Új hozzászólás Aktív témák

  • harotomi

    csendes tag

    szerintem ez meg is magyarázza ezt az egész fólia és tok kérdéskört, hogy ki mire veszi a telefont.
    nekem munkaeszköz, az előfizetésemmel 5000 forintba került, van rá készülékbiztosítás ami minden esetre él. ha aktívan mocorog a zsebedben, koszos kézzel is használod netán kesztyűben, fura helyekre rakod a fólia egy merő forintot sem ér rajta, idegesít, feljönnek a szélek stb. tokot is csak azért vettem rá mert csúszik az üveg hátulja és zavaró.
    nekem valami csoda folytán még nem karcos nagyító alatt sem a kijelző, de nem is célom nagyítóval keresni a szemmel nem látható karcokat. inkább használom mindenféle félelem és kényszer nélkül a telefonom mert munkaeszköz, és használati eszköz. szerintem a samsungnál is tudják ezt én nem ékszert terveznek hanem fontos szempontként fejlesztik az ellenállóságot is.
    ettől függetlenül nyilván nagyobb az a tábor aki nem ilyen feltételek és körülmények közt veszi meg és használja hanem komolyabb kötődése van a telefon irányába. ezt én megértem és nekem is van több olyan használati eszközöm amit szeretek. de azt kijelenteni, hogy mindenki aki fólia nélkül használja a telefonját az igénytelen és sz*rik a saját dolgaira... ne már. mindenki maga dönti el.

    ja és ha nagyon összekarcolódna, húszezerért kihasználom a biztosítás előnyeit és meg is oldottam 2 fólia árából :D .

    többet ebben a témában én nem is szeretnék majd hozzászólni.

    magát a telefont nagyon eltalálták, szuperjó és eddig ez a leginkább ember, felhasználó központú amit használtam. csak ajánlani tudom mindenkinek aki gondolkodik a vásárlásán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák