Új hozzászólás Aktív témák

  • KoNZoLik@

    veterán

    válasz Szellem. #9080 üzenetére

    Én is 1x vettem pár éve GSM boltból egy LG Gflex-et 135000ft-ért és pár napra rá behalt be sem kapcsolt!
    Persze a 3 napon már túl voltam de éltem a 14 napos lehetőséggel, személyesen vittem vissza azt mondta az ember bevizsgálják bla bla mondtam OK, rá pár napra felhív az ember, hogy ŐK megvizsgálták és én alaplapot cseréltem a telefonon buheráltam tehát nem kapok egy fillért sem, azt ide most nem írom le miket mondtam az embernek de mondtam neki, hogy fél óra múlva ott vagyok és "elbeszélgetünk"!
    El is mentem, személyesen egy csepett már kézségesebb volt főleg, hogy látta rajtam nem sok kell, hogy a boltjával együtt felgyújtsam és azt mondta az LG-hez is elküldik és bevizsgálják és ha minden rendben utalják vissza a pénzt!
    Nem akarom hosszúra nyújtani de több mint 1 hónapot vártam a pénzemre, mert a végén visszakaptam mivel az LG elismerte, hogy gyári hibás volt de nagyon hosszú hónap volt se pénz se telefon és plusz az idegbaj!
    De ezt, hogy rám akartak fogni egy ilyen dolgot ez mindennek a teteje főleg úgy, hogy annyit értek a telefonokhoz mint ők a harangöntéshez, ezt nem is értettem és ez húzott fel a legjobban :W
    Azóta SOHA GSM bolt:(

    ***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 818 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

Új hozzászólás Aktív témák