erre megfelelő módon fel van húzva egy biztonsági rendszer, minden, ami androidban fut (a feltelepített alkalmazások is) ide kerül. A "belezabálást" (az 5 gigába) az alkalmazások művelik, mégpedig azért, mert a legtöbb (olcsóbb) kütyüben az androidos "lemezterület" erősen korlátos, ezért az alkalmazások az (általában külső) SD kártyán tárolják az adataikat (térkép, menetrendek, képek, mittudomén). A G70 beépített memóriából jobban el van eresztve, de vegyük észre, hogy az alkalmazások számára itt is csak kb. 2 gigányi hely van (pont azért hogy legyen neked mass storage-od), amivel azért nem árt spórolni.
Ami az 5 gigát illeti, az (pont amiatt, hogy minden külső rendszer láthassa), fat32-re van formázva, emiatt minden adat "publikus" rajta (azaz az itt tárolt dolgokat minden alkalmazás látja, meg a PC is.) Az android számára fenntartott 3 gigát amúgy nem csak az ext3 miatt nem lehet USB drive-ként látni, hanem amiatt sem, mert azon éppen fut az android, és durva konfliktusforrás lenne, ha a pc is elkezdene matatni benne...
(Disclaimer: pár hete láttam először androidot, ha zöldségeket beszélnék, valaki javítson...)
-
agabe
addikt
válasz kerekfej #521 üzenetére
melyiket raktad fel?
a kies-es verziot?
elvileg akkor nem fagyhatna, de a kies sokfurcsasagot produkalt mar eddig, es ez sem lenne lehetetlen.
ha odinnal tetted fel, akkor ugyanaz vonatkozik ra mint a custom romokra, megpedig hogy wipe-olni kell elotte. nem eleg a factory reset mert a belso sd kartyan ott marad mindenfele korabban telepitett konyvtar, meg a tartalmuk is es ez sokaknal okozott (telefon tulajoknal) hasonlo problemakat.
Ha sokminden volt telepitve, akkor a kies is lehet hogy ugyanebbe a hibaba fut bele.
Frissites elott titanium backup, majd wipe, aztan a friss rendszerre titaniummal vissza ami rajtq volt, vagy csak siman ujrapakolsz mindent mint egy pc telepitesekor. -
agabe
addikt
válasz kerekfej #528 üzenetére
hmm.. ugy nem kellett volna elvileg semminek osszekeverednie, mivel nem maradt rajta semmi, de igy is az a valoszinu, hogy valami megis osszegubancolodott.
kiest szoktak szidni forumokon, mert allitolag tobb gondot okoz mint az odin, sot ha minden utasitast betrtanak, akkor odin problemamentes, kiessel meg mar volt olyan telo ami teglasodott (nem is egy).
valoszinuleg a kies a pc-n egyeb telepitett dolgoktol fuggoen teljesiti a feladatat, azaz nem lehet tudni mi zavarja, de van olyan ami (nem ismert konkretan mi az, csak sok a problema neha meg csak a kapcsolodassal is) kibillenti a normalis mukodesbol.
Valoszinuleg rosszul van megirva, es samsumg nem tudta meg javitani.Akku toltes teljesen lemerult allapotrol nem volt meg nekem, mert vigyazok ra, viszont 15 szazalekrol legalabb 5-6 ora asszem (csak becsles mert nem mertem meg le igazan) szoval sokaig tolt.
-
senior tag
válasz kerekfej #528 üzenetére
Az előbb töltöttem, lemértem neked, (30%-ról) három és fél óra. Én max 15%-ra merítettem le eddig, szerintem az is 4 órán belül volt. (Az aksi töltöttség mérése nyilván nincs 5%-on belül, hiába sugallja ezt a kijelzés.)
-
smkb
őstag
válasz kerekfej #545 üzenetére
Egyébként ez a 2.3.5 más szempontból is érdekes, mivel külföldi (főleg usa) tesztekben olykor olykor tényleg fagyogat, míg nekem a 2.2.2 alatt egyszer sem, és más 2.2.2 tulajtól sem nagyon láttam ilyet. Nagyon úgy néz ki, hogy 2.3.5-öt nem erőltették túl testreszabás szempontjából, szimplán csomó dolgot kihagytak, amire egyébként a vas képes, csak épp programozgatni kellett volna és nem része a natív 2.3.5-ös droidnak. Inkább közösen mehetett a fejlesztés a Galaxy S 2.3-ával, és minimálisat reszeltek rajta a 5.0-hoz, de messze nem dolgoztak annyit vele mint a 2.2.2-es fw-n. Kár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest